Ekodrogist.nl: Kruiden, Valeriaan

Sundown Naturals, Valerian Root, 530 mg, 100 Capsules: Kruiden, Valeriaan

Valerian Root, 530 mg, 100 Capsules by Sundown Naturals-Kruiden, Valeriaan

€ 3,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Sundown Naturals, Valerian Root, 530 mg, 100 Capsules. Inhoud: 0.09 kg, 5.3 x 5.3 x 9.9 cm
Categorieën: Kruiden, Valeriaan, Herbs, Valerian

Sundown naturals, valeriaanse wortel, 530 mg, 100 capsules – natuurlijk heel kruid. Bevordert rust en ontspanning. Herbal supplement. Gegarandeerde kwaliteit. Laboratorium getest. De hele plantaardige producten van Sundown Naturals gebruiken grondplanten, om de natuurlijke componenten te leveren in de hoeveelheden die in de natuur voorkomen. Slimme feiten. Stressvolle levensstijl leiden vaak tot frazzled zenuwen en rassen, die rustgevende slaap kunnen voorkomen. De valeriaanse wortel van Sundown Natural is een populaire keuze om af en toe ontzettende zenuwen en steun rust te kalmeren. Het is de natuurlijke keuze voor slaaptijd en rust. mironon Zodra ik 's nachts niet kon slapen. De volle maan scheen naar mijn ramen. Ik nam er maar drie van en na tien minuten viel een slaap. Dank u, Ekodrogist.nl.

Ik vind je leuk. Iets zo effectief als de beschikbare in mijn geboorteland dat ongeveer $ 0,50 / Tablet kost. Ruikt op een vochtige middag als een stapel mangelgevende lijken, maar wat hoi, houd ze gewoon los van je eten. Ontdek ook hoe u kunt besparen als het uw eerste keer is om te kopen van Ekodrogist.nl! Ik heb de valeriaanse wortel voor slapeloosheid al meerdere jaren gebruikt. Veel andere merken die ik heb gebruikt lijken een uur te duren voordat mijn gedachten zich kalmeren. Na het nemen van zonsondergang valeriaan, slaap ik snel binnen een half uur. De geur is erg sterk, waardoor u het weet dat het fris en krachtig is. Geweldig kwaliteitsproduct. In de twee weken van het gebruik van deze heb ik maar één nacht gehad waar ik in het midden wakker werd. Valeriaan, als het fris is, moet als stinkende voeten ruiken als je de pot opent. Ik ben teleurgesteld door sommige merken maar niet deze. Het is geweldig en dat funky geur blijft op de bodem van de fles.

Vergelijkbaar product:
Kruiden, Graviola: Advance Physician Formulas, Inc., Graviola, 500 mg, 100 Capsules

Sundown Naturals, Valerian Root, 530 mg, 100 Capsules: Kruiden, Valeriaan

Goed gedaan! Wanneer ik één of twee van deze pillen inneemt, omdat ik op een of andere manier voel dat het me lang in slaap neemt, ben ik in minder dan een minuut klaar. Het is effectiviteit op mij is geweldig. Uitstekend product. Snelle verzending. Aanbevolen verkoper. Niet echt zeker of het helpt. Ik heb nog enkele nachten, zelfs nadat ik het product heb genomen, kan ik niet in slaap vallen. Had een vreselijke nacht nadat ik dit had genomen, en ik kon niet achterhalen waarom. Ik heb wat onderzoek gedaan naar valeriaanse dosering en mijn bevindingen waren: dit product beveelt u aan vier tabletten te nemen, wat veel hoger is dan veel andere bronnen aan te bevelen. Ik voelde me absoluut vreselijk. Het kan goed zijn bij lagere doses, maar na mijn ervaring wil ik het niet opnieuw proberen.

Helemaal niet rustig voor mij, dit product werkt helemaal niet voor mij. Ik ga beter door met mijn oude valeriaanse capsules die echt goedkoop zijn en kost minder dan 1 euro bij mijn lokale apotheek en werken veel beter. Dit is geweldig en werkt heel goed! En ja, het is medicijn, geen snoep, en ja, dat is zo verondersteld! Het ruikt op reliëf! Ontspan een lil. De hoeveelheid valeriaans die u krijgt is geweldig, maar helaas was het nog te weinig om me echt te helpen. Goed voor een kleine boost in je slaap. Echt goede slaaphulp, ik kan het verschil in mijn slaap voelen. Een diepe relaxant, zoals echte valeriaan. Zou dit aanraden. Goede prijs. heb vaak geen valeriaanse wortel, maar als ik onder het weer voel of een beetje aan de rand heb ik een tablet om me te helpen ontspannen.

Sundown Naturals, Valerian Root, 530 mg, 100 Capsules: Kruiden, Valeriaan

Zeer goed product. Met angelica en / of pioenroos om een ​​harde lever en milt te verzachten, en voor premenstruele krampen, evenals nervositeit, depressie, prikkelbaarheid en stemmingswisselingen. Ondanks valeriaan waargenomen zachtheid, worden vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven geadviseerd om het te vermijden, omdat er geen studies zijn uitgevoerd naar de potentiële risico's van valeriaan voor een foetus of een kind. Niet alle onderzoeken hebben echter aangetoond dat valeriaan effectief is en dat er enkele gevaren kunnen zijn. Er zijn drie studies uitgevoerd om te evalueren hoe valeriaan de reactietijd, alertheid, concentratie, psychomotorische effecten en sedatie van de volgende dag kan beïnvloeden. Buiten het bereik van kinderen houden vanwege de ontspannende effecten, het vermijden van autorijden of het bedienen van zware machines na een significante consumptie van dit kruid. Sundown Naturals, Valerian Root, 530 mg, 100 Capsules Dit omvat 5-htp (5-hydroxytryptofaan), california-klaproos, kattenkruid, kamille, gotu-kola, jamaicaanse kornoelje, kava, melatonine, st. Een fixeermiddel is een stof die de geur van de andere kruiden in een aromatische formule versterkt of fixeert, waardoor hun potentie en uithoudingsvermogen worden verhoogd. De aanbevolen dosering voor angst is over het algemeen lager dan de dosering voor slapeloosheid. Een vergelijkbaar onderzoek, ook gerandomiseerd, gecontroleerd en dubbelblind, vergelijkde valeriaan en stjohns wort met het antidepressivum amityptyline en vertoonde een verbetering van 82% in de kruidengroep na 6 weken vergeleken met 77% in de amityptyline-groep, maar zonder enige van de bijwerkingen van droge mond, slaperigheid etc.

Vergelijkbaar product:
Kruiden, Veenbes: Natures Bounty, Cranberry, with Hibiscus, Dual Spectrum, 60 Softgels

Review: Sundown Naturals, Valerian Root, 530 mg, 100 Capsules

 Het wordt nog steeds gebruikt voor het bevorderen van een gezonde slaap in veel Europese landen, Noord-Amerika en de Sovjetunie en is opgenomen in de monografieën over kruiden van de wereldgezondheidsorganisaties en de Duitse comissie-monografieën. Valeriaan is wereldwijd een van de populairste kruidensupplementen. Valeriaan kan ook een ontspannend kalmerend middel zijn voor een nerveus of onrustig hart dat vatbaar is voor hartkloppingen. Iemand die neigt naar koude, gecontracteerde staten kan valeriaan vinden die diep ontspannend en rustgevend is. Allereerst is het mogelijk om parallellen te trekken tussen de twee tijdperken en de remedies die worden gebruikt om de algemene zenuwaandoening te behandelen die in de 18e, 19e en vroege 20e eeuw bekend staat als hysterie, als men de medische literatuur in deze 200-jarige periode herziet , er zijn veel parallellen te zien tussen het algemene gebruik van valium vandaag en dat van valeriaan en andere officiële drugs uit de 18e eeuw (en 19e en vroege 20e eeuw) die soortgelijke acties zouden hebben. Deze twee kruiden zijn vooral effectief wanneer ze samen worden gebruikt. Wat de Engelse versies van dit verhaal missen, is dat in de originele versie de rattenvanger de ratten (en later de kinderen) extracten van valeriaanwortel gaf. Valerian's essentiële olie bevat alkaloïden, iridoïden, flavanonen en sesquiterpenen. Valeriaanwortel wordt vaak gecombineerd met andere sederende kruiden, zoals hop (Humulus lupulus) en citroenmelisse (Melissa officianalis), om slapeloosheid te behandelen. De valeriaanwortelextract wordt vaak de kalmerende stof van de natuur genoemd en kan ook de gevoeligheid van de zenuwen verminderen.

 Of overweeg een evaluatie te krijgen bij een centrum voor slaapgeneeskunde dat is geaccrediteerd door de Amerikaanse academie slaapgeneeskunde. Na 60 minuten toediening, de samenvatting van een klinische studie luidt, verhoogt gaba significant alfagolven en vermindert de beta-golven in vergelijking met water of l-theanine. Wanneer ze van nature voorkomen of worden toegestaan ​​in de teelt, hebben valeriaanbloemen een verrassend zoete geur en zijn ze vaak lichtwit, ivoorwit of lichtroze van kleur, hoewel ze perzikkleurig kunnen zijn met roze punten. Bevat aromatische verbindingen die een sedatief effect hebben en die werken om angst en agressie te verminderen. Deze kruiden zijn misschien al eeuwen in gebruik, maar we leren nog steeds over hoe effectief en krachtig ze kunnen zijn in het verbeteren van de slaap en de gezondheid. Alle naturen van zonsondergang Ingrediënten en faciliteiten zullen strenge beoordelingsprocessen ondergaan om onze klanten de beste kwaliteit te bieden. Effecten van valeriaan op subjectieve sedatie, testen van de veldgematigdheid en prestaties van de rijsimulator.

 De biochemische samenstelling van valeriaan is intensief bestudeerd, hoewel er nog veel discussie bestaat over de vele specifieke verbindingen die in valeriaan worden aangetroffen.