Ekodrogist.nl: Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen

Source Naturals, Wellness, Colloidal Silver Nasal Spray, 10 PPM, 2 fl oz (59.14 ml): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen

Wellness, Colloidal Silver Nasal Spray, 10 PPM, 2 fl oz (59.14 ml) by Source Naturals-Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen

€ 9,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Source Naturals, Wellness, Colloidal Silver Nasal Spray, 10 PPM, 2 fl oz (59.14 ml). Inhoud: 0.14 kg, 3.8 x 5.1 x 14 cm
Categorieën: Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Supplements, Minerals, Liquid Minerals

Bron naturals, wellness, colloïdale zilveren neusspray, 10 ppm, 2 fl oz (59,14 ml) – niet gmo gevalideerd. mironon Ik heb sinusitis vrij regelmatig. We hebben veel stof in arizona en ik heb de laatste mars een sinus infectie opgehaald. De infectie negeerde twee antibiotica. Ik koop dit product op basis van een studie van de mayo kliniek dat de meeste sinus infecties schimmelinfectie zijn en antibiotica niet zou werken. Ik heb collidaal zilver in zeepvorm gebruikt voor andere schimmelproblemen en vond dat dit product de moeite waard was. Ik ben altijd tevreden over bron natuurlijke producten, dus ik heb hun merk geselecteerd. Hoewel de infectie er nog steeds is, werd het 6 maanden lang ingeperkt voor het proberen, samen met verstoppingen in de grachten. Ik heb de afgelopen drie weken gewerkt om de verstoppingen te breken met goede resultaten. De methoden die ik samen met dit prachtige product heb gebruikt, heeft mijn ademhaling verbeterd en, vooral verrassend, mijn hoorzitting. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die vatbaar is voor sinus infecties. Ik volg de instructies en gebruik het gedurende 10 dagen. Ik gebruik nog andere spoelen en schoonmaken voor nog eens 10 dagen en ga dan terug op het colloïdale zilver, elke keer verder in de grachten.

Hopelijk zal deze tegenstand de infectie op tijd opruimen. Maar niet zo snel als hij zou willen. Dus we voegen ook oregano en olijfblad (vanaf hier op Ekodrogist.nl) omdat ze zeggen 80% sinus infecties zijn schimmel / schimmels. Niet bacterieel (dat is de reden waarom antibiotica ze erger maken) dus na het toevoegen van die twee zijn neus gewist veel ben ik maar een week. Dit is een fantastisch product. Begonnen met gebruik na het neergaan met een belangrijke sinus infectie. De infectie werd opgeheven en mijn sinussen geopend zodat ik de hele nacht kon ademen. Geweldig product. Mijn sinussen zijn ok, maar hebben rhinitis en 1 van 2 nachten kan ik niet slapen. Mijn rechter neusgat is meestal geblokkeerd. Ik heb alles geprobeerd en werkte niet.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Nadh: Now Foods, NADH, 10 mg, 60 Veg Capsules

Source Naturals, Wellness, Colloidal Silver Nasal Spray, 10 PPM, 2 fl oz (59.14 ml): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen

Alleen de drug otrivin werkte, maar het heeft slechte chemicaliën en is ongezond langdurig. Dit product heeft me gered! Ik spuit alleen mijn rechter neusgat en na een paar minuten adem ik weer gemakkelijk weer! Ik zal het adverteren aan iemand die ik ken met ademhalingsproblemen! Dit product was moeilijk te gebruiken omdat het de nasale passages verbrandt, het is bedoeld om te helpen met sinus infecties en het smeren van weefsels, enz. In plaats daarvan droogde het de membranen uit en veroorzaakte een ongemakkelijk gevoel. Niet voor mij! Ik ben van plan het terug te keren. Dacht dat het zou werken. Darn! Ik gebruik nu een sinuswas met een plastic squeeze fles en zoutoplossing opgelost in het. Geweldig! Ik gebruik dit voor bacteriële infecties in de sinussen en ook mondeling voor bacteriële infecties in het algemeen. Ik vind het effectiever om bacteriële overgroei te beheersen dan zelfs hoogwaardige ionische zilveroplossingen. Hoewel ionisch zilver in vitro effectief lijkt op laboratoriumonderzoeken, denk ik dat colloïdale zilver beter in biologische systemen kan werken.

Source Naturals, Wellness, Colloidal Silver Nasal Spray, 10 PPM, 2 fl oz (59.14 ml): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen

Ik verkies de lage concentratie van zilver in dit product ten opzichte van andere colloïdale zilverproducten, aangezien hoge concentraties zilver moeilijk kunnen zijn voor mensen met een slecht ontgiftingsvermogen. Ik heb slechte sinus problemen, ik heb snel een operatie. Ik moet zeggen dat dit een heel goede natuurlijke spuit is om bacteriën en infecties te ontdoen. Mijn hele familie heeft deze spray gebruikt, en het lijkt ons allergie- en sinusproblemen te hebben geholpen. Ik kocht dit om een ​​sinus infectie te behandelen, en mijn symptomen waren binnen twee dagen weg. Ik gebruik de spuitaansluiting bij het drinken van collidaal zilver, ik hoefde niet op antibiotica te komen zoals ik meestal doe, ik ben erg blij. Dit spul is geweldig. Werkt beter dan farmaceutische merken en verwijdert de sinussen.

Zal opnieuw kopen. Source Naturals, Wellness, Colloidal Silver Nasal Spray, 10 PPM, 2 fl oz (59.14 ml) Ik en mijn man gebruiken dit om allergieën te helpen en het helpt de dingen helemaal op. Ik gebruik bij de eerste tekenen van een hoofd koud en meestal worden de symptomen nooit volledig geblazen. In een kwestie van drie dagen was mijn chronische sinusitis volledig onder controle door middel van wellnees bron naturals colloical zilver nasale spray bij het aanbevolen gebruik. Geweldig! Bedankt. M. Cummins, mijn man zegt dat dit een van de beste neussprays is die hij ooit heeft geprobeerd. hij is 10 jaar lang verschillende soorten proberen. Tot nu toe heeft hij minder sprays van het soort drugshop minder vaak nodig. Ik gebruik dit na zoutoplossing. Het helpt veel. Geweldig voor sinusproblemen.

Vergelijkbaar product:
Jarrow Formulas, Theanine Gummies, Apple Flavor, Sugar Free, 100 mg, 60 Gummies: Supplementen, Gummies

Review: Source Naturals, Wellness, Colloidal Silver Nasal Spray, 10 PPM, 2 fl oz (59.14 ml)

 Dit is het enige wat mijn sinussen weer goed krijgt – en met behulp van dit natuurlijke antibiotica kan ik werken om de infectie te ontdoen en de lichamelijke flora van mijn lichaam niet te schaden! Ik heb dit product tien dagen gebruikt voor een sinus infectie. Ik geloof dat het goed gewerkt heeft, aangezien ik niet meer de pijnlijke hoofdpijn en de pijn hebben die er al twee maanden is geweest. Het nemen van al je b-vitamines tegelijk, met eten is ideaal, maar soms hebben we die extra boost van b-12 nodig voor een energie-opwekking. In tegenstelling tot moderne farmaceutische antibiotica laat zilver nuttige, aërobe pro-biotische bacteriën intact. Colloïdale minerale supplementen verwijzen meestal naar vloeibare extracten van mineralen afgeleid van humusachtige leisteen en kleislagen. Essentieel element voor alle planten- en dierenleven, magnesiumionen combineren met fosfaten en calciumionen op cellulair niveau om licht, warmte en energie te produceren in de vorm van atp (Adenisone triphospate) en adp (Adenisone difosporaat) moleculen. Voor mensen met een lage maagzuurproductie kunnen de in vitro ontbindingstests echter van weinig waarde zijn. – Sporen van mineralen Het is onmogelijk om het belang te onderschatten dat de mineralen en sporenelementen in minerale sporen van sporenelementen naar het menselijk lichaam laten vallen. Zilver is een krachtige antivirale, bacteriële schimmel die algemene ondersteuning biedt voor het immuunsysteem. Naarmate we ouder worden, is ons vermogen om voedingsstoffen te absorberen moeilijker voor de verminderde spijsverteringsenzymen. Molybdeen lijkt ook giftige ophoping van natriumfluoride in lever en nieren te neutraliseren.

Laag-natrium, hoog-kalium omgevingen kunnen de juiste cel-eiwitconfiguratie ondersteunen. Een colloïdaal deeltje is een mineraal dat zich tussen moleculen bevindt, maar de minerale oplossingen van wateroz hebben de mineralen die zich binden met de moleculen. De meeste supplementen in pilvorm zijn koudgecomprimeerd, wat betekent dat ze niet gemakkelijk afbreken. Mineralen uit pillen zoals ijzer kunnen zich in het lichaam ophopen en giftig zijn. Om te helpen bij het absorptieproces moet je ook dagelijks oefenen, positief denken, heel gezond voedsel eten en chronische stress in je dagelijkse leven onder controle houden. Er is een chroommolecuul voor nodig om vet te verbranden en de calorie-inname goed te metaboliseren, en de meeste mensen hebben een zeer tekort aan chroom. De mineralen in deze afzettingen zijn er al eeuwen, waardoor de vegetatie die hen heeft geabsorbeerd kan groeien en gedijen.

Absorptie verminderd met antacida, zink, ijzer, vanadium moet oplossen in 30 minuten tot ten minste 75% in 0. Ze zijn ook gemakkelijker voor kinderen en ouderen om te slikken dan pillen of capsules.