Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Puffen Natuurijke Producten:

NurturMe, Organic, Toddler Snacks, Yum-A-Roos, Banana + Mango + Pineapple, 1 oz (28 g)

NurturMe, Organic, Toddler Snacks, Yum-A-Roos, Banana + Mango + Pineapple, 1 oz (28 g) Gezondheid Van Kinderen, Babyvoeding, Babyhapjes En Vingervoer, Puffen, Peuterhapjes

€ 3,00

Vingerproducten kunnen alle voedingsmiddelen zijn die u aan uw baby wilt geven, zolang het voedsel geschikt is voor de leeftijd. Houd er rekening mee dat de introductie-instructies voor voedsel afwijken van de gids die ik hier heb geplaatst. Dat betekent dat als je baby een stukje in hun mond krijgt en niet weet wat te doen, het zal smelten in een goo die ze met weinig moeite kunnen doorslikken. Vis is een ander allergene voeding waarvan artsen nu zeggen dat ze geïntroduceerd kunnen worden voordat de baby een jaar oud is. De stralende levensduur maakt het zelfs gemakkelijk om de speciale ingrediënten te kopen om het te maken met deze formulekit. Ik lees elk etiket voordat ik besluit om te kopen. Hoe houd je honger om een ​​afsmelting in de lucht te veroorzaken – het verpakken van gezonde en vertrouwde hapjes waarvan je weet dat je kind die zal waarderen, is essentieel. Het behandelen van snacks als kleine cadeautjes kan extra tijd voor je kopen, vooral tijdens het opstijgen en landen wanneer je geen bubbelguppen kunt inschakelen.

Hallo daar, ik ben wanhopig op zoek naar h…


Organic Toddler Snacks, Yum-A-Roos, Banana + Mango + Pineapple, 1 oz (28 g) by NurturMe

Toddler Snacks Yum-A-Roos Banana Mango Pineapple NurturMe Gezondheid Van Kinderen, Babyvoeding, Babyhapjes En Vingervoer, Puffen, Peuterhapjes

€ 3,00

Nurturme, organische, peuterhapjes, yum-a-roos, banaan + mango + ananas, 1 oz (28 g) – organisch echt. Fruit snack. Organische peuterhapjes. 100% echte vruchten. Geen toegevoegde zouten, suikers of conserveermiddelen. Lekkere oplosbare stukken. Usda organisch. Glutenvrij. 12 + Maanden. Yum-a-roo's oplossen snel in zachte beetjes. Niet gmo. Bpa gratis. Kosher. Certified organic by qai. Waarom gedroogd.

 Onze organische vruchten en groenten worden geoogst en snel gedroogd om de beste essentiële voedingsstoffen en fytochemicals te sluiten die uw kleine nodig heeft met een lekkere smaak die hen terugkomt voor meer – een perfecte snack voor peuters 12 + maanden. Is jouw tot klaar om yum-a-roo's te eten. Voer alleen yum-a-roo's aan om te zitten en begeleide peuter die in staat zijn om: zelfstandig op te staan. Kauw een verscheidenheid aan texturen. Pak kleine voedselstukken op om op zijn eigen te eten. Pack-a-snack. Lunch trommel. Picknicken. Wegreizen. Speeltuinen.

Vliegtuigen. Road check checklist: sippy cup. Controleren. Favoriete speelgoed. Controleren. Yu…