Ekodrogist.nl: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid, Handwerk Honing Huidverzorging

Sierra Bees, Bumpy Road Salve.6 oz (17 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Handwerk Honing Huidverzorging, Huid

Bumpy Road Salve.6 oz (17 g) by Sierra Bees-Schoonheid, Gezichtsverzorging, Handwerk Honing Huidverzorging, Huid

€ 3,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Sierra Bees, Bumpy Road Salve.6 oz (17 g). Inhoud: 0.05 kg, 12.7 x 8.9 x 1.9 cm
Categorieën: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Handwerk Honing Huidverzorging, Huid, Beauty, Facial Care, Manuka Honey Skin Care, Skin

Sierra bijen, hobbelige wegsalve. 6 oz (17 g) – voor de knuffels en het leven van het leven. Usda organisch. Certified organic by oregon tilth. Ph gebalanceerd. Geschikt voor alle huidtypes. Wreedheid vrij. Milieuvriendelijke verpakking.

Gemaakt met biologisch afbreekbare ingrediënten. mironon Ik hou ervan dat deze organische sierra bijen bumpy road salve is natuurlijk, ph evenwichtig, milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, vrij van wreedheid, sulfaten, parabenen, petroleum, ftalaten, pinnen, edta, silicium, fenoxyethanol, synthetische additieven, harde conserveermiddelen of geuren, geschikt voor alle huidtypes, en bevat niets anders dan geweldige biologische ingrediënten, waarvan er een echte manuka-honing uit Nieuw-Zeeland is. Manuka honing is een van de meest krachtige antiseptische, anti-inflammatoire, antibiotica en genezende middelen die de mens bekend zijn. Het doet wonderen voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige: het vecht op infectie, heet wonden, zweren, droge, zere en geklede lippen, snijdingen, schuringen, huidschillen, kneuzingen, insectenbeten, steken, abscessen, kookt, blaren, brandwonden, carbuncles, jeuk vermindert, vermindert roodheid en ontsteking, verbetert de huid, verlaagt de huidtint, ontgift de huid, exfoliates dodige huidcellen, maakt overmatig vuil, olie en productopbouw uit, verwijdert onzuiverheden en puin onder de huid zonder strippen van de huid beschermende laag, unclogs en straalt poriën af van hun grootte, regeltvochtproductie vroegtijdige veroudering.

Vergelijkbaar product:
Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid: Neutrogena, Deep Clean Cream Cleanser, 7 oz (200 g)

Sierra Bees, Bumpy Road Salve.6 oz (17 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Handwerk Honing Huidverzorging, Huid

 Alle andere ingrediënten in deze salf zijn ook indrukwekkend: bijenwas vormt een beschermende barrière op het huidoppervlak, terwijl het nog steeds toelaat om te ademen, een krachtige mix van extra jungle olijfolie, zonnebloem en rosehip-oliën en shea boter hydreert, voedt en verzachting van de huid, het herstellen van de elasticiteit, het vergrendelen van vocht en het voorkomen van droogheid en uitdroging, comfrey, arnica en rozemarijn extracten zijn krachtige anti-inflammatoire en genezende middelen, verzachtend, toning, verstevigen, genezen, regenereren, revitaliseren en beschermen droog, gevoelig en beschadigde huid, kalmerenjeuk, vermindering van roodheid en ontsteking, het ondersteunen en versterken van de huid defensieve mechanismen, het faciliteren van de genezing van kleine wonden, zweren, snijpunten, schuringen, brandwonden, kneuzingen, insectenbeten, steken, abscessen, kookt, blaren, verlichten van pijn door zonnebrand en peeling huid, het verbeteren van de celcirculatie, het stimuleren van celvernieuwing en regeneratie, etherische oliën van thee en lavendel, zijn krachtige antiseptische, anti-inflammatoire, antibiotica, antibacteriële, antimicrobiële, antivirale, antifungale, pijnstillende middelen die infectie en ontsteking bestrijden en voorkomen, niet-vitamine Eis een natuurlijk conserverend en krachtig antioxidant. Ik heb deze salve op de droge en vlokke plekken op mijn gezicht, handen en voeten gebruikt en het werkt echt: bijna alle flakheid, roodheid en ontsteking is verdwenen, mijn huidtint is merkbaar gelijkmatig uit, mijn huid is zachter, gladder en niet meer ruw Dit product is ook een effectief heel natuurlijk insectenafstotend middel, om niet te vergeten dat het een aangenaam lavendel aroma heeft, waar ik van hou.

Sierra Bees, Bumpy Road Salve.6 oz (17 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Handwerk Honing Huidverzorging, Huid

Zou het zeker aanraden. Hou van deze salve en het werkte zeer effectief op sommige kneuzingen die ik had. Ik was verbaasd over hoeveel de kneuzingen net overnacht bleven nadat ik het had aangebracht. Ik beveel dit product sterk aan. Ik was aanvankelijk een beetje sceptisch dat dit zou werken zoals beschreven, maar nadat de kneuzing op mijn knie letterlijk de volgende dag verdween, ben ik gelovig. Ik heb het ook op mijn baby's geïrriteerde huid bij haar enkels gebruikt met veel succes (nam een ​​paar applicaties over enkele dagen). Het kan een beetje kleverig zijn als je het eerst toepast, maar na een tijdje gaat het weg. De geur is ook leuk.

 Nu is het een steunpilaar in mijn tas, en ik draag de salve samen met mij waar ik ook ga – gebruik het voor snitte en brandwonden. Sierra Bees, Bumpy Road Salve.6 oz (17 g) Hartelijk bedankt! Ik wil graag een gallon kopen. Het kalmert uitslag van dermaititis en laat de huid zacht en glad. Ook verdwenen een kneuzing. Kijk naar de ingrediënten! Ze zijn perfect en dat is de bottom line. Perfecte ingrediënten – perfect product. Uit alle sierra-bijen die ik heb geprobeerd (en ik heb veel geprobeerd), is dit veruit mijn favoriet. Een mooie geur en textuur, handige pot en een kleine hoeveelheid gaat een lange weg. Niets slecht om te zeggen. Ik hou ervan. Gebruikt al op insectenbeten en stoten en het werkte goed.

Vergelijkbaar product:
Dickinson Brands, Enhanced Witch Hazel, Hydrating Toner, Alcohol Free, 16 fl oz (473 ml): Schoonheid, Gezicht Toners, Huid, Heksenzel

Review: Sierra Bees, Bumpy Road Salve.6 oz (17 g)

Ik ben erg blij dat ik het bestelde en zeker weer dit magische ding opnieuw zal bestellen, uitstekend. Werkt goed. Grote maat, makkelijk tin te dragen. Zelfs geholpen met mijn eczeem. Aanbevolen. Hoewel ik het eens ben met degenen die zeggen dat de container moeilijk te open is, vooral als u op het moment van het openen van het type vocht of olie op uw hand hebt. En voor degenen die zeggen dat sommige van de beste ingrediënten zijn onderaan de lijst en misschien niet zo effectief, waar dat zijn. Het is echter een goede schone salade met een goede consistentie.

 En ik vind het een goede basis voor een salve. Om de (echte of waargenomen) kracht van mij te verbeteren, voeg ik nog een paar extra druppels thee-boomolie (organisch in mijn geval) toe en wat nog extra essentiële oliën of andere gezonde ingrediënten die ik geschikt vind. Het mengt heel goed. En de blikcontainer, ondanks het feit dat het pijn kan zijn om te openen als je handen niet droog genoeg zijn, behoudt het het product heel goed en is zeer draagbaar. Ja ja, ik raad het zeker aan! Zeker meer dan slecht over dit product. Maar zag het resultaat niet in de beschrijving met een kneuzing. Eerst was ik sceptisch en bestelde het maar omdat het in de specials sectie was, maar nu heb ik het gebruikt op een zeer ernstige insectenhok (ik ben allergisch voor hen) en ook op een warm water branden (uit een waterkoker) op mijn vingers – en het werkt echt! Ik ben zo dankbaar voor dit product, bespaarde me echt! Verbazingwekkende kleine salve – ik gebruik het op kneuzingen, nagels en overal is mijn huid droog. Het verzacht ook muggenbeten, ruikt heerlijk en heeft geweldige ingrediënten. Hou ervan. Niet vet product, het is goed voor eczeem.

Mijn hand is niet jeukend meer. Ik gebruik deze salve niet voor hobbels en heb het niet voor dat doel geprobeerd, maar het is ideaal voor voedende nagels en lippen. Mijn nagels en lippen zijn zachter. Het is vettig, maar vol met grote ingrediënten en absorbeert het heel snel. Ik heb dit gebruikt op stoten en kneuzingen die mijn kinderen hebben gekregen van kloppen en valt en het is echt wat ze beweert te doen, waardoor de kneuzingen de volgende dag verdwijnen. Ik hou van dit product en zal het blijven kopen als ik er doorheen gegaan heb. Heb het gekregen en op een plank geplaatst Ik heb mijn voeten een vies gesneden knip terwijl ik de droge huid afschil, de voeten brandden en ik kon er nauwelijks op gaan. Op een tweede dag herinnerde ik dat ik deze salve had. Het werkte direct! Het zure gevoel was weg, het hele gebied voelde zich verzonken. Gebruikt het twee keer en het genezingsproces begon. De salve definitief geholpen, ik wou dat ik wist welk ingrediënt het deed.

Aangename kruidengeur, zachte actie. Erg nuttig. Ik wreef het zachtjes in een kleine blauwe blik op mijn vinger en verdween over 3 dagen.