Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Tandpasta, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging

Redmond Trading Company, Earthpaste, Amazingly Natural Toothpaste, Lemon Twist, 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Tandpasta

Earthpaste, Amazingly Natural Toothpaste, Lemon Twist, 4 oz (113 g) by Redmond Trading Company-Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Tandpasta

€ 5,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Redmond Trading Company, Earthpaste, Amazingly Natural Toothpaste, Lemon Twist, 4 oz (113 g). Inhoud: 0.14 kg, 16 x 5.1 x 5.1 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Tandpasta, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Oral Care, Toothpaste

Redmond handelsbedrijf, aardpasta, verbazingwekkende natuurlijke tandpasta, citroenwind, 4 oz (113 g) – geen glycerine. Geen fluoride. Van de aarde. Geen kunstmatige kleurstoffen. Geen schuimmiddelen. Echt zout. Redmond klei. U kunt vragen, waarom de naam, aardpasta? Het is een simpel antwoord, echt. Alle ingrediënten in aardpasta zijn van de aarde. Aardepasta zal niet zijn wat u gebruikt, omdat het volkomen natuurlijk is met zeer weinig ingrediënten. We voegen geen titaandioxide toe om het wit te maken, en voegen we ook geen schuimmiddelen toe.

Aardappel is natuurlijk in kleur-het is hoe tandpasta moet zijn. We houden het echt. Als bedrijf hebben we voor ons en onze kinderen een geweldige tandpasta gezocht, maar hebben het nooit gevonden – dus hebben we onszelf gemaakt. Wij gebruiken echte zout en gehydrateerde Redmond klei, en hebben xylitol en etherische oliën toegevoegd. Dat is het. Niets meer. We hopen dat je zoveel genieten van aardappel als we. mironon In de eerste plaats ruikt het als versneden citroenen, pure niet-kunstige geur.

Het schuimt niet zo in het begin dat je denkt dat het niet werkt, maar eigenlijk werkt het. Reinigt mijn tanden meer dan alles wat ik voor en zonder de vieze ingrediënten heb gebruikt. En omdat het mijn tanden zo goed reinigt, verdwijnen sommige oude koffievlekken en worden mijn tanden witter. Na dit kan niet terugkeren naar een ander merk, wissel gewoon tussen citroen en kaneelgeur. Is 100% puur, prijs en hoeveelheid zijn redelijk genoeg, dus ik ben verkocht! Ik wilde herhalen, maar het is nu niet meer op voorraad. Ik vind het leuk om af te wisselen met andere tandpasta's, pasta is erg licht en smaak is beter gedefinieerd als aroma. Denk citroen is het beste aroma van aardpasta. Gat is te klein, ik maak het groter. Ik ben ongeveer 8 maanden geleden overgebracht naar aardappel voor mijn 5-jarige zoon.

Vergelijkbaar product:
16 Brand, Sixteen Fingerpen, FA02 Coral Pink, 1 Pen: Bad, Schoonheid, Lippenstift, Glans, Voering

Redmond Trading Company, Earthpaste, Amazingly Natural Toothpaste, Lemon Twist, 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Tandpasta

 Ik bleef tegenstrijdige informatie lezen over fluoride en glycerine en ik wilde een product dat natuurlijk zijn emalje zou beschermen, maar ook moeilijk op bacteriën zijn. Ik schijn dit te hebben gevonden met aardappel en heb me nu zelf overgeschakeld. Ik wil ook opmerken dat de tandarts blij is met de gezondheid van zijn tanden, dus dat is een goed resultaat. Het geheim hier is het zout dat antibacterieel is – en het ontbreken van glycerine (die de email verwijdert). Het is een smaak die eraan moet wennen, hoewel mijn zoon het meer vond dan de meer chemische proeverijen van kinderen op de markt. En als hij wat zwalt, hoef ik me geen zorgen te maken, want het is niet giftig. Er is een caveat met betrekking tot lood onderaan het pakket, maar het is irrelevant. Zij moeten dit door ons wet schrijven. Ik bestel dit om te tel-aviv van Ekodrogist.nl en het arriveerde binnen ongeveer 10 dagen goed verpakt en in goede staat.

Ik ben van plan om deze natuurlijke tandpasta alleen te gebruiken en mijn zonen tanden. Hij verkiest deze citroensmaak, terwijl ik van de pepermunt hou. Hield van het! Mooie gladde pasta, fijn licht zoet, met lichte snoep-citroenschil aroma. Niet zoutig. Hield van de smaak. Voelt geweldig in je mond en heeft goed gedaan aan mijn tandvlees en tanden. Ik heb het nu al twee dagen gebruikt. Zal opnieuw kopen. Ik wilde zo graag van dit houden. De smaak is geweldig, zoals citroenpondtaart. De textuur is brutaal (niet schuimend, is aardig, is moeilijk om de tanden te spoelen, maakt je mond en tong erg slecht) – maar dat zou ik kunnen krijgen. Na een paar dagen lang heb mijn mond heel erg pijn gedaan na gebruik en uren na gebruik ervan. Mijn tanden waren erg gevoelig en mijn hele mond leek te pijn. Toen ik ermee stopte, ging de pijn weg.

Redmond Trading Company, Earthpaste, Amazingly Natural Toothpaste, Lemon Twist, 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Tandpasta

Ik ben niet zeker waarom dit maar ik ben erg teleurgesteld. Maar het enige goede ding was de citroengeur, het ruikt lekker. Maar niet leuk om je tanden te poetsen, weet je dat je net voelt nadat je tanden bij een tandarts zijn gereinigd? Redmond Trading Company, Earthpaste, Amazingly Natural Toothpaste, Lemon Twist, 4 oz (113 g) Deze tandpasta doet het beter! Waard te proberen. Ik hou van deze toohpaste vanwege de goede gezonde ingrediënten en het ontbreekt aan aanvaardbare of synthetische additieven. Ik gebruik meestal koeksoda (niet bakpoeier) en Keltisch zeezout om mijn tanden te poetsen (wat goed werkt) en kruidensoepen die met xylitol worden gesuikt, te drinken, maar ik wilde iets anders proberen en dit is een mooi product om de monotonie van mijn gebruikelijke regime. Het schuimt helemaal niet, maar het doet schoon en smaakt mild. Ik zou het zeker weer kopen.

Vergelijkbaar product:
Schoonheid, Vitamine C: InstaNatural, Day & Night Skin Duo, Age Defying Serum Kit, 2 Bottles, 1 oz (30 ml) Each

Review: Redmond Trading Company, Earthpaste, Amazingly Natural Toothpaste, Lemon Twist, 4 oz (113 g)

Niet leuk dat de meeste tandpasta's gebruik maken van glycerine of andere potentieel schadelijke producten (zelfs wanneer het natuurlijk is), dit had een eenvoudige ingredientlijst (ook al heeft de Californië waarschuwing, ik ben bereid om de kans te nemen). De textuur is. Interessant zoals het wel lijkt op het gebruik van een vloeibare klei op de tanden. Soms reinigt het echt goed en ik vind het gevoel van mijn tanden na. De smaak is geweldig, lekker lemony smaak, ik kijk er naar uit tijd en tijd weer! Hopelijk proberen hun andere smaken in de toekomst na het afmaken van de huidige buis. Zorg ervoor dat u de buis een paar keer uitkruist om het op te mengen zodat het niet te waterig of droog komt. Ik hou van deze spullen en koop het elke paar maanden. Wij wisselen tussen de citroen en de kaneelgeuren.

Citroen is erg verfrissend en de klei voelt goed op je tanden. Ik heb geen gezondheidsverbeteringen opgemerkt, hoewel mijn zoon zei dat het gevoeligheid in zijn tanden heeft verwijderd. Het kan niet echt fout zijn, behalve dat af en toe een spurtje pasta komt, en je kent een stukje van je mooie tandpasta in de gootsteen. Als u het op de pet rechtop laat zitten, lijkt dit te minimaliseren. Aanbevolen en Ekodrogist.nl bieden zo'n goede waarde in dit. Ik heb ultieme gevoelige tanden, vooral waar mijn tandvlees weggedraaid is, kleine delen van de wortels worden blootgesteld. Maar deze tandpasta heeft wonderen voor mij gedaan! Het doet geen pijn om mijn tanden te poetsen met deze pasta! Ik hou ook van hoe zuiver deze tandpasta is – geen raar ingrediënten. De citroensmaak heeft de voorkeur aan mijn jongste dochter (6 jaar), en de rest van ons heeft waarschijnlijk de wintergroene voorkeur. Ik geniet ook van de ongezoete spearmint.

De grootsheid van aardpasta in een smaak die kinderen houden van. wat is er niet te vinden Mijn moeder vond het leuk, maar ik vond het een soort zuur. Niettemin is deze tandpasta in het algemeen goed. Ik verkies de pepermuntensmaak. Ik gebruik dit merk al meer dan 3 jaar, en ik ben zeer tevreden. Zal zeker maar weer, natuurlijk en goed gevoel, ik hou van deze tandpasta. Ik had het elders online besteld voor het ontdekken van Ekodrogist.nls. Het is veel duurder elders). Ik heb het oorspronkelijk voor mijn kinderen gekregen, omdat mijn 2-jarige niet de hang heeft gekregen om de tandpasta niet te slikken en dit is helemaal veilig voor hem en ik hoop dat de remineraliserende eigenschappen van deze tandpasta helpen om een ​​paar te stoppen van kleine holtes die mijn 5 jaar oud is. Ik hou ervan om het zelf te gebruiken.

De smaak is erg mild en laat de tanden mooi en schoon voelen. Ik zou dit sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek bent naar een natuurlijke tandpasta met veilige ingrediënten, vooral voor kinderen. Dit is de mijne en mijn 5 jaar favoriete geurde aardepasta (We hebben ze allemaal geprobeerd, kaneel is een 2e dichtstbijzijnde). hij heeft het gebruikt sinds hij ongeveer 2 was. We hebben altijd fluoridevrije tandpasta gebruikt, maar bij het leren dat glycerine stopte tanden opnieuw mineraliseren, begon ik de zoektocht naar tandpasta dat zowel fluoride als glycerine vrij was. Zeker, ik had mijn eigen kunnen maken, maar ik ben een drukke werkende moeder, dus ik zou liever een bedrijf willen steunen die een goed product maakt. Aardepasta past op de rekening, 5 jaar had zijn eerste tandartsafspraak ongeveer 6 maanden geleden voor een check-up. De tandartspraktijk heeft gehoord dat we fluoridevrije tandpasta gebruiken, die over alle kinderen die ze zouden hebben gezien, hebben gezet, die gezond eten zonder suiker hebben geserveerd, maar tanden ontbrak omdat hun ouders ervoor gekozen hebben om fluoridevrije tandpasta te gebruiken.

Ze moest toegeven dat zijn tanden in perfecte staat waren nadat ze geïnspecteerd waren en dat we zouden blijven doen wat we aan het doen waren. Ik bestelde een extra buis met mijn laatste bestelling, zodat ik er één in kon vallen! & Een bonus dat het geen giftige fluoride bevat = natriumhexafluorsil.