Ekodrogist.nl: Supplementen, Pregnenolon 50 Mg

Source Naturals, Pregnenolone, 50 mg, 120 Tablets: Supplementen, Pregnenolon 50 Mg

Pregnenolone, 50 mg, 120 Tablets by Source Naturals-Supplementen, Pregnenolon 50 Mg

€ 14,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Source Naturals, Pregnenolone, 50 mg, 120 Tablets. Inhoud: 0.07 kg, 4.6 x 4.6 x 8.4 cm
Categorieën: Supplementen, Pregnenolon 50 Mg, Supplements, Pregnenolone

Bron naturals, pregnenolon, 50 mg, 120 tabletten – voedingssupplement. Pregnenolone is het beginpunt waaruit alle steroïdehormonen in onze lichamen worden vervaardigd. De omzetting in het lichaam volgt verschillende wegen, afhankelijk van de individuele behoeften. Verscheidene klinische studies hebben aangetoond dat pregnenolon de psychomotorische prestaties kan verbeteren en de vermoeidheid bij gezonde personen verminderen. mironon Wanneer ik pregnenolon inneem, voel ik overal wat beter en ik vind mijn brein mist veel beter! Dit is een geweldig product. Het is goed om een ​​serumtest te krijgen om erachter te komen hoe laag je eerst bent, maar ik heb een groot verschil opgemerkt met dit merk. Ik ben een man van middelbare leeftijd en dit product maakt me 10 jaar jonger.

Ik kan beter met werkgerelateerde stress omgaan en over het algemeen heb ik dit gevoel van energie. Neem het voor stress problemen en om chronische infectie te overwinnen. Vanwege gezondheidsproblemen wilde ik geen recept hormonen gebruiken. Een osteopathische arts adviseerde prenenolon na het doen van een bloedtest. Ik heb de bron naturals pregnenlone voor 2 jaar gebruikt en heb sindsdien verbetering in hormoonniveaus gezien. Bron naturals heeft voor mij heel goed gewerkt. Ik ben dankbaar om dit product te hebben gevonden. Dit product werkt beter voor mij dan voorgeschreven samengestelde natuurlijke pregnenolon. Werkt dia voor energie om door te gaan, dat is wat alle hormonen willen 1e. Neem gewoon niet te veel.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Betaine Hcl, Glucosamine Hydrochloride: Country Life, Betaine Hydrochloride, with Pepsin, 600 mg, 250 Tablets

Source Naturals, Pregnenolone, 50 mg, 120 Tablets: Supplementen, Pregnenolon 50 Mg

Perfect. Ik gebruik 1/4 3 keer per week, ik begon met 1/4 pil en merkte op een echte lift in stemming en duidelijkheid. Niet zo veel na de eerste dag, maar het doet iets om te helpen. Ik ben een man, midden jaren 50, dus waarschijnlijk de juiste klant. Het lijkt me te helpen mij te concentreren en te verminderen, omdat ik tegelijkertijd werken en studeren. Ik bestelt altijd bronnen van natuurlijke producten, omdat de kwaliteit van de productie voor elk van hun producten superieur is aan alle andere die ik heb geprobeerd. Goede kwaliteit, maar ik zou liever willen als het in een sublinguale vorm was. Ik hou van bron naturals en was blij dat ze pregnenolone aan een goede prijs aanbieden.

Mijn dokter stelde voor dat ik dit probeer voor de mist van de hersenen – het werkt! Ik gebruik dit in combinatie van vinpocetine, huperzine a en l-tryptofaan om te helpen bij mijn herinnering. Ik kan eigenlijk zeggen dat ik het kan vertellen dat ik beter heb herinnerd sinds ik het begon te nemen. Zine a, super! Uitstekend kon niet geloven hoe snel het aankwam. Ik heb dit supplement ongeveer 6 maanden geleden toegevoegd aan mijn regiment en ik ben over het algemeen tevreden. Ik heb dit gevonden als een uitstekend product dat ik al jaren heb gebruikt. Deze tabletten hebben mij sterk aanbevolen, precies wat ik zocht. Snelle bezorging. Bovendien werd een diepgaand immuunmodulerend effect van dhea gemeld.

Source Naturals, Pregnenolone, 50 mg, 120 Tablets: Supplementen, Pregnenolon 50 Mg

Als een voorloper van de ontwikkeling van geslachtshormonen, spreekt het voor zich dat pregnenolon een belangrijke rol zou spelen in de libido van een individu. In andere onderzoeken vertoonden ontvangers die pregnenolone kregen een positieve verandering in extra gebieden, waaronder verbeterd cognitief functioneren, verhoogde aandachtsniveaus en verbale respons, en verbeterde geheugenprestaties (15). Laboratoria van Douglas Pregnenolon-tabletten bevatten 5 mg pregnenolone in elke gesplitste tablet voor sublinguaal gebruik. In tegenstelling tot dhea, kan pregnenolon ook worden omgezet in progesteron, waardoor het een essentieel supplement is voor vrouwen vanwege het vermogen om oestrogeen in evenwicht te houden. 14,15 En een enkele Franse studie toonde aan dat hogere dhea-niveaus geassocieerd zijn met een verminderd risico op cataract. 44-47 En pregnenolone is veelbelovend in het verminderen van geheugenverlies en zelfs enkele van de abnormale structurele bevindingen bij de ziekte van Alzheimer. Er bestaat echter enige bezorgdheid dat pregnenolon een aantal bijwerkingen kan veroorzaken, waaronder slapeloosheid, angstgevoelens, stemmingswisselingen, hoofdpijn en een onregelmatig hartritme. Het beste ding over het is dat het een zeer betaalbare aanvulling is met zeer weinig of geen bijwerkingen. Source Naturals, Pregnenolone, 50 mg, 120 Tablets

Vergelijkbaar product:
Vitaminen, Vitamine D3, Supplementen, Medicinale Paddestoelen, Ahcc: American Biosciences, ImmPower D3, AHCC Plus Vitamin D3, 30 Veggie Caps

Review: Source Naturals, Pregnenolone, 50 mg, 120 Tablets

Deelnemers aan de studie die pregnenolone kregen, merkten een verminderde angst tijdens zelfrapportage. Ik gebruikte destijds een natuurlijke progesteron, maar de arts die ik consulteerde, was bang dat het niet genoeg zou doen. Pregnenolone is een natuurlijk hormoon dat niet gepatenteerd kan worden. Er is een gevaarlijkere bijwerking van pregnenolon die moet worden overwogen als u overweegt het gebruik ervan: hartkloppingen. Veel mensen gebruiken dit voor hersennevel, stemming en andere problemen, dus het blijft onduidelijk of het de menopauze-specifieke symptomen aanpakt waar veel vrouwen verlichting voor zoeken. Dit hormoon komt niet van nature voor in het dieet dat we consumeren. Suppletie met melatonine is een geweldige manier om gezonde slaappatronen te hebben. Hoewel er geen onderzoeken zijn die onderzoeken of pregnenolone dezelfde risico's met zich meebrengt, is het een theoretische mogelijkheid. Pregnenolone dient niet te worden gecombineerd met exogene hormonen zoals oestrogeen of testosteron en er zijn aanwijzingen dat pregnenolon de werkzaamheid van benzodiazepine-geneesmiddelen kan verminderen. Het beschermt hersencellen tegen letsel veroorzaakt door stress en vermoeidheid, en een voldoende hoeveelheid heeft een kalmerende invloed op de emoties, wat een deel van de reden is dat het ons beschermt tegen de stressreactie die leidt tot een overmatige productie van cortison. Verhoogde agressie en angst: bij gebruik in lage doses helpt pregnenolone stress en angst te verminderen.

 Ik heb verschillende websites doorzocht op pure pregnenolone en dit was de meest redelijke prijs met een lage dosis van 5 mg. Omdat dit product niet kan worden geoctrooieerd, wordt pregnenolone door zoveel verschillende bedrijven gemaakt dat het enigszins moeilijk is om te weten welke legitiem zijn, en wat kwaliteit tekort komt, klantenbescherming en meer. Andere gebieden waar we pregnenolone gebruiken, is de behandeling van hormonale onevenwichtigheden bij vrouwen, zoals pms. Voor extra ondersteuning van hormoonbalans, vult u kracht en energie aan met dhea / pregnenolone helderheid en balansformule met wilde yam. Slapeloosheid of nachtzweten kunnen optreden als het pregnenoleensupplement 's nachts wordt ingenomen. In een kleine studie gebruikten vijf vrouwen in de postmenopauzale leeftijd van 60 tot 70 jaar elke ochtend gedurende één jaar een 10% dhea crème op de binnenkant van de dijen. Net als dhea is de veiligheid op de lange termijn van het gebruik van pregnenolon-hormonen nog niet bekend. In dit artikel laat ik je zien waarom je je zorgen moet maken over het vervagen van pregnenolone niveaus.

Sommige van de gunstige neurosteroïdeffecten van pregnenolone zijn het gevolg van een verhoogde activiteit van hersencellen. Sommige mensen vinden dat pregnenolone de energieniveaus, het gezichtsvermogen, het geheugen, de helderheid van denken, het welzijn en vaak seksueel genot of libido verbetert. Oestrogeen heeft bijvoorbeeld een wisselwerking met pregnenolone, dus zwangere vrouwen mogen het hormoon niet gebruiken. Veiligheid kan de niveaus van andere hormonen beïnvloeden, zoals progesteron, oestrogeen, testosteron en / of dhea.