Eko Drogist: Supplementen, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Pycnogenol

Sensitive Skin Oil-Free Moisturizer, 2 oz (56 g) by Derma E

Sensitive Skin Oil-Free Moisturizer Derma E

€ 20,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Derma E, Sensitive Skin Oil-Free Moisturizer, 2 oz (56 g)
Inhoud: 0.23 kg, 6.6 x 6.4 x 6.1 cm
Categorieën: Supplementen, Pycnogenol, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Mellisa B. Naturally, Premium Moisturizing Cream, 1 oz (30 g)

Derma e, gevoelige huid olievrije vochtinbrengende crème, 2 oz (56 g) gevoelige huid. Anti-aging antioxidanten & pycnogenol. Eco-ethische. 100% Veganist. GGO-vrij. Wreedheid-vrij. Voor een zachte gloed. Deze olievrije, geurvrije vochtinbrengende gel helpt bij het verminderen van tekenen van veroudering, gevoeligheid en roodheid. Anti-aging powerhouse pycnogenol helpt de uitstraling van fijne lijnen en rimpels te verminderen voor zachte, gladde huid zonder irritatie.

Voedende vitaminen a, c en e, samen met aloë- en hekselhasel-extracten, helpen bij het kalmeren en bevorderen van gezonde, jongere huid. Klinisch getest. Dermatologisch getest. Allergie getest. Ethische schoonheid. Wij zijn toegewijd aan uw gezondheid, welzijn en het natuurlijke milieu. Daarom maken we eco-ethische huidverzorging. Glutenvrij. Soja vrij. Sinds 1984 is onze passie voor gezondheid, wellness en milieu duurzaamheid sterk gegroeid. We hebben hoge ethische normen en compromissen nooit op de gezondheid en veiligheid van de huid. Onze 100% veganistische, wreedheidsvrije formules bevatten geen parabenen, natriumlaurylsulfaten, petrolatum, minerale olie, kunstkleuren, gluten, soja of gmos. Nu is dat eerlijk-naar-goedheid huidverzorging. mironon Ik gebruikte een beroemd grootwinkel merk, het was geweldig, maar dit is beter en minder duur.

Ik woon in de tropen, veel hitte en vochtigheid, wanneer u dit toepast, voelt u dat het de dorst in uw huid uitstopt, u ​​voelt onmiddellijk fris en hydraterend, het droogt snel, helemaal niet vet, niet irriterend. Ik had de kleine lijnen rond de mond en wangen, zoals een droge huid, dit is helemaal weg, mijn huid ziet er nu plomp uit. Ik kan geen room hydrateren, het irriteert mijn huid en zwelt op de plaats van toepassing, ik heb rosacea, en de crèmes geven me acne, deze gel is fantastisch voor mij. Voelt goed na aanbrengen. Zeker zal je niet vettig maken. De ingrediëntenlijst is een van de schoonste in de markt. Wat het anti-aging effecten betreft, heb ik gezien dat mijn gezicht gezonder lijkt te zijn. Mijn huid huid heeft de gel gemakkelijk geabsorbeerd. Niet-olieachtig geschikt voor lichtgevoelige huid, ik heb vette huid en kan geen soort crème of lotion opleveren. Dit is een gel als textuur die erg licht op de huid is.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
CeraVe, Moisturizing Cream, 16 oz (453 g)

Derma E, Sensitive Skin Oil-Free Moisturizer, 2 oz (56 g): Supplementen, Pycnogenol, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums

 Het gaat maar een beetje maar gaat snel weg. Ik denk dat het op mijn huid na gebruik een verschil maakt. Niet vet en niet kleverig, ik heb dit product voor de laatste drie jaar gebruikt en zal dat blijven doen. Het is perfect voor alle huidtypen en vooral voor de volwassenere huid. Verwacht geen veranderingen in de nacht, maar zes tot acht weken zullen een duidelijke verbetering zien. Niet zwaar, hoewel dat een probleem kan worden voor veel normale huidmensen, omdat het geen barrière oplevert tegen het ontsnappen van vocht op je gezicht. Maar omdat ik olie gevoelige huid heb, is dit geweldig!

Derma E, Sensitive Skin Oil-Free Moisturizer, 2 oz (56 g): Supplementen, Pycnogenol, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums

 Maar het nadeel van dit product is niet het product zelf, het is de verpakking. Guys on derma e, verbeter alstublieft uw verpakking. Het kwam zonder veiligheidsafdichting en de deksel had er spullen op. Aangezien de antioxidant niet zo veel lucht moet aanraken dat een grote downer is! Ik hou absoluut van derma e, maar dit serum past niet bij de rekening. Ik hoopte dat het zou helpen met de roodheid van rosacea, maar het deed niet. De andere derma producten die ik heb geprobeerd zijn allemaal fantastisch. Ik denk dat deze gewoon niet met mijn huid overeenkomt. Het ester-c serum is geweldig! Mijn huidconditie wordt gevoelig na het weer veranderd. Aangezien deze gel vochtinbrengende crème gebruikt wordt voor gevoelige huid, heb ik geprobeerd en het werkt goed voor mij. Blijf gebruiken tijdens de zomertijd. Is de vloeibare gel, vochtinbrengende stof snel penetreert en goed, goede vochtinbrengende stof en voor mij helpt het acne schoon te maken. Zeer gladde en levendige huid!

Geweldig product! Groot voor de zomer, redelijke prijs, werkt prima voor mijn allergie gevoelige en gevoelige huid. Derma E, Sensitive Skin Oil-Free Moisturizer, 2 oz (56 g) Zeer goede, vrij interessante vochtinbrengende stof, het is rood en transparant, de huid voelt gehydrateerd, maar na toediening voelt het een beetje kleverig. Dit gevoel duurt niet lang al, ik gebruikte het voor een maand. Het absorbeert goed in mijn huid maar heeft meer vochtinbrengende middelen nodig na het aanbrengen van dit product, ik heb vette, acne gevoelige, gevoelige huid en leef in vochtig warm weer. Deze crème maakt me meteen glanzend nadat ik het heb aangebracht. Het is hydraterend en rustgevend, maar het is nog steeds vettig en walgelijk, vettig uitziend gezicht. Niet blij. Houd ook ingrediënten als sheaboter in uw huidverzorgingsproducten in de gaten. Karitéboter werkt goed omdat het smelt op huidtemperatuur, snel absorbeert en als een refactiemiddel werkt om de huid het vet te geven dat het nodig heeft, waardoor de verdamping wordt verminderd en het vochtgehalte in de huid wordt verbeterd (11). Ik begin pas met het nemen van pycnogenol en ik heb goede hoop dat ik na 3 of 4 maanden verbetering in mijn huid zie. Ze crediteert de antioxidant met het helpen bruine vlekken te doorbreken en te vervagen, veroorzaakt door leeftijd, beschadiging door de zon of acne in het verleden. Het enige nadeel is dat er enkele voorzorgsmaatregelen en mogelijke bijwerkingen van het nemen van pycnogenol zijn, vooral als u aan bepaalde aandoeningen lijdt of bepaalde medicijnen neemt. Collageen, legde ze uit, speelt een cruciale rol in het behoud van een gezonde huid.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Super Natural Boron, 60 Veggie Caps by Vibrant Health

Review: Derma E, Sensitive Skin Oil-Free Moisturizer, 2 oz (56 g)

Dit krachtige extract werkt dus als een natuurlijke remedie tegen oorontsteking, terwijl het de balans verbetert en gehoorverlies voorkomt. Ik neem nu een paar maanden een supplement (Biocorrex huidverzorgingskapsules) en ik heb eerlijk gezegd gemerkt dat mijn huid een beetje minder uitgemergeld is, minder wrinkley en eigenlijk beter. Het stimuleert ook de haargroei, terwijl lage niveaus kunnen leiden tot haarverlies, droge huid en zelfs eczeem. Het hept ook om collageen te verhogen en de huid gladder te maken. Als je natuurlijke producten wilt gebruiken als je zwanger bent, blijf dan weg van die ingrediënten, zegt ze. Astaxanthine: een sterke antioxidant die zalm zijn roze kleur geeft, astaxanthine vermindert rimpels en ouderdomsvlekken; beschermt spieren; verhoogt het uithoudingsvermogen; verbetert het centrale zenuwstelsel; en bevordert de gezondheid van het oog. Globularia alypum methanolisch extract verbetert het wondhelingsproces en ontsteking bij ratten en bezit antibacteriële en antioxiderende activiteiten. Het is een 60 seconden durende rimpelverkleiner die voor de ogen is. Volgens de studie, die de effecten onderzocht van zowel duindoorn-supplementen als plaatselijke toepassing van olie op huidveroudering, werkt de plant als een huidhydrator, een antirimpel-serum en als een collageen-promotor.

 In een eerdere studie (Pavlovic 1999) toonde het onderzoek van het effect van pycnogenol op de uithoudingsprestatie een significante toename van de uithoudingsprestaties bij recreatief getrainde atleten aan.