Ekodrogist.nl: Vitaminen, Vitamine D3

Solgar, Vitamin D3 (Cholecalciferol), 2200 IU, 100 Vegetable Capsules: Vitaminen, Vitamine D3

Vitamin D3 (Cholecalciferol), 2200 IU, 100 Vegetable Capsules by Solgar-Vitaminen, Vitamine D3

€ 9,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Solgar, Vitamin D3 (Cholecalciferol), 2200 IU, 100 Vegetable Capsules. Inhoud: 0.16 kg, 5.3 x 5.3 x 9.4 cm
Categorieën: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Solgar, vitamine d3 (cholecalciferol), 2200 iu, 100 plantaardige capsules – sinds 1947. (Cholecalciferol). Behoudt gezonde botten en tanden. Ondersteunt een gezond immuunsysteem. Bevordert de gezondheid van het weefsel. Gluten, tarwe & zuivelvrij. Kosher parve. Voedingssupplement. Vitamine D is nodig om de calciumabsorptie te bevorderen, die bijdraagt ​​tot het behoud van gezonde botten en tanden.

Vitamine d ondersteunt ook een gezond immuunsysteem en de gezondheid van verschillende weefsels, waaronder borst-, dikke- en prostaatweefsel. Het kan de spierkracht bij oudere volwassenen ondersteunen. Deze formulering biedt natuurlijke vitamine d3 in handige, makkelijk te slikken plantaardige capsules. mironon Geweldig product. Ik kocht dit voor mijn broer en hij zei dat hij goed en meer energie voelde na het gebruik van dit. Goed product hopelijk op lange termijn zal goed resultaat zijn. Ik ben tevreden. Ekodrogist.nl is goed gedaan in de scheepvaart op tijd. Goed, ik heb dit product al jaren gebruikt, omdat ik niet altijd genoeg zon met mijn werkschema ontvang. Mijn niveaus voor vitamine d zijn altijd uitstekend, terwijl ze laag waren voordat ik het begon te nemen. Geweldig product! Volgens hun klantenservice zijn al hun vegetarische producten ook veganistisch), superproduct, ideaal voor de hersenen en de algemene conditie. Ik neem 2 van deze met coconutolie elke dag. Ik was 1 maand geleden vitamine d gebrekkig, en ik kon het normale niveaus niet veranderen.

Nu zijn mijn vitamine d niveaus in het normale bereik. Het is een geweldig product, de moeite waard om te proberen. Snelle levering, goed verzegelde en verpakte flessen. Het product is hetzelfde wat ik van het ziekenhuis heb ontvangen, maar veel goedkoper. Bedankt. Exelent product, ik heb altijd vertrouwd solgar. Lijkt op een goed merk. Hoewel ik heb gelezen dat dit product niet veganistisch is, zou het leuk zijn als dit duidelijk op het etiket staat aangegeven. Ik ben alleen vegetariër (18 jaar eerder veganistisch), dus ik heb geen problemen met een zuivelfabriek, maar anderen kunnen. Voor oudere patiënten met een risico op vitamine D-tekort, dr. Oudere mensen lopen risico omdat ze meer tijd binnenshuis doorbrengen, maar ook omdat het proces van het synthetiseren van vitamine D uit voedsel of zonneschijn minder efficiënt wordt naarmate mensen ouder worden, suggereert onderzoek. Vitamine D-toxiciteit, ook wel hypervitaminose d genoemd, is een zeldzame maar potentieel ernstige aandoening die optreedt wanneer u overmatige hoeveelheden vitamine D in uw lichaam hebt. Een tekort aan vitamine D wordt ook geassocieerd met een verhoogd risico op bacteriële vaginose tijdens de zwangerschap.

Vergelijkbaar product:
Vitaminen, Vitamine B, Vitamine B2 - Riboflavin: Natures Bounty, Vitamin B-2, 100 mg, 100 Tablets

Solgar, Vitamin D3 (Cholecalciferol), 2200 IU, 100 Vegetable Capsules: Vitaminen, Vitamine D3

 Er zijn grote prospectieve studies nodig om vast te stellen of de vitamine d-status van de moeder tijdens de zwangerschap het risico op type 1-diabetes bij kinderen kan beïnvloeden. Dat is een probleem, omdat tekortkomingen in de zonnevitamine zijn gekoppeld aan een aantal vrij enge uitkomsten, waaronder zachte botten, seizoensgebonden affectieve stoornis en zelfs een verhoogd risico op overlijden door zaken als kanker en hartaandoeningen. De enige reden dat olie in de eerste plaats aanwezig is, is omdat vitamine d3 niet oplosbaar is in water; het moet in plaats daarvan worden opgelost in vet. Lage serum vitamine d-spiegels en tuberculose: een systematische review en meta-analyse. Een extra complicatie bij het beoordelen van de vitamine d-status is de daadwerkelijke meting van serum 25 (Oh) d-concentraties. Het rapport concludeerde dat het nog steeds niet mogelijk is om een ​​relatie te specificeren tussen vitamine D en andere gezondheidsresultaten dan de gezondheid van de botten. Een review gepubliceerd in 2015 merkte op dat bijwerkingen slechts zijn gemeld bij 25 (Oh) d serumconcentraties boven 200 nmol / l. In een bepaald onderzoek hadden baby's die 2000 internationale eenheden vitamine D per dag ontvingen, op de leeftijd van 32 jaar een 88 procent lager risico om type 1 diabetes te ontwikkelen.

Solgar, Vitamin D3 (Cholecalciferol), 2200 IU, 100 Vegetable Capsules: Vitaminen, Vitamine D3

Heb je nog vragen over vitamine D- neem je momenteel een supplementvorm aan van vitamine D- laat je ervaringen achter in de commentaarsectie hieronder. Solgar, Vitamin D3 (Cholecalciferol), 2200 IU, 100 Vegetable Capsules Om deze risico's te helpen elimineren, bevelen sommige gezondheidsautoriteiten aan dat volwassenen moeten streven naar minimaal 1.000 tot 2.000 IE vitamine D per dag. Hoewel de helft van de patiënten 40 ng / ml niet bereikte, werd de gemiddelde 25-hydroxyvitamine d-concentratie verhoogd tot 45 ng / ml (van een basisgemiddelde van 16 ng / ml) en de algehele verbetering van de vitamine d-status was geassocieerd met een significante afname van de ernst van de ziekte, zoals vastgesteld aan de hand van de scores van de ziekte van Crohn (Cdai) (299) in een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie bij 27 patiënten met remissie, dagelijkse suppletie met vitamine d 3 (2.000 Iu) verbeterde vitamine D-status maar had geen significant effect op intestinale permeabiliteit ('leaky gut') of maatregelen vanontsteking en ziekteactiviteit (300). Lees meer over waarom de nieuwe vitamine D- en calciumrichtlijnen van de iom te laag zijn voor vitamine D en te hoog zijn voor de gezondheid van de botten. Vitamine d is betrokken bij de regulatie van de bloeddruk en het calciummetabolisme. Het is gezoet met suiker, gekleurd met fruitextracten en gearomatiseerd met natuurlijke smaakstoffen. De rol van vitamine D bij het verminderen van het kankerrisico en de progressie.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Dha, Epa, Vitaminen, Prenatale Multivitaminen: Now Foods, Prenatal Gels + DHA, 180 Softgels

Review: Solgar, Vitamin D3 (Cholecalciferol), 2200 IU, 100 Vegetable Capsules

Ernstige vitamine D-tekort veroorzaakt rachitis bij kinderen en osteomalacie bij volwassenen. Gebruik vitamine D voorzichtig als u geneesmiddelen gebruikt die door deze enzymen zijn verwerkt. Dit is een probleem waar andere supplementen mee worstelen. In een cross-sectionele studie werden blootstelling aan de zon en de inname van levertraanolie (rijk aan vitamine D) tijdens de kindertijd gekoppeld aan latere symptomen van veteranen met relapsing ms (148). Het is bemoedigend dat sommige fabrikanten begonnen zijn 800 of 1.000 IE vitamine D toe te voegen aan hun standaard multivitamine-preparaten. De nationale gezondheidsinstituten (Nih) vonden dat zelfs voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D, meerdere porties nodig hebben om de aanbevolen 600 IE per dag te halen. Dat komt omdat je lichaam de hoeveelheid vitamine D die wordt geproduceerd door blootstelling aan de zon reguleert, en zelfs verrijkte voedingsmiddelen bevatten geen grote hoeveelheden vitamine D. Analyses van twee grote prospectieve cohortstudies van bijna 200.000 vrouwen onder ons lieten geen verband zien tussen de inname van vitamine D (gemeten aan de hand van de voedselfrequentievragenlijst) tijdens de adolescentie of de volwassenheid en de incidentie van sle later in het leven (168, 169).

Verhoogde behoefte aan calciuminname om hun botten sterk te houden, zegt Gans. Verschillende rapporten laten consequent lagere niveaus van serum 25 (Oh) d zien bij personen die als zwart worden geïdentificeerd in vergelijking met de personen die als wit zijn geïdentificeerd. Hoewel we niet aanraden om meer te betalen voor een bijna identiek product, scoort de natuur punten voor de beschikbaarheid. Vitamine D-tekort bij de moeder kan een open botziekte veroorzaken van voor de geboorte en verslechtering van de botkwaliteit na de geboorte. Enerzijds vond een cross-sectionele analyse van 312.962 klinische monsters geen enkel bewijs van drempelwaarde voor p-suppressie in de goed gepaste curve die de omgekeerde associatie weergeeft tussen gepaarde metingen van serum-pde en 25-hydroxyvitamine d, zelfs met 25- hydroxyvitamine d-concentraties hoger dan 70 ng / ml (175 Nmol / l) (53). In één onderzoek ontdekten onderzoekers dat mensen van 62 tot 80 jaar vier keer minder natuurlijke vitamine D synthetiseerden dan personen in de leeftijd van 20 tot 30 jaar. Toch suggereert enig vitamine D-onderzoek dat vijf tot 30 minuten blootstelling aan de zon twee keer per week genoeg kan zijn om vitamine D te synthetiseren. Voedingsaanbevelingen gaan er gewoonlijk van uit dat alle vitamine D van een persoon via de mond wordt ingenomen, omdat blootstelling aan de zon in de populatie variabel is en aanbevelingen met betrekking tot de hoeveelheid blootstelling aan de zon die veilig is, onzeker zijn met het oog op het risico op huidkanker.

 Wetenschappelijk advies over de onderbouwing van gezondheidsclaims met betrekking tot vitamine D en normale functie van het immuunsysteem en ontstekingsreactie (Id 154, 159), instandhouding van normale spierfunctie (Id 155) en behoud van normale cardiovasculaire functie (Id 159) uit hoofde van artikel 13, lid 1 van Verordening (EG) nr. 1924/2006. Kleine hoeveelheden vitamine D worden aangetroffen in runderlever, kaas en eierdooiers. Dit was een kleine maar veelbelovende studie, en er is meer onderzoek nodig voordat we definitief kunnen zeggen dat vitamine D beschermt tegen de griep. Het houdt niet alleen het calcium- en fosforgehalte in het bloed in stand, maar het ondersteunt ook de botdichtheid en gezonde tanden. Samenvatting: Vitamine D2 en vitamine D3 zijn de twee soorten die belangrijk zijn voor de mens.