Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Snack Mixen Natuurijke Producten:

Organic Flax Snax, Pizza, 3 oz (85 g) by Go Raw

Flax Snax Pizza Go Raw Eten, Snacks, Snack Mixen, Supplementen, Lijnzaad

€ 4,00

Ga ruwe, organische vlas snax, pizza, 3 oz (85 g) – echt levend eten. 100% organisch. Usda organisch. Raw. Vegan. Gecertificeerde biologische. Gecertificeerde tarwe / glutenvrij.

Nutvrij *. Kosher. Gecertificeerd organisch door: organische certifiers. * Bevat: sesamzaden: gemaakt in een faciliteit die kokosnoot verwerkt. Waarom rauw? Alle inhoud is gedroogd onder 105 graden f en alle zaden zijn ontkiemd, waardoor enzymen die hun gezonder en makkelijker verteren, vrijkomen. Gesoute zaden behoren tot de meest voedzaam dichte levensmiddelen op de planeet. Alle wonen (gedroogd onder 105 graden f). Alle zaden kwamen uit. Geen gmos. Geen transvetten.

 Geen cholesterol. Alle handgemaakte. Alle ruwe keuken. Alle familiebezit. De gezondste snack in de wereld! Spruitzaadzaadjes zijn kauwbaar en makkelijker te verteren dan rauwe lijnzaadjes. Geen noodzaak om te malen! Deze zijn geweldig gebroken over salades of direct uit de tas. Hoog in vezel- 5g eiwit ** – 300mg omega-3 ** – 200mg omega-6 **. **Per portie.

Het creëren van echt levend eten is onze passie. We bronnen het…


Go Raw, Organic Sunflower Flax Snax, 3 oz (85 g)

Go Raw, Organic Sunflower Flax Snax, 3 oz (85 g) Eten, Snacks, Snack Mixen, Supplementen, Lijnzaad

€ 4,00

Voel je vrij om de bosbessen, cashewnoten en lijnzaad om te wisselen voor elke combinatie van je favoriete gedroogde vruchten, noten of zaden. Zonnebloempitten bevatten een goede hoeveelheid eiwit, enkelvoudig onverzadigde vetten en vitamine e. Heel erg bedankt voor het delen van het recept, ik waardeer het echt. Meng tot een deeg begint te vormen. Het eiwitpoeder en de kokosnootoliehuls kunnen ook niet eenvoudiger opkloppen. Ik bewaar deze niet-bak snackbites in een luchtdichte plastic container in de koelkast, zodat ze vers blijven. 2011), in gunstige vergelijking met ovalbumine; 3) verhoog de absorptie in brood terwijl u het broodvolume, de ovenveer en de houdbaarheid verbetert; 4) de objectieve en subjectieve broodeigenschappen aanzienlijk verbeteren; 5) de afschuifsnelheid beïnvloeden zoals Arabische gom doet; en 6) belofte tonen als een voedselverdikkingsmiddel en verbeterend middel in gebakken goederen (Carter, 1993). Deze kruising tussen een muffin en een koekje is gemakkelijk te maken en zelfs gemakkelijker om te eten terwijl je onderweg bent. Voedzame avocado's, b…


Go Raw, Organic Sprouted Flax Snax, Spicy Fiesta, 3 oz (85 g)

Go Raw, Organic Sprouted Flax Snax, Spicy Fiesta, 3 oz (85 g) Eten, Snacks, Snack Mixen, Supplementen, Lijnzaad

€ 4,00

Ze leveren 22 gram eiwit, samen met een uniek ingrediënt dat je niet zult vinden in traditionele recepten. Ze bewaren maximaal twee weken in de koelkast, dus maak een grote batch om te allen tijde gezonde eiwitrijke snacks bij de hand te hebben! Met paprika, chili en geplette rode paprika voegt u extra warmte toe, u zult na het maken van deze niet meer naar de chips grijpen! Serum lipidenprofiel is direct gerelateerd aan de risicofactoren van hart- en vaatziekten. Sprenkel in wat olijfolie aan het eind en serveer met geroosterd pitabroodje of gesneden groenten zoals wortels en komkommer. Een analyse van 11 onderzoeken wees uit dat lijnzaad de bloeddruk kon verlagen, vooral als het geheel gedurende meer dan 12 weken elke dag geheel werd gegeten (9). Als het niet werkt in de keukenmachine, zou ik het in een koffie of kruidenmolen proberen te mengen als je er een hebt. Ik koop het graan van oom sam (ik werk niet voor hen, ik hou er gewoon van), en gebruik hun muffinrecept maar voeg 1/2-kopje gemalen lijnzaad toe. Flaxseeds zijn de beste plantaardige bron van gezonde omega-3's,…


Organic Sunflower Flax Snax, 3 oz (85 g) by Go Raw

Sunflower Flax Snax Go Raw Eten, Snacks, Snack Mixen, Supplementen, Lijnzaad

€ 4,00

Ga ruwe, organische zonnebloemvlas snax, 3 oz (85 g) – echt levend eten. Gecertificeerd Glutenvrij. Vrije tarwe zonder tarwe *. Alle leven (gedroogd onder 105? F). Alle zaden kwamen uit. Geen gmos. Geen transvet. Geen cholesterol. Alle handgemaakte. Alle ruwe keuken. Alle familiebezit. Usda organisch. Raw. Vegan.

Gecertificeerd organisch door organische certifiers. Hoog in vezel. 5 G eiwit **. 300 mg omega-3 **. 200 mg omega-6 **. Kosher. * Bevat: sesamzaad, kokosnoot. **Per portie. Waarom rauw. Alle inhoud is gedroogd onder 105 ° F en alle zaden zijn ontkiemd, waardoor enzymen vrijkomen, waardoor ze gezonder en makkelijker verteren. Gesoute zaden behoren tot de meest voedzaam dichte levensmiddelen op de planeet. De gezondste snack in de wereld! Spruitzaadzaadjes zijn kauwbaar en makkelijker te verteren dan rauwe lijnzaadjes. Geen noodzaak om te malen! Deze zijn geweldig gebroken over salades of direct uit de tas.

Het creëren van echt levend eten is onze passie. We bronnen het beste: de allerbeste organische zaden worden geselecteerd, bij voorkeur van lokale telers….


Organic Flax Snax, Simple-Nothing Added!, 3 oz (85 g) by Go Raw

Flax Snax Simple-Nothing Added Go Raw Eten, Snacks, Snack Mixen, Supplementen, Lijnzaad

€ 4,00

Ga ruwe, organische vlas snax, eenvoudig-niets toegevoegd !, 3 Oz (85 g) – echt levend eten. 100% organisch. Eenvoudig-niets toegevoegd. Glutenvrije tarwevrije moervrij *. Alle leven (gedroogd onder 105? F). Alle zaden kwamen uit. Geen gmos. Geen transvetten. Geen cholesterol. Alle handgemaakte. Alle ruwe keuken. Alle familiebezit. Usda organisch. Raw.

Vegan. Gecertificeerde biologische. Hoog in vezel. Zeer laag natrium. 500 mg omega-3 **. 200 mg omega-6 **. Gecertificeerd organisch door: organische certifiers. * Bevat: sesamzaden. Gemaakt in een faciliteit die kokosnoot verwerkt. **Per portie.

Waarom rauw? Alle inhoud is gedroogd onder 105 graden f en alle zaden zijn ontkiemd, waardoor enzymen vrijkomen, waardoor ze gezonder en makkelijker verteren. Gesoute zaden behoren tot de meest voedzaam dichte levensmiddelen op de planeet. De gezondste snack in de wereld! Spruitzaadzaadjes zijn kauwbaar en makkelijker te verteren dan rauwe lijnzaadjes. Geen noodzaak om te malen! Deze zijn geweldig gebroken over salades of direct uit de tas. Het creëren van echt levend eten is…


Go Raw, Organic Flax Snax, Pizza, 3 oz (85 g)

Go Raw, Organic Flax Snax, Pizza, 3 oz (85 g) Eten, Snacks, Snack Mixen, Supplementen, Lijnzaad

€ 4,00

Enterolacton kan werken als het oestrogeen van het geslachtshormoon, en lager dan normale niveaus van deze lignaan in het lichaam zijn geassocieerd met hartaandoeningen en borstkanker (33). Let op, het is erg belangrijk om het mengsel dun en gelijkmatig te krijgen, zodat de crackers tijdens het bakproces voldoende uitdrogen zodat ze crackers worden. Bij twijfel geloof ik in het nemen van de meest natuurlijke benadering mogelijk. Snijd een halve kop gedroogde abrikozen en ananas in stukken en gooi de kleine stukjes rijstmeel om de plakkerigheid weg te nemen. Deze eenvoudig knapperige lijnzaadcrackers hebben maar een paar ingrediënten nodig, ze vormen een geweldige gezonde snack! Het is een goede snack om met groenten te eten of te verspreiden op gekiemd graanbrood. Lijnzaad bevat sporen van 2% of minder aan vitamine B6, folaat, pantotheenzuur, calcium, ijzer, kalium en zink. Begin met een basis zoals haver, lijnzaad, chiazaden of eiwitpoeder. Vlasolie vindt u in ondoorzichtige flessen in de gekoelde sectie of soms in capsules. Komkommer en hummus zijn een ongelooflijk gezonde co…


Go Raw, Organic Flax Snax, Simple-Nothing Added!, 3 oz (85 g)

Go Raw, Organic Flax Snax, Simple-Nothing Added!, 3 oz (85 g) Eten, Snacks, Snack Mixen, Supplementen, Lijnzaad

€ 4,00

Wat belangrijk is om te weten is dat non-haemijzer niet zo biologisch beschikbaar is als heemijzer. Usda-richtlijnen beperken snacks tot niet meer dan 9 gram vet, 2 gram verzadigd vet en 15 gram suiker. In plaats van deze beten te glazuren, rol ze in kokosnoot voor extra smaak en een oninteressant uiterlijk. Ik voeg datums toe in plaats van esdoornsuiker en het helpt de powerball super goed te bing. Vruchten met een rode, blauwe of paarsachtige kleur bevatten krachtige antioxidanten die anthocyanines worden genoemd – ook bekend als flavonoïden. Interesse in onderzoek naar het verband tussen de inname van lijnzaad en het risico op kanker kwam naar voren toen epidemiologische bewijzen een heilzame relatie suggereerden. Effecten van biologische productie op de voedselkwaliteit is het eerste uitgebreide boek over de manier waarop biologische productiemethoden de veiligheid en kwaliteit van voedingsmiddelen beïnvloeden, op basis van een onbevooroordeelde beoordeling van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. Geen bak energiebeten zijn een smakelijke oplossing voor een snelle boo…


Organic Sprouted Flax Snax, Spicy Fiesta, 3 oz (85 g) by Go Raw

Sprouted Flax Snax Spicy Fiesta Go Raw Eten, Snacks, Snack Mixen, Supplementen, Lijnzaad

€ 4,00

Ga ruw, organisch gesprongen vlas snax, Pittige Fiesta, 3 oz (85 g) – alles organisch. Gekiemde. Niet-GMO geverifieerd. Vegan. Nut-free **. Glutenvrij. Goede bron van eiwitten. Uitstekende bron van vezel. Bevat 13 g totaal vet per portie. Geen cholesterol. Onbeschadigd voedsel. Usda organisch. Gecertificeerde Veganist.

Gecertificeerd Glutenvrij. Gecertificeerd organisch door: organische certifiers. Door te sproeien en dan zachtjes te drogen, niet te koken, ontgrendelen we en behouden meer krachtige voedingsstoffen. Hoog in vezel | hoog in eiwit | 300 mg omega 3 | 200 mg omega 6. Pittige Fiesta Flax snax is iets halverwege tussen een cracker en een chip, dus ze zijn ideaal voor topping met je favoriete spreads en groenten, en zijn ook lekker op zichzelf. Alleen de juiste hoeveelheid jalapeno, koriander en limoen sap geven het een schop die lang stilstaat voordat u oom zegt. Deze vlashapjespakket pakken een krachtige voedingsvoeding die langere behoeften voldoet dan de meeste snacks. Vlaszaad is bekend om cholesterol te verlagen en ontsteking te verminderen, en bevat watero…