Ekodrogist.nl: Gezondheid, Vrouwen, Menopauze

Source Naturals, Phyto-Estrogen Cream, 4 oz (113.4 g): Gezondheid, Vrouwen, Menopauze

Phyto-Estrogen Cream, 4 oz (113.4 g) by Source Naturals-Gezondheid, Vrouwen, Menopauze

€ 14,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Source Naturals, Phyto-Estrogen Cream, 4 oz (113.4 g). Inhoud: 0.16 kg, 7.1 x 7.1 x 6.6 cm
Categorieën: Gezondheid, Vrouwen, Menopauze, Health, Women, Menopause

Bron naturals, fyto-oestrogeen crème, 4 oz (113. 4 g) – non-GMO soja. Vrij van parabenen. Geavanceerde liposomale afgifte. & Dagger, & dolk, niet genetisch gemodificeerd. Bron naturals phyto-oestrogeen creme biedt een aantal van de beste fyto-oestrogenen, bekend om te gebruiken tijdens de menopauze. Elke ons bevat 60 mg isoflavonfytoestrogenen, samen met 150 mg granaatappelsap extract en 100 mg rode klaver extract. Micro-penetrerende liposomen passen gemakkelijker door huidlagen dan niet-liposomale crèmes. mironon Ik had borstkanker in 1996, met chemostraling en tamoxafine (een pil die oestrogeen blokkeert), die ik 5 jaar heb genomen.

Gedurende de laatste 13 jaar heb ik geen seksuele aandrijving gehad, bijna nooit gelachen, depressief. Ik voelde me als de levende dood. Mijn dokters freaked toen ik zou vragen om oestrogeen vervanging. Voor de laatste 6 muizen probeerde ik testosteroncrème en progesteroncrème en -weefsels dim plus (wat een oestrogeenmetabolismehulpmiddel is) niets, niets, niets veranderd, toen probeerde ik fyto-oestrogeencrème (voor 1 wk en ik zweer dat ik engelen zong Zoals mijn titel omg! Ik leef weer! Gelukkig! Gelukkig! Ik ben net begonnen met dit te gebruiken, maar al zijn mijn flitsjes minder en wanneer ik ze bijna niet zo ernstig heb. Ik heb zelfs gestopt met het innemen van mijn orale oestrogeen! Ik heb gestudeerd met dokter John Lee (rip, dokter Lee!) En ik heb natuurlijk hormoonvervanging voor mezelf en mijn patiënten meer dan 15 jaar gebruikt. Ik gebruik dit wanneer alleen progestroom een ​​extra helper nodig heeft, op het punt van ernstige menopauze wanneer oestrogeengehalten plotseling erg laag druppelen. Was in de afgelopen september bang met mijn mammografie en meteen de oestrogeenpillen.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Artritis: De La Cruz, Camphor Ointment, Pain Relieving Rub, 2.5 oz (70.9 g)

Source Naturals, Phyto-Estrogen Cream, 4 oz (113.4 g): Gezondheid, Vrouwen, Menopauze

Werkt goed voor nachtzweten en andere menosymptomen. Ik gebruik niet elke dag als ik de nood heb. Hou van de geur van de crème en absorbeert zo gemakkelijk. Zal zeker blijven gebruiken. Gebrek aan oestrogeen veroorzaakte urineproblemen. Ik ben in mijn jaren 70 en kan niet normaal vervangen door oestrogeenvervangende therapie. Dit product heeft enorm geholpen en is natuurlijk en plantaardig. Geen dierlijke producten. Waard te proberen.

Prijs is zeker gelijk. Dit product is veel beter dan die ik gebruikte. Ik hoop dat het blijft helpen. Tot nu toe hou ik ervan. Een vriend van mij gebruikt dit voor de controle van menapauze symptomen en zegt dat het heel goed werkt. Ze merkt een groot verschil wanneer ze het niet gebruikt. Ik had minder hete knippertjes met behulp van de crèmes, ik kocht deze crème om te helpen met mijn menopauze symptomen en tot nu toe lijkt het te helpen. Ik heb ook een paar andere dingen gekocht om te gebruiken in combinatie met deze crème, dus het kan de combinatie zijn die de truc lijkt te doen. Heb jarenlang gebruikt. Hou ervan, werk echt bij het houden van mijn hot flashes! En hou van je prijs. Niet zeker wat dit nog doet, maar kocht het om de kleine hoeveelheid progesteroncrème die ik over de andere dag gebruik, evenwichtig te maken. Het is een zeer aangename crème met een mooie geur. Goed voor droge huid.

Source Naturals, Phyto-Estrogen Cream, 4 oz (113.4 g): Gezondheid, Vrouwen, Menopauze

Niet zeker wat het voor homone doet. Ik denk dat ik het een tijdje moet gebruiken om te zien. Ik gebruik dit als een body lotion en hou het zeker vast. U hoeft niet in de menopauze te zijn. Ik ben van dit stadium verrekt. Het kan wellicht te vroeg zijn om te zeggen, maar ik voel me dat deze crème me helpt. Ik zou liever een niet-geparfumeerde versie hebben, maar wat ik heb lijkt te doen wat ze beweert te doen. Zelfs mijn dokter meent dat het de moeite waard is om te kijken of het zal doen wat de natuur niet meer op zichzelf heeft gedaan. Ik had wat een allergische reactie lijkt te zijn. Het veroorzaakte kleine puistjes aan de binnenkant van mijn armen (waar ik het had aangebracht) en op mijn schoudergebied (ook daar toegepast). Mijn gok is dat de zogenaamde lipiden die worden gebruikt voor absorptie, dit hebben veroorzaakt, maar dan raai ik me echt aan. Ik beveel aan om deze bfre te testen, dat u liberaal toepast.

Ik heb al maanden geleden deze stoten gehad en ik bid dat ze binnenkort een dag weg gaan! Source Naturals, Phyto-Estrogen Cream, 4 oz (113.4 g) Dit was een slechte crème voor mij mijn vrienden. Het is natuurlijk niet voor iedereen. Lourdes, Miami Fl, Ik heb dit product al 6 maanden gebruikt. Ik weet niet of ik veel verandering heb gezien in de menopauzale symptomen. Dit houdt me gelukkig, zonder dat voel ik me echt erg geïrriteerd en ben ik altijd geïrriteerd. Zeer mooie, marsepein-geurende room.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Gezondheid, Aandacht Tekortstoornis, Toevoegen, Adhd: Now Foods, Brain Attention, Natural Chocolate Flavor, 60 Chewables

Review: Source Naturals, Phyto-Estrogen Cream, 4 oz (113.4 g)

Dit product biedt de reliëf die wordt verwacht voor het doel waarvoor het is besteld. Ik was op bio identieke hormonen, dit zijn niet zo goed, maar ze houden de symptomen in de gaten, dus geen idee wat te zeggen. Een ander probleem met dit supplement is dat het moeilijk te vinden is in de Verenigde Staten en alleen online te bestellen is. Er zijn veel redenen waarom vrouwen op dit moment in hun leven vaak een afnemende seksuele energie hebben. Semen zijn de nieuwe medicijnalternatieven voor hrt, maar de natuur voorziet ons al van semen in de vorm van zwarte cohosh en voedingsmiddelen zoals fyto-oestrogenen. Vrouwen die geen vitamine D-supplementen kregen, liepen ook bijna twee keer zoveel kans om te vallen. Vrouwen ervaren de menopauze op sterk uiteenlopende manieren. Ten eerste is het belangrijk om te onthouden dat door het eten van een gezond, uitgebalanceerd dieet, dit de vitaminen en mineralen levert die u nodig heeft en de beste manier is om gezond te blijven, maar sommige vrouwen kiezen ervoor om een ​​supplement te nemen. Hoewel het bewijs beperkt is, rapporteerden sommige vrouwen vrijstelling van blozen en nachtelijk zweten met wilde yam (bron). Prikkelbaarheid wordt vaak veroorzaakt door slechte slaap als gevolg van nachtelijke opvliegers. Bouw nu gezonde eetgewoonten en u zult nog jarenlang genieten van een betere gezondheid, ook tijdens de menopauze.

 Er zijn veel voedings- en leefstijlveranderingen die een gezond skelet ondersteunen, dus begin daar aan als je dat nog niet bent: minstens 30 minuten lichaamsgewicht oefenen per dag (hardlopen, lopen, weerstandstraining, dansen); een dieet rijk aan fruit, groenten, volle granen en magere eiwitten en arm aan suiker, cafeïne, alcohol en zout; niet roken en voldoende slaap. Wetenschappelijke studies hebben geen voordeel gevonden voor het gebruik van vitamine e of teunisbloemolie. De effecten van fyto-oestrogenen uit voedselbronnen en supplementen zijn complex. Gebruik maken van gezondheidsonderzoeken studies hebben aangetoond dat een late menopauze leidt tot een verhoogd risico op borstkanker. Praat met uw arts als uw menopauze symptomen niet verdwijnen of erger worden. St johns wort is goed getest en heeft bewezen verlichting te bieden van gevoelens van depressie en angst, dus supplementen kunnen nuttig zijn als de menopauze stemmingswisselingen, een slecht humeur en een verstoorde slaap met zich meebrengt. Ze kunnen u helpen beslissen of het nemen van vitaminen voor de menopauze u ten goede komt.

 Alles wat u moet weten over vitamine een vitamine A is een essentiële voedingsstof voor een gezond zicht, tanden, skeletweefsel en huid.