Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandvlies, Radius Floss

RADIUS, Vegan Xylitol Mint Floss, 55 yds (50 m): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Radius Floss, Tandvlies

Vegan Xylitol Mint Floss, 55 yds (50 m) by RADIUS-Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Radius Floss, Tandvlies

€ 2,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: RADIUS, Vegan Xylitol Mint Floss, 55 yds (50 m). Inhoud: 0.02 kg, 2.3 x 5.1 x 5.6 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Radius Floss, Tandvlies, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Radius Floss, Dental Floss

Radius, veganist xylitol mint floss, 55 yds (50 m) – met natuurlijke xylitol. Wreedheid vrij. 100% Veganist. Zachte floss. Veganische natuurlijke munt met xylitol. Super zachte, sponsige floss voor totale tand- en tandvleesbescherming. Usa-geourceerde natuurlijk boom-gebaseerde xylitol voor het helpen van tandvlees gezondheid. Natuurlijke munt en thee boom voor de ultieme frisse, schone mond. Gesneden in natuurlijk veganistisch candelillawas. # 1 Gereedschap bij het bestrijden van periodontale ziekten, reinigen waar uw tandenborstel niet kan bereiken *. * Amerikaanse tandheelkundige vereniging. Radius flossen ook verkrijgbaar in vegan xylitol cranberry en usda organische zijde. mironon Dit is een royale floss voor de prijs.

Het smaakt goed en heeft de perfecte hoeveelheid was. Het komt in een nette, kleine, duidelijke container zodat u kunt zien hoeveel er over is, en daarom loopt u niet uit wanneer u het het minst verwacht! Beveel dit product sterk aan. Voordelen: mooie smaak en fijn en dun om gemakkelijk tussen de tanden te passen: na 6 maanden of zo is onze floss slecht geworden. Wat ookal oliën of smaken worden gebruikt, zijn onderhevig aan rancidificatie, en Ekodrogist.nl zal na 3 maanden geen restituties doen, zodat je er vast zit als je veel hebt gekocht. Dit is mijn favoriete floss in de hele wereld! Het is prijzig, maar het is het waard.

Ik heb heel kleine, super strakke tanden. Deze draad is supersoft en snapt mijn tandvlees niet. Het glijdt in een beter dan waxed floss. Eerst lees ik dat dit met zijden draad is gemaakt, maar ik denk dat ik het fout had: ik kan die informatie niet vinden, het zegt zelfs veganist, dus ik heb geen idee waar ik dat gelezen heb. Alles wat ik weet is dat het als zijde voelt en doet het werk zelfs niet 1/4 de tijd dat ik me flosser, zonder pijn, geen bloeden! De smaak is zoet en lekker. Ik hou nu van flossen en gebruik deze 4 tot 6 keer per dag, misschien meer. Het enige ding is dat ik de draad strak tussen mijn handen moet trekken, omdat het neigt om te ontbinden (wat betekent dat het van meerdere draden is gemaakt en dat ze allemaal los of ongedaan worden, tenzij ik het erg stevig vasthoudt), maar het is het waard. Ik hoop dat ze dit nooit stoppen, in tegenstelling tot al mijn favoriete producten. Ik zou nu op voorraad moeten zijn.

Vergelijkbaar product:
Larenim, Hyaluronic Acid Serum, 1 fl oz (30 ml): Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Hyaluronzuur Huid

RADIUS, Vegan Xylitol Mint Floss, 55 yds (50 m): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Radius Floss, Tandvlies

Dit is zeker een betere kwaliteit floss dan wat ik gewend ben (de plastic spullen van tandartsen). Het is zacht en veel makkelijker op mijn tandvlees, en het laat ze niet bloeden zoals de plastic floss doet. De toegevoegde xylitol / thee boomolie is ideaal voor het verminderen van bacteriën in het tandvleesgebied (hoewel de gevolgen van het consumeren van xylitol een verwarmd debat zijn). Dat gezegd hebbende, het is een beetje strenger en kan een beetje scheuren. Maar de floss zelf is nooit gebroken van een volledige flossingsessie. Ik ben vrij blij met deze aankoop. Het is te dun, niets bijzonders, net als een gewone floss. Wat ik ervan vond – het is veganistisch en dat is alles.

RADIUS, Vegan Xylitol Mint Floss, 55 yds (50 m): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Radius Floss, Tandvlies

Ik had grote verwachtingen voor deze floss. Xylitol is een geweldig ingrediënt en ik hou van het idee om floss te gebruiken met alleen natuurlijke ingrediënten. Mijn grootste probleem met deze floss is echter dat ik het niet gemakkelijk tussen mijn tanden kan krijgen! In principe ontdooft de floss zichzelf als je een beetje snijdt en super dik wordt! Dus na veel prodding en pushing, ik slaag het om tussen mijn tanden te krijgen. En dan is het volgende probleem: ik kan het niet tussen mijn tanden loslaten zonder te slepen en harder te trekken die ik graag zou willen. Ik wil mijn tand niet uitzetten met de floss!

Toen ik eindelijk de floss van tussen mijn tanden kreeg, brak het in tinier kleine dunne snaren. Ugh! Ik kan dit product niet aanraden, tenzij u tussen de tanden een leemte heeft. Zeer teleurgesteld en geld in de afvoer! Bevat alles wat je tanden nodig hebben xylitol, natuurlijke munt, natuurlijke theeboomolie. Ik hou ervan. Voor de eerste keer geprobeerd, geliefd door iedereen, inclusief tieners en kinderen, was erg blij dat ik veganese floss vond! RADIUS, Vegan Xylitol Mint Floss, 55 yds (50 m) Mooie, schone smaak en groeiende textuur maakt het echt goed om schoon te maken tussen de tanden. Super zachte floss dat echt goed werkt. Hou ervan dat het veganistisch en wreed vrij is. kan er niet leven zonder Hou van de geur, hou van de smaak, hou van alles over deze floss. We houden echt van deze sponsige floss, het flossen goed en breekt niet. De minty smaak is goed, we zullen opnieuw kopen. Bedankt, deze floss is geweldig. Het is zo zacht op mijn tandvlees, dat is geweldig.

Vergelijkbaar product:
Aura Cacia, 100% Pure Essential Oil, Myrrh.5 fl oz (15 ml): Bad, Schoonheid, Aromatherapie Etherische Oliën, Mirre Olie

Review: RADIUS, Vegan Xylitol Mint Floss, 55 yds (50 m)

Dit is een sponsige floss, en het heeft xylitol en theeboomolie toegevoegd. Xylitol helpt bij het helpen met tandvlees en tand gezondheid, en de theeboomolie is effectief bij het doden van bacteriën. Deze sponsvlies is gewoon perfect (niet te dun of dik). Ik wens alleen dat dit meer munt effect zou hebben. Dit is niet zo verfrissend. Xylitol en thee-boomolie maakt dit tot nu toe mijn favoriete floss. Plastic pakket voelt goedkoop.

 Ik vind deze floss een beetje te dun. Anders, het heeft een subtiele minty-smaak en smaakt mooi. Ik vind het leuk dat het xylitol erin heeft, er zijn geen flossen gevonden. Grote anti-bacteriële eigenschappen, maar ik voelde meteen een vermindering van testosteron na een dag van flossing door de thee. Ik werd wakker zonder een ochtendbot. Carlos, zeer goede kwaliteit. Je kostbare glimlach is je omgeving, decor tanden poetsen gebied met een beetje bling! En later, toen de tandarts mijn tanden onderzocht, waren er geen nieuwe holtes. Onderzoek wees uit dat perfluorhoudende chemicaliën een negatief effect kunnen hebben op het voortplantingssysteem en ook schadelijk kunnen zijn voor de lever en het immuunsysteem. Het helpt bij het verwijderen van voedseldeeltjes en plaque die een tandenborstel niet kan bereiken. De laatste paar jaar hebben de introductie van dille-augurkchips en zonnebloempitten gezien, dus vanzelfsprekend zou dille-augurk tandzijde zeker volgen (-). Je zult verbaasd zijn om te merken dat je na een paar weken of maanden verslaafd raakt aan dat alleen maar gefossiliseerde gevoel en je zult al je tanden flossen omdat je het eigenlijk wilt. De pure baby heeft 8000 ultra zachte, premium radius borstelharen om te zorgen voor een zachte poetsbeurt.

Oral-b glijdende, pro-heide, diep schone flosdraad helpt tandplak tussen de tanden en onder het tandvlees verwijderen met een koel, barstend, schoon gevoel. Meld u aan voor mijn gratis nieuwsbrief met tips voor gezond leven en exclusieve aanbiedingen en kortingen voor veiligere producten! Ik herinner me dat ik de tandpasta van de blauwe kam op de kleine tandenborstel van onze dochter had gespoten en me realiseerde dat dit niet klopt. Wanneer u denkt over het verminderen van blootstelling aan chemicaliën thuis, komt tandzijde waarschijnlijk niet in uw gedachten. Dit is met name handig als u grotere openingen tussen de tanden hebt, omdat de flosdraad een matrix van filamenten is, dus plaque en voedsel beter vasthouden dan veel flosses. Met een muntsmaak biedt het een aangename floservaring om tandvleesontsteking voor een gezonde mond te voorkomen. Ik ontving mijn eerste bestelling van glansremineraliserende tandbleekpoeder (bedankt wellnessmama, katie! Tientallen jaren hebben tandartsen geloofd dat een gezonde mond gelijk is aan een gezond lichaam en de laatste 20 jaar heeft op harvard gebaseerd tandheelkundig onderzoek gunstige bacteriën of probiotica geïdentificeerd Als de sleutel tot het gezond maken van de mond, zei ze. Als je liefde voor het ontbijt niet stopt bij spek, hebben we het gevarentypetje voor je. Het is een geweldig cadeau-idee en het is gezond voor je lach.

Een blik op de tandzijde bij cvs overtuigde me dat ik dat moest veranderen.