Ekodrogist.nl: Gezondheid, Huid, Voetenvoetverzorging

Shikai, Borage Therapy, Foot Cream, Unscented, 4.2 fl oz (125 ml): Gezondheid, Huid, Voetenvoetverzorging

Borage Therapy, Foot Cream, Unscented, 4.2 fl oz (125 ml) by Shikai-Gezondheid, Huid, Voetenvoetverzorging

€ 7,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Shikai, Borage Therapy, Foot Cream, Unscented, 4.2 fl oz (125 ml). Inhoud: 0.16 kg, 5.3 x 4.3 x 4.3 cm
Categorieën: Gezondheid, Huid, Voetenvoetverzorging, Health, Skin, Feet Foot Care

Shikai, borage therapie, voetencrème, ongevuld, 4. 2 fl oz (125 ml) – de natuurlijke oplossing. Klinisch bewezen om de gezonde huid op het cellulaire niveau te herstellen. Snelle reliëf voor droge en jeukende voeten en hakken. Bijzonder voor diabetische droge huid. Verzacht jeuk en bevorder de genezing. Klinisch bewezen en arts aanbevolen. Borage therapie voetcrème is gemaakt voor mensen met een zeer droge en gebarsten huid op de voeten en benen. Omdat het therapeutisch niveau van bordeolie bevat, bevordert het op het cellulaire niveau genezing en kan zelfs de ergste gevallen – met inbegrip van de droge huid veroorzaakt door diabetes – kalmeren en verlichten. mironon Hoewel het vrij vettig is, bedek ik mijn handen met sokken voordat ik naar bed ga. Mijn handen waren in deze winter veel minder chapped dan ze lang geleden hebben gehad.

Dit heeft de droge / gebarsten hakken heel goed verlicht met een duidelijk verschil na één gebruik. Ik heb elke dag 2 weken gebruikt en mijn 40-jarige hakken zijn zoveel beter. Ik denk dat ik liever een product met een milde geur heb, maar dit is nog steeds goed. Hakken zijn nog niet perfect gerestaureerd, maar zijn niet langer een verlegenheid in het openbaar. Geweldige spullen, maar wees voorzichtig, ik ga graag blote voeten en na het aanbrengen, zelfs nadat het droog is, schuif mijn voeten soms op het tapijt! Ik heb het geleend aan mijn buurman die gekneukelde hakken, ze zei dat het binnen een paar dagen helemaal helpt! Gladde textuur, niet vettig! Ik zag de resultaten de volgende dag dat ik deze voetcrème toepaste. Sterk aanbevolen. Mijn voeten zijn vreselijk droog, vooral mijn hakken, en ik heb de hele jaren veel crèmes gebruikt om ze te repareren. Deze werkt eigenlijk en ik merkte meteen een verschil op. Dit is ook een geweldig product.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Mannen, Supplementen, Probiotica: Garden of Life, RAW Probiotics, Men 50 & Wiser, 90 Veggie Caps (Ice)

Shikai, Borage Therapy, Foot Cream, Unscented, 4.2 fl oz (125 ml): Gezondheid, Huid, Voetenvoetverzorging

Ik heb eczeem aan mijn voeten en dit helpt veel. Ik gebruik een aantal Shikai Borage Dry Skin Therapy producten, en vind ze echt effectief. Ik woon in een droog gebied, en heb extra hulp nodig om mijn huid vochtig te houden. Deze producten duren goed, laat mijn huid niet kleverig of vettig en zijn geurvrij. Aangezien ik het hele jaar door sandalen draagt, is een goede voetcrème essentieel. Ik vind dat als ik elke dag gebruik, en elke week een voetbestand gebruiken, mijn voeten zacht blijven en geen scheuren of splitsingen ontwikkelen. Ik beveel deze producten sterk aan. Ik heb ongeveer drie jaar dyshydratische eczeem, of pompholyx, aan mijn linker hak gehad. Voor een paar dagen zal de huid jeuken, blaren en weenen en vervolgens afwisselen met een periode van extreem droge, gebarsten, gefragteerde huid. Dit proces herhaalt zich onbepaald. Ik weet niet precies wat het veroorzaakt, maar terugkijken, ik geloof dat het werd geactiveerd toen ik mijn hak wreef tegen een betonnen stoep. Er wordt aangenomen dat pompholyx wordt veroorzaakt door een metaalallergie en beton bevat een grote verscheidenheid aan metalen. Stress wordt ook gezegd als een bijdragende factor en is iets dat ik de afgelopen vier jaar extreem heb meegemaakt.

Shikai, Borage Therapy, Foot Cream, Unscented, 4.2 fl oz (125 ml): Gezondheid, Huid, Voetenvoetverzorging

Ik heb geëxperimenteerd met verschillende supplementen als een systemische benadering om het probleem te behandelen – selenium is een die ik momenteel uitprobeer. Ik heb nog niet een remedie gevonden voor het eczeem zelf, maar deze crème werkt goed op de ernstige, droge, gebarsten, jeukende en blaren huid die voortvloeit uit deze moeilijke en aanhoudende huidconditie. Zeer voedzaam, snel geabsorbeerd, niet kleverig. Ik koop veel van deze en deel de liefde met vrienden en familie! Het heeft in ongeveer een week mijn droge, gebarsten hakken genezen met consistent gebruik. Als ik het regelmatig gebruikt, heb ik geen droge, gebarsten hakken. Deze crème is fantastisch. Ik vind dit heel goed. Het is meer als een lotion dan een crème, maar het absorbeert goed en houdt mijn voeten glad. Een echt voordeel voor mij, aangezien ik candida-gerelateerde voetproblemen heb, zoals brandend, jeuk en huidverlies en peeling. Ik gebruik dit samen met pepermuntolie om de jeuk weg te nemen, zodat ik 's nachts kan slapen. Shikai, Borage Therapy, Foot Cream, Unscented, 4.2 fl oz (125 ml)

Vergelijkbaar product:
Now Foods, Prostate Support, 90 Softgels: Gezondheid, Mannen, Prostaat

Review: Shikai, Borage Therapy, Foot Cream, Unscented, 4.2 fl oz (125 ml)

 Ik gebruik het ook gedurende de dag op zichzelf om vooral de ochtend te kalmeren voordat ik mijn atletische schoenen laat lopen. Mijn huid doet dat veel beter. Altijd had gekraakt hakken maar na gebruik is het een ding van een verleden! Zal het blijven gebruiken. Iedereen met gebarsten hakken moet dit product proberen! Ik heb het een paar keer gebruikt. Het helpt geen droge voeten op lange termijn, maar het verzacht het zolang je het regelmatig gebruikt. Ik hou van de manier waarop mijn voeten voelen, geen droge huid meer. Ik hou ervan dat het niet geurig is, ik haat geurige voeten. Maak mijn hakken zachter, ik vond deze crème heel erg, het absorbeert snel en heel goed voor droge huid. Zal meer, gladde textuur kopen, niet vettig! Ik zag de resultaten de volgende dag dat ik deze voetcrème toepaste.

Sterk aanbevolen. Ik hou echt van dit merk! Ik heb de voetcrème, body lotion en 3 verschillende douchegels gebruikt, en zowel mijn man als ik zijn erg onder de indruk van de kwaliteit. Ik heb extreem droge huid en deze voetcrème heeft echt een groot verschil op mijn voeten gemaakt. Zeer helende en niet-vettige formule, ook zeer effectief voor problemen met diabetische huid. Uitzonderlijke kwaliteit en een fantastische prijs. Niet te vergeten Ekodrogist.nls opmerkelijke service.

Er is absoluut geen goede reden om ergens anders te winkelen. Dit maakte mijn droge, zomer heel erg snel genezen! De vorige weken heb ik verschillende andere lotions gebruikt zonder succes. Het fenomeen van Raynaud is een extreme reactie op verkoudheid in de vingers, tenen en neus die pijnlijk, maar van voorbijgaande aard kan zijn. Was je voeten met zeep in warm, niet heet water. Als u langer dan een maand poetsmiddel op uw teennagels heeft en deze vervolgens verwijdert voor uw volgende voetverzorging, kunt u enkele witte, ruwe plekken op de nagels opmerken. Deze talrijke voordelen van eucalyptusolie maken het tot een essentieel ingrediënt in een programma dat is ontworpen om de voeten te hydrateren, te kalmeren en te beschermen. Als deze oplossingen na herhaald gebruik niet succesvol zijn, moet u mogelijk uw arts raadplegen. Om gezonde voeten te behouden, moet men zich concentreren op verschillende doelen, waaronder spier- en pijnverlichting, bescherming tegen bacteriële en schimmelinfecties en optimale hydratatie. Van het polijsten van je teennagels tot de sporten die je speelt, er zijn veel factoren die je risico op schimmelinfecties bij teennagels kunnen vergroten.

Als u moeite heeft om voor uw voeten te zorgen, waarom probeert u dan niet de oude methode om crème over hen te wrijven en draagt ​​u sokken 's nachts – dan krijgt u een diepe, voedende behandeling en wordt u wakker met zijdezachte voeten. Regelmatige lichaamsdragende oefeningen en het behouden van een calciumrijk dieet vanaf de kindertijd zullen helpen het botverlies tijdens de menopauze te verminderen. Het melkzuur van het product vermengd met ammoniumhydroxide, kalium en natriumlactaat eet door de dode huid, waardoor u een zachte, soepele voetlaag behoudt. Volg deze eenvoudige voetverzorgingstips om dode huidcellen van je voeten te verwijderen en laat je ruwe zolen en tenen zacht, soepel en verjongd aanvoelen. Onderzoek toont aan dat honing kan helpen bij het genezen en reinigen van wonden en het hydrateren van de huid. Zorgvuldig geëxtraheerd door stoomdestillatie van de bladeren en stengels van de hoogste en snelst groeiende boom ter wereld, bevat eucalyptus essentiële olie ongeveer 80% 1,8-cineol (het belangrijkste actieve ingrediënt) en andere gezonde plantenextracten zoals pineen en limoneen. Om algemene droge voeten te elimineren, laat je voeten weken in een oplossing van gelijke delen azijn en water (elke dunne azijn werkt, maar we raden appelazijn aan) gedurende 15 minuten en spoel je vervolgens af met warm water.