Ekodrogist.nl: Supplementen, Weiproteïne

Solgar, Whey To Go, Whey Protein Powder, Natural Vanilla Flavor, 12 oz (340 g): Supplementen, Weiproteïne

Whey To Go, Whey Protein Powder, Natural Vanilla Flavor, 12 oz (340 g) by Solgar-Supplementen, Weiproteïne

€ 14,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Solgar, Whey To Go, Whey Protein Powder, Natural Vanilla Flavor, 12 oz (340 g). Inhoud: 0.43 kg, 10.4 x 10.4 x 18 cm
Categorieën: Supplementen, Weiproteïne, Supplements, Whey Protein

Solgar, whey, whey eiwit poeder, natuurlijke vanille smaak, 12 oz (340 g) – 20 gram eiwit per portie. Mengt makkelijk. Rbgh gratis. Sinds 1947. Kruisstroom gefilterd en gehydrolyseerd. Verwerkt bij lage temperaturen. Glutenvrij.

Geen kunstmatige zoetstoffen. Geschikt voor lacto-vegetariërs. Voedingssupplement. Whey heeft de hoogste biologische (bv) van alle natuurlijke eiwitten. Whey is het geprefereerde eiwit vanwege zijn: efficiënt gebruik in het lichaam door zijn hoge bv. Natuurlijke bron van vertakte aminozuren. Potentiële bron van lactalbumine. Unieke bron van immunoglobulinen. Solgar wei om eiwitpoeder te gaan. Volledig essentieel aminozuur profiel.

Superieure biologische eiwitwaarde. Zeer efficiënte cross-flow microfiltrede wei isoleren en concentreren en gehydrolyseerde wei concentraat. Lage warmte, niet-chemische wei extractie proces. Met vrij vorm l-glutamine. Vrije-vormige vertakte aminozuren (bcaa's). Vrij van gluten en kunstmatige smaken. Vetvrij. Gemakkelijk te mengen. 98% lactose vrij. Solgar wei om te gaan. Proteinpoeder is een zeer efficiënt, wetenschappelijk geavanceerd eiwitverbeteringsproduct. Het is geformuleerd met een mengsel van uniek verwerkt wei eiwit isolaat en wei eiwit concentraten. Elk proces, cross-flow microfiltratie en hydrolyzering, voegt aan wei toe om de beschikbaarheid van aminozuren, eiwitten en eiwitten van eiwitten te verhogen. Proteïnepoeder bevat ook twee voordelige ingrediënten, vrije vorm l-glutamine en vrij gevormde vertakte aminozuren (bcaa's).

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Antioxidanten, Vitaminen: Solgar, Natural Dry E, 400 IU, 100 Vegetable Capsules

Solgar, Whey To Go, Whey Protein Powder, Natural Vanilla Flavor, 12 oz (340 g): Supplementen, Weiproteïne

L-glutamine speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van spiermassa. Bcaa's hulp bevordert eiwitsynthese, die helpt bij het verminderen van de afbraak van de spier onder stressvolle omstandigheden. Zowel l-glutamine als bcaa's worden door spierweefsel gebruikt als bron van energie. Daarnaast is Solgar Wei om eiwitpoeder te gaan, vrij van gluten en is vetvrij. Plus, de heerlijke vanille-smaak combineert makkelijk en smaakt uitstekend in water, melk of je favoriete sap. Het kan zelfs worden toegevoegd aan sauzen, soepen, granen, muffins, pannenkoeken en andere bakmixen. Het is een uitstekende manier om extra hoogwaardig eiwit toe te voegen aan uw dagelijkse calorie-inname. mironon Dit eiwitpoeder werd aanbevolen door een voedingsdeskundige. Ze zegt dat het de beste is. Dit is echt de beste smakende wei daar. Geen na smaak in mijn ochtend smoothy. Alle voordelen en geen klonterende of vieze smaak. Ik gebruik dit om mijn dagelijkse eiwitinname te bereiken, het mengt goed in melk of water en heeft een zachte vanille smaak, niet erg sterk. Mijn favoriete eiwitpoeder tot nu toe. Ze zijn mijn eerste wei-eiwit, maar ik ben er erg blij mee: eerst proeven ze heel lekker.

De vanila ruikt. Humm. Bovendien helpen ze na sporten of een actieve dag te herstellen. Ik neem deze een of twee keer per week. Van alle weiproteinen is dit mijn favoriete merk van mijn echtgenoot. Ik ben een grote fan van solgar, en ik gebruikte eerder chocolademelk en ik denk dat chocolade een betere keuze is. Het is zeer belangrijk dat slechts enkele wei-eiwitten op de wereld alle natuurlijke ingrediënten hebben! Dus, hoewel Ido niet smaakt, vind ik dat het vrij is van kunstmatige liefhebbers, vrij van groeihormonen, dus ik beveel dit iedereen aan. Het is goed wanneer met melk al. Tot nu toe heb ik het beste eiwitpoeder geprobeerd. Het werd aan mij aanbevolen door een voedingsdeskundige. De smaak kan voor sommigen te sappig zijn, maar ik vind dat er geen kunstmatige ingrediënten zijn.

Solgar, Whey To Go, Whey Protein Powder, Natural Vanilla Flavor, 12 oz (340 g): Supplementen, Weiproteïne

Ik zou graag een groter formaat hebben. Gemakkelijke spijsvertering! OK. Gelukkig met de smaak, mixen goed en goede waarde verzending was geweldig koopje, na het proberen van andere merken, blijf ik terug naar Solgar. Een van mijn favoriete wei-eiwit poeders. Goede energie en gevoel van welzijn na het gebruik van dit. Zal dit blijven gebruiken als een van mijn eiwitpoeders. Proef niet zo goed en niet zo goed op spijsvertering. Ik zal de volgende keer de volgende keer proberen. Deze bijzondere smaak mengt goed met elk ander fruit dat ik heb geprobeerd. Solgar, Whey To Go, Whey Protein Powder, Natural Vanilla Flavor, 12 oz (340 g) Ik vervang het ontbijt met een eiwitschake en hou ervan om het met verschillende vruchten te mengen om allerlei smaken te krijgen. Geen verveling wanneer je het met de meeste dingen kunt mixen. Hetzelfde als de chocolade wordt het goed opgelost en heeft geen krijt gevoel.

Vergelijkbaar product:
SoTru, Organic Fermented, Cacao Greens, Super Nutrition Blend, 8.9 oz (255 g): Supplementen, Superfoods, Greens

Review: Solgar, Whey To Go, Whey Protein Powder, Natural Vanilla Flavor, 12 oz (340 g)

Ik gebruik het als een eiwit basis met mijn melk, vers fruit en acai hart poeder. Voel je goed door de ochtend. mis me niet, het is een geweldige prijs. Ik kan de smaak niet doorstaan. Echter, familieleden in mijn huishouden vinden het erg leuk. Ik denk gewoon niet dat ik voor eiwitpoeder uitgesneden ben. Het lijkt erop dat iemand die geen smaak heeft, niet lijkt te vinden. Gelukkig was dit niet het enige natuurlijke eiwitpoeder dat ik van Ekodrogist.nl bestelde omdat dit echt geen goede smakende wei is. Het kan wel goed zijn als u het in een smoothie met fruit en sap mengt, maar het is eigen in melk of water, de smaak is niet goed. Mijn advies is als u wilt dat een natuurlijk eiwit met stevia zoet wordt, dat is de beste die ik tot nu toe heb geproefd, met de mrm natuurlijke smaken. Als een extra plus is het goedkoper dat deze ook. Let goed op de aminozuursamenstelling. Ik heb besloten te gaan met een gezonder, plantaardig eiwitpoeder. Zeer goede smaak.

Ik vind dat proteïne puur en vrij van vulstoffen is. Enzymische defosforylatie van caseïne van runderen om de stollingseigenschappen en de verteerbaarheid voor zuigelingenvoeding te verbeteren. Ik hou van een shake van wei-eiwit voor het ontbijt en een andere na mijn training. Ik koos altijd voor optimale voedingseiwitten, maar besefte dat het kunstmatige zoetstof had die ik wil vermijden. Dit weiproteïnepoeder is precies wat ik zocht. Je zult in staat zijn om een ​​aanzienlijk aantal gram eiwit te krijgen zonder het te overdrijven met het volume, en je zult merken dat je gemakkelijk je eiwitdoelen raakt. En, natuurlijk, als je elke dag een proteïne shake of smoothie verslaat, zou het de smaaktest moeten doorstaan! Dit is problematisch, omdat de voedingssupplementensector slecht onder controle is en sommige eiwitpoeders metalen en andere ingrediënten bevatten die geen veiligheidsgegevens bevatten. Aan het einde van de 54 dagen toonde de eiwit-aanvul- lende groep sterkere immuunsystemen, met 33 procent minder medische bezoeken dan de mariniers die een placebo kregen, of een koolhydraat- en vetsupplement. Een goede richtlijn voor de dagelijkse consumptie is 25 tot 50 gram, wat typisch overeenkomt met één tot twee maatlepels (Eiwit-supplementen bevatten meestal hun gemeten schepje). Mogelijk is 10 g wei-eiwit niet genoeg en resulteerde dit in een suboptimale stimulering van de eiwitsynthese. Suppletie met soja-eiwit verhoogde het totale voedingseiwit tot vergelijkbare niveaus als het wei-eiwit, maar veroorzaakte geen verandering in lichaamsgewicht.

Waterstofsulfide verzwakt hepatisch ischemie-reperfusie letsel: rol van antioxidant en anti-apoptotische signalering. Suppletie van proteïne en aminozuren verandert proteolytische genexpressie niet na immobilisatie. Integendeel, de eiwitten die worden gevonden in vlees, vis en eieren (I. Whey heeft alle essentiële aminozuren (Eaa) en een hoog gehalte aan brancheketahaminozuren (Bcaa). Je hebt geen proteïne-shake na het sporten nodig. tot wat de nieuwste editie van flexmagazine beweert, zal het drinken van een eiwitshake na de training je spieraanwinsten niet op magische wijze stimuleren. Gezien het aantal proteïnepoeders en -drankjes in de winkelrekken, denk je misschien dat Amerikanen jammerlijk tekortschieten in deze voedingsstof .