Ekodrogist.nl: Gezondheid, Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Nachtcrèmes, Crème Lotions, Serums

Reviva Labs, Brown Spot Night Creme, 1.5 oz (42 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Gezondheid, Huid, Nachtcrèmes

Brown Spot Night Creme, 1.5 oz (42 g) by Reviva Labs-Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Gezondheid, Huid, Nachtcrèmes

€ 6,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Reviva Labs, Brown Spot Night Creme, 1.5 oz (42 g). Inhoud: 0.09 kg, 5.6 x 5.6 x 5.6 cm
Categorieën: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Gezondheid, Huid, Nachtcrèmes, Beauty, Facial Care, Creams Lotions, Serums, Health, Skin, Night Creams

Reviva labs, brown spot night cream, 1. 5 oz (42 g) – de natuurlijke huidverzorgingsautoriteit. Kojic zuur. Vloeistof en stevigheid van de huid. Voor alle soorten huid. Vrij van parabenen. Wreedheid vrij. Sfi gecertificeerde sourcing. Voor degenen die kojiczuur prefecteren in plaats van hydrochinon. Door de unieke mix van deze crèmebasis wordt het superlichtmiddel mogelijk. kojinezuur. om zelfs snelle actie op leeftijdsplekken te produceren, of eventuele verkleuring van de huid. Met consistent gebruik kunt u binnen 4 weken of eerder een vervagen van plekken zien. Na 40 jaar creëren we nog steeds doorbraak natuurlijke huidverzorging. In de loop der jaren hebben we veel industriële voordelen geïntroduceerd – en we vertragen niet. Wij beloven dat u blijft zorgen voor innovatieve natuurlijke huidverzorging die u en uw familie zal houden. mironon Dit is de juiste dingen!

Ik had slechte zonneschade van het rijden op de rug van mijn handen en ze zijn zo veel verbeterd. De vlekken en sproeten vallen gewoon weg. Ik draag handschoenen wanneer ik nu rijd. Ik gebruik dit ook op mijn gezicht en mijn huid is zo duidelijk en helderder. Mijn gezicht kijkt zoveel meer jeugdig en nieuw. Ik gebruik dit met de reviva dagcrème, zodat ik de bliksemscherming en de zonblokbescherming krijg. Dit product werkt echt. Ik zal dit opnieuw kopen. Dit heeft echt gewerkt om een ​​oude bruine vlek op mijn gezicht te vervagen die maanden van het gebruik van een ander product deden niets voor. Verbazingwekkend! Gekocht voor mijn schoonmoeder. Ze zegt dat haar bruine vlekken lichter worden na een week van het gebruik van deze crème. Zal meer voor haar bestellen. Na een paar weken lijkt het op sommige koppige donkere plekken te werken.

Vergelijkbaar product:
Hurraw! Balm, Lip Balm, Root Beer.15 oz (4.3 g): Bad, Schoonheid, Lip Care, Lip Balms

Reviva Labs, Brown Spot Night Creme, 1.5 oz (42 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Gezondheid, Huid, Nachtcrèmes

Ik wou dat het een beetje sneller zou werken. Ik heb dit elke nacht voor 2 weken op mijn zonnevlekken / sproeten gebruikt. Ik merk geen verschil op. Ik heb het maar een paar weken gebruikt, maar mijn donkere patches zijn merkbaar lichter. Ik zal zeker blijven gebruiken, dit is de derde keer dat ik het gebruikt, het werkt op een donkere plek in je gezicht en lichaam, gebruikt je dit item dagelijks en zie het verschil, zacht op het gezicht. Ik heb een beetje verandering gezien. Ik heb dit nu al ongeveer 3 weken gebruikt. Hopelijk zal het beter werken hoe langer ik het gebruik.

Helemaal niet irritant. Deze crème bevat meer dan 1% kojinezuur. Dit percentage is mogelijk gevaarlijk voor uw huid. Vermijd het gebruik van deze crème. Het heeft een zeer licht gevoel en absorbeert het heel snel. Ik ben niet echt een fan van de geurcoz, maar herinnert me aan iets raar, maar anders dan zou ik dit product zeker aanraden. Het doet wonderen! Niet irriteren van mijn gevoelige huid en het heeft al mijn oude puistjes opgeruimd!

Sterk aanbevolen! Één fles zal me twee jaar van dit product laten vallen! Wauw! Het is verschrikkelijk en ik moet altijd stichting gebruiken om ze te verbergen voor het vertrek van het huis. Ik gebruik deze crème samen met Revivas glycolic zuurcrème om het genezingsproces van het littekenweefsel te vergemakkelijken om die plekken te krijgen om terug te keren naar mijn normale huidkleur – verlichting samen met afschilfering van het zware littekenweefsel. Het duurt een lange tijd, dus je moet gewijd zijn aan het doen elke nacht voor weken, maar het zal er komen. U moet ook onthouden om de crèmes echt grondig te wrijven voor de beste resultaten. Ik denk dat deze crème beter presteert dan de palmen, huidsucces, dark spot corrector. De enige fout is dat kojinezuur het beste presteert als het luchtdicht wordt opgeslagen en er kan voor deze room een ​​betere container zijn gebruikt. Mijn zwarte vlekken zijn vervaagd na een maand van het gebruik van de crème, ik heb het al voor 3-4 weken gebruikt, soms en dan een nacht missen. Maar ik denk dat ik eigenlijk een beetje licht zou kunnen opmerken. Welk is zo goed! Natuurlijke dingen nemen tijd en het is moeilijk om het verschil daarmee op te merken. Ik heb referentiefoto's genomen maar heb ze nog niet gecontroleerd. Ik denk dat het een beter effect heeft op mijn willekeurige hyperpigmentatie dan op mijn caf au lait vlek, maar ik heb wel wat lichtere gebieden in de vlek gezien die het effect van de crème kunnen zijn. Zinkjes gemakkelijk in de huid, ook als ik het als een spotbehandeling gebruikt.

Reviva Labs, Brown Spot Night Creme, 1.5 oz (42 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Gezondheid, Huid, Nachtcrèmes

Reviva Labs, Brown Spot Night Creme, 1.5 oz (42 g)

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Make-Up: Beauty Without Cruelty, Eye Make-Up Remover, Extra Gentle, 4 fl oz (118 ml)

Review: Reviva Labs, Brown Spot Night Creme, 1.5 oz (42 g)

Ik heb echter nog geen bliksemresultaten van het product gezien. dat wil zeggen niet dit product werkt niet voor sommigen. Ik denk dat het afhangt van het wortelprobleem van je bruine vlekken. Ik heb weken elke nacht trouw gebruikt en heb geen verschil opgemerkt. Ik en mijn vrouw hebben de room voor 2 nachten toegepast en het bleek de bruine vlekken in rode vlekken. Ik weet niet waarom het op deze manier reageert. Ik stop meteen met de crème. Mijn optie is nu om deze nachtcreme weg te gooien. De prijs is geweldig. Ik merkte op dat een bepaalde plek bleek net na het gebruik van het voor een paar dagen. Ik hoop dat het niet mijn hallucinatie is. Het werkt. Zijn ze veilig om te gebruiken, ik weet dat essentiële olie van rozemarijn een nee is, maar denk dat het extract in orde is.

Degenen met een droge huid zouden enorm profiteren van ingrediënten zoals arganolie, lavendel en ceramide die hydrateren en helpen bij het herstellen van de barrière van de huid terwijl deze soepel en mollig blijft, zegt Dr. Natuurlijk vinden we het niet erg, omdat de meesten van ons geen make-up op bed dragen, en de crème wordt meestal geabsorbeerd tegen de tijd dat we wakker worden. Vochtinbrengende crèmes zijn in de eerste plaats bedoeld om de huid te hydrateren door toe te voegen aan en af ​​te dichten in de natuurlijke vochtigheid van het lichaam. Als je maar één biologisch merk zou moeten proberen – rosemira is het! Wanneer het ritme wordt gevolgd en gevoed, kunnen planten, dieren en mensen in een gezonde, natuurlijke balans leven. Ik begin met het gebruik van ayurmedic vacha gezichtsreiniger ($ 23) om de dagen vuil en olie te reinigen en te verwijderen. Kijk voor deze luxe ingrediënten in producten zoals ila's reinigingsmelk voor natuurlijke schoonheid, gezichtsoliën, lichaamscrèmes en ouder wordende maskers. Voeg amandelolie en bijenwas toe en laat het mengsel aan de kook komen. Dennis gross brightening solution is een dun, licht serum aangebracht via een druppelaar.

 Een echt zachte reiniger, zoals cetaphil, is een geweldige optie die de huid niet zal ontdoen van zijn natuurlijke oliën, die nodig zijn om het algehele vocht te beschermen, zegt Marchin. Als u 30 jaar of ouder bent, zal het gebruik van een serum een ​​groot verschil maken voor het verbeteren van uw huid. Ik heb hormonale acne, eczeem en behandel allergische contactdermatitis met een aantal allergenen, dus ik moet voorzichtig zijn met wat ik toepas. De geur is ontworpen om u te ontspannen, zodat u diep kunt slapen als het product geneest en uw huid mooier maakt. Fresh rose deep hydration face serum $ 55; vers. Deze scrub bevat bakpoeder en salicylzuur; zware ingrediënten om acne te bestrijden en te exfoliëren. Met een veel lichtere consistentie dan gezichtscrèmes bevatten ze een hogere concentratie aan actieve ingrediënten. ), De huid rond onze ogen is een van de eerste die tekenen van veroudering vertoont.

Maakt het echt uit wanneer en in welke volgorde u uw huidverzorgingsproducten aanbrengt? We hebben dit gevraagd omdat we nooit de behoefte hebben gehad om ons zorgen te maken over de volgorde waarin we ons eten eten.