Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Deodorant, Lichaamsverzorging, Roll-On Deodorant

Real Purity, Roll-On Deodorant, 3 fl oz (89 ml): Bad, Schoonheid, Lichaamsverzorging, Deodorant, Roll-On Deodorant

Roll-On Deodorant, 3 fl oz (89 ml) by Real Purity-Bad, Schoonheid, Lichaamsverzorging, Deodorant, Roll-On Deodorant

€ 9,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Real Purity, Roll-On Deodorant, 3 fl oz (89 ml). Inhoud: 0.11 kg, 12.7 x 3.8 x 3.8 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Lichaamsverzorging, Deodorant, Roll-On Deodorant, Bath, Beauty, Body Care, Deodorant, Roll-On Deodorant

Echte zuiverheid, roll-on deodorant, 3 fl oz (89 ml) – van nature naar jou. Volle voedingsmarkt. Premium lichaamsverzorging. Geen kunstmatige geuren of kleurstoffen. Wreedheid-vrij. Klinisch bewezen formule met essentiële oliën voor alle natuurlijke, hele dag bescherming. U verdient natuurlijke producten die met even natuurlijke ingrediënten komen. Daarom gebruiken we wild botanische stoffen en essentiële oliën om onze lijn lichaamsvriendelijke producten te creëren, waaronder onze echte zuiverheid roll-on deodorant. Maak de hele dag lang fris met deze geur-verdorrende formule die uw poriën niet verstopt of uw gevoelige huid irriteert.

Van de natuur naar jou. mironon Ik heb veel natuurlijke deodorants zonder aluminiumchlorhydraat geprobeerd, en geen van hen duurt meer dan een paar uur. Maar deze is geweldig! Houd ongewenste geur de hele dag weg, hoeft niet opnieuw aan te passen tijdens de dag. Sterk aanbevolen! Ik heb al minstens de afgelopen 10 jaar natuurlijke deodorants geprobeerd en ze werken niet of ze irriteren mijn gevoelige huid. Tot slot heb ik eindelijk een gevonden die bijzonder goed werkt en me helemaal niet irriteren, ook al doe ik het direct na het scheren. Yaaaahooooooo! Natuurlijk is het niet de goedkoopste daar, maar door golly werkt het voor mij. Ik zou twee keer de prijs betalen. Blijft dit voor altijd gebruiken. Gelieve nooit te stoppen met het echt zuiver te maken! Bijgewerkt october 2014. Ik heb net een nieuwe fles van Ekodrogist.nl gekregen en ik zie dat ze hebben gereformuleerd als het niet is gebroken, waarom repareren nu zijn er een paar extra ongewenste ingrediënten daar als vulstoffen? Ik zal winkelen voor iets meer natuurlijk dat ik denk.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Aromatherapie Etherische Oliën, Tijmolie: Dr. Mercola, Organic Essential Oil, Thyme, 1 oz (30 ml)

Real Purity, Roll-On Deodorant, 3 fl oz (89 ml): Bad, Schoonheid, Lichaamsverzorging, Deodorant, Roll-On Deodorant

Deze deodorant is echt de beste. Ik heb ook kristal, maar deze is veel beter voor mij, geen geur, niet te veel zweten, zelfs in de sportschool. Een geweldige deodorant! Op dit moment, het beste van alles, heb ik geprobeerd. Gedurende de dag werd geen geur waargenomen, geen vocht werd waargenomen. Verwachtte niet dat het natuurlijke middel zo effectief kan zijn. Deze dingen werken echt en is bijna onbeperkt. Beter dan de kristal type natuurlijke deodorants of lafes – houdt me in feite droog. Is wat ik zei als ik dit op en smelt het voor de eerste keer. Echt onaangename geur voor mij. Ik wou dat ik het eerst op mijn pols had geprobeerd, dus ik moest niet terugkomen onder de douche en was het stank van mijn oksel. Het smelt eigenlijk als iemand anders slecht boeit. Ik heb drie verschillende natuurlijke deodorants van Ekodrogist.nl gekocht. Deze, kruidenmagicus, gegeurde roll-on en natuurlijk fris roll-on.

Tot nu toe is alleen de natuurlijk fris roll-up echt ongescentreerd en werkt goed. Alhoewel ik hier wacht tot de warmer maanden hier in de au, om echt te zien of het beter is dan alleen straight crystal rock deodorants. Ik heb veel verschillende deodorants in mijn leven geprobeerd, inclusief de dure merken, maar dit product is honderd keer de beste ooit. Ik heb net 3 besteld omdat mijn man het ook echt leuk vindt. Hij gaat regelmatig naar de sportschool en zegt dat hij de fles voor zichzelf moet hebben. Het houdt de hele dag goed, inclusief b. O. Ik begrijp niet waarom ppl over de geur klagen. Als u gewend bent aan natuurlijke kruidengerechten, is het een commerciële die ik wed dat de geur je niet lastig maakt, ik vind het echt leuk en toch gaat het heel snel weg. Dit is de beste natuurlijke deodorant die ik ooit heb geprobeerd. En ik heb veel geprobeerd!

Real Purity, Roll-On Deodorant, 3 fl oz (89 ml): Bad, Schoonheid, Lichaamsverzorging, Deodorant, Roll-On Deodorant

Het verwijdert lichaamsgeur, maar stopt niet tegen het zweten, dat is natuurlijk en noodzakelijk proces voor het menselijk lichaam om de toxinen te verwijderen. Ik voel me fris de hele dag, zelfs na zware oefeningen. Ik begon het aan te bevelen aan al mijn vrienden. Probeer het en je zal er verliefd op worden! Ik heb zo veel geld uitgegeven aan natuurlijke deodorants en geen van hen werkt. Ik lukte nog even na een paar uur, en veel van hen gaf me een uitslag. Ik woon in een tropisch klimaat waar ik de hele tijd zweet. Real Purity, Roll-On Deodorant, 3 fl oz (89 ml) Deze deodorant duurt een volle dag. Ik gebruik het heel royaal.

Vergelijkbaar product:
AnneMarie Borlind, Natural Beauty, Revitalizing Care, Rose Blossom, 1.69 fl oz (50 ml): Schoonheid, Gezichts Toners, Gezichtsverzorging, Huid

Review: Real Purity, Roll-On Deodorant, 3 fl oz (89 ml)

En als ik 's nachts na het werk uitkom, zal ik opnieuw toepassen. Mijn zoon die maar 7 is, heeft stinkende armputten door het tropische weer, ondanks het douchen elke dag. Deze deodorant werkt ook voor hem – hij houdt van de geur en het gevoel ervan en het is veilig en natuurlijk. We proberen Nutribiotic lavendel voor hem en het heeft niet makkelijk verspreid en werkte slechts ongeveer 2-3 uur. Deze duurt echter de hele dag! Sterk aangeraden! Ik ben er maar aan gewend, maar. Het heeft enorme zwakke punten. Ten eerste, dat het op je kleren een aantal witte markeringen laat.

Ten tweede is dat gewoon niet genoeg! Misschien is het gewoon ik, ik weet het niet, maar de bescherming die deze deodorant biedt, is niet genoeg. Uitstekende deodorant! Heeft een aangenaam, zacht en onopvallend aroma. Zeer goed groot volume. Natuurlijke structuur, zonder aluminium. En het belangrijkste – werkt voor alle 100%! Bevat betrouwbaar zweet en een geur voor de hele dag! Het is erg blij met de aankoop en aan alles wat ik aanraden! Ik heb een matig bedrag zweet, en zo snel als ik deed, is dit product opgelost, en dan was het alsof ik geen deodorant had.

Het is een dunne vloeibare crème die rolt, dus als je het zweet, komt het af. Het heeft een milde geur, vrij aardig, en het irriteert mijn huid niet. Dus, naar mijn mening, als je niet zweet, moet het geweldig zijn. Als je veel zweet, stoor je niet. Ik heb altijd deodorants tegengehouden vanwege het verlangen om mijn blootstelling aan aluminium te beperken, maar heeft onlangs sterke onderarm geur ontwikkeld. Ik heb een paar dingen geprobeerd, maar niets dat ik heb geprobeerd, heeft gewerkt tot ik dit product heb geprobeerd. Ik hou absoluut van dit product! Ik probeerde een aantal andere natuurlijke / organische / niet-schadelijke deodoranten en had eerlijk gezegd geen goed resultaat.

Ik kon de geur nog steeds zweet voelen. Echte zuiverheid is perfect en ik ben helemaal verliefd op het! Ik gebruik deze deodorant al ongeveer 3 jaar en dit is het beste product dat ik heb gebruikt. Ik zweet heel veel en mijn probleem is ook de geur. Deze deodorant blokkert het zweet niet volledig, maar vermindert het en elimineert de geur. Sterk aanbevolen. Het werkt goed als je het elke ochtend en avond gebruikt. Ik kan het niet gebruiken omdat ik ergens op reageerde. Eerste deodorant die mijn armarm geur kan controleren en ook voor 24 uur!

Ruikt heerlijk als verfrissende kruiden, maar het is kleverig en duurt nogal lang om te drogen. Desalniettemin, hou er echt van en zal van nu af aan voldoen. Veroorzaakt ook geen vlekken op kleding. Zeer onder de indruk van dit en het aanraden! De prijs waard! Mijn vriend en ik gebruiken deze deo en het werkt echt: 's ochtends zet mijn vriend dit deo en' s avonds is er geen geur van zweten. Hetzelfde voor mij. Slechts één min: Deo laat witte vlekken op donkere katoenen t-shirts. Ik ben erg kieskeurig met deodoranten, omdat ik veel problemen heb met zweet.

Deze is net wat ik nodig heb – een flauwe aangename geur en geen zweetgeur doorheen de dag. Zal opnieuw en opnieuw kopen terwijl het werkt.