Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Kinder Lichaamswas, Bubbelbad, Kinderbubbelbad, Kinderbadgel

Tates, The Natural Miracle Shampoo, 18 fl oz: Bad, Schoonheid, Bubbelbad, Kinderbubbelbad, Kinder Lichaamswas, Kinderbadgel

The Natural Miracle Shampoo, 18 fl oz by Tates-Bad, Schoonheid, Bubbelbad, Kinderbubbelbad, Kinder Lichaamswas, Kinderbadgel

€ 8,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Tates, The Natural Miracle Shampoo, 18 fl oz. Inhoud: 0.57 kg, 17.8 x 7.6 x 7.6 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Bubbelbad, Kinderbubbelbad, Kinder Lichaamswas, Kinderbadgel, Bath, Beauty, Bubble Bath, Kids Bubble Bath, Kids Body Wash, Kids Shower Gel

Tates, de natuurlijke mirakel shampoo, 18 fl oz – hypoallergeen. Natural. Sinds 1932. Meer dan 100 verschillende toepassingen. Alle haarsoorten. Hou van dat tate's. Het hele natuurlijke product voor: Haar. Uitstekend als een haar shampoo, voor alle soorten.

Natuurlijk, laat haar glanzend, zacht en zeer beheersbaar. Een zachte shampoo, maar super schuim, super schoon en is ph gebalanceerd. Deze shampoo loooves je haar. Huid. Uitstekend voor een volledige lichaamswas. Geweldig voor je hele lichaam, zacht, geweldig reinigend, niet irritant, piepend schoon. Verfrissend, erg verfrissend. Bad douche. uitstekend voor bubbelbadjes. Bellen, bellen, bellen, bellen overal! Voor u, de kinderen, ideaal voor iedereen. Aw ontspannen, voel je goed, rust en maak schoon. Tate's levensadvies: zeg nooit tot ziens, zeg dat ik je graag zie, zie je later. Bescherm de aarde, vrede en welzijn, lester & genoveve tate. Hier zijn enkele andere favoriete toepassingen voor: tate's de natuurlijke mirakel shampoo. Haar shampoo (alle soorten).

Makeup verwijderaar. Bubbelbad. Baby shampoo (geen tranen). Huisdier shampoo. Mondwater. Body wash. Hand reinigen. Schotel shampoo.

Hand reinigen. Exfoliant. Gezichtsreiniging. Laundry. Afwas doen. Spot schoon vlekken. Wasvloer. mironon Bij het ontvangen van het eigenlijke product, in plaats van de lijst van natuurlijke ingrediënten vermeld, dat wil zeggen bergvoederwater uit onze landen, kokosnoot enz. zagen we dit onder genoveves met de hand geplukte natuurlijke ingrediënten: water (aqua), ammoniaklaurylsulfaat, ammoniumlaurethulfaat, lauramide dea, laurylglucoside, ammomiumxyleensulfonaat, natriumchloride, amandelgeur, vitamine e. Het zou goed zijn als het bedrijf de werkelijke volledige ingredientlijst op het etiket zou plaatsen, zodat consumenten precies weten wat ze kopen. Benzaldehyde is de geur die wordt gebruikt als amandel-essens. dat is wat het ruikt. Het droogte mijn hoofdhuid helemaal uit, zo slecht uitslag dat ik mijn zelf afbloeden om te bloeden. Naast de natuurlijke ingrediënten die op de fles zijn geschreven, bevat het andere en enkele schadelijke ingrediënten. Espesiaal dea. Thoose ingrediënten vindt u op het product van Ekodrogist.nls ingrediënten van het product. Ammoniumlaurylsulfaat, Ammoniumlaurethsulfaat, Lauramide Dea, Laurylglucoside, Ammoniumxyleensulfonaat, Natriumchloride, Amandelgeur) Ik koop dit nooit meer!

Vergelijkbaar product:
Mane n Tail, Herbal Gro Shampoo, 12 fl oz (355 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner

Tates, The Natural Miracle Shampoo, 18 fl oz: Bad, Schoonheid, Bubbelbad, Kinderbubbelbad, Kinder Lichaamswas, Kinderbadgel

 Verrassend komt de shampoo meer op dan ik verwachtte van natuurlijke ingrediënten, het is een beetje meer amandel ruiken dan ik het eerst leuk vond maar het zorgt ervoor dat het haar heel goed reinigt en in tegenstelling tot andere shampoos, heb ik geprobeerd ik te gebruiken om met droge huid over mijn haarlijn te blijven en wenkbrauwen, ik denk dat het geen chemische stoffen is die geen reactie op mijn huid toestaat. Ik heb het gebruikt als een shampoo en gezichtsreiniger waarmee het lekker lukt. Deze spullen bevatten sulfaten! Het label zegt dat het allerlei heerlijke vruchten en liefde bevat en veel knuffels. Ekodrogist.nl zal mijn oproepen of e-mails niet beantwoorden. De shampoo reinigt goed als je genoeg gebruikt. Ik kan me niet voorstellen dat het met water wordt gemengd, zoals het zegt en het werkt goed. Als ik mijn haar was en het om mijn hoofdhuid werpt, schudt het mijn haar en toen ik het uit spoelt, heb ik nog steeds haren. Mijn haar voelt alsof het op dat moment uitdroogde stro, het is alsof het haar van natuurlijke oliën strookt. Vervolgens zet ik de conditioner aan en moet het met alle vingers inwerken en proberen ze met mijn vingers uit te trekken. Haar is mooi wanneer het droog is en de geur is aangenaam, maar het is niet de moeite waard.

Tates, The Natural Miracle Shampoo, 18 fl oz: Bad, Schoonheid, Bubbelbad, Kinderbubbelbad, Kinder Lichaamswas, Kinderbadgel

 Conditioner voorkomt ook niet statisch – wow, dit is geen winterkalver. Dit kan beter werken als u gechloreerd stadswater heeft – we hebben goed water verzacht. Bottom line – zeer tijdrovend om deze shampoo en conditioner te gebruiken en niet de zeer hoge kosten waard. Tates, The Natural Miracle Shampoo, 18 fl oz De eerste keer dat ik dit kocht, rook het goed (zoals amandelen). De tweede keer – ik heb het van Amazonoon gekregen – het rook helemaal anders, en verschrikkelijk, zoals sommige slecht uitgevoerde babypoeder. Echt slecht. Reuk is erg belangrijk voor mij als het gaat om shampoo, dus dit was een deal-breaker. weet niet of dit een soort productie fout was of wat. Het was zeker de tweede keer een heel andere formule.

Vergelijkbaar product:
Sebamed USA, Everyday Shampoo, 6.8 fl oz (200 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner

Review: Tates, The Natural Miracle Shampoo, 18 fl oz

Steken nog steeds als het in mijn ogen komt. Ik hou van bijna alle tates producten. Ik vind de originele shampoo formule beter. Ik ruik de geur van deze shampoo, het maakt me echt heel goed schoon, maar laat mijn haar niet piepend lijken, zoals wanneer alle natuurlijke oliën van je haar verwijderd zijn, het voelt gewoon schoon en ruikt geweldig. Ik gebruik het als een lichaamswas, gezichtswas en scheergel, en ik raad het helemaal aan. Licht goed in het haar van de kinderen en zacht op hun huid en ogen, zal dit zeker in de toekomst blijven gebruiken. Het product is hetzelfde product als gekocht bij de gezondheidswinkelwinkels in het metropool Detroit, maar tegen een betaalbare prijs. Ik ben zo tevreden, de shampoo en conditioner zijn fantastisch. Ik heb dun haar en het geeft mijn haar zo veel volume! Ik kan en zal niet raken. Het werkt zoals het zegt en ik voel me erop dat ik het gebruik. Shampoo die je in je mond kunt zetten! Als tandpasta. Cool probeerde dit te gebruiken in alle contexten geadverteerd.

Het is goed en natuurlijk. Voor haarverzorging vond ik shikakai + soepnut poeder beter dan dit wat betreft het niet uitdrogen van de hoofdhuid. Nog steeds goed product. Dankje. Nog niet geprobeerd. Ik ben me heel bewust van wat ik op mijn baby heb gedaan en wist dus dat ik vanaf het begin alleen maar natuurlijk zou gaan. Sommige bieden aromatherapie-voordelen die variëren van kalmerende tot stimulerende. Heeft iemand naar babyganics gekeken – ik heb hun bubbelbad gebruikt maar vraag me nu af of ik een marketingtruc met hun naam aanvoelde! Bathtime baby en kinderen gingen op een missie om het bewustzijn van de milieu-toxines en gezondheidsrisico's in producten voor persoonlijke verzorging te verhogen.

Voor ouders van wie de baby's worden geconfronteerd met een schimmeluitslag en iets veiligs nodig hebben om de huid te drogen, is bentonietklei waarschijnlijk de veiligste optie. Deze natuurlijke body wash is gemaakt zonder sls / sles, parabenen, ftalaten en kunstmatige geuren om je de zuiverste douchegel te bieden die de natuur je kan bieden. Het droogt het haar en de huid niet tijdens gebruik. De lichaamswasbeurt is ook heel goed en heeft niet veel nodig om je kinderen te wassen. Ja, ik denk dat geur ongeveer hetzelfde is, douchegel is ontworpen om in de douche te worden afgespoeld, dus zou sterker moeten zijn. Ik maak gewoon een veeg in de gootsteen met gewoon water voor de meeste luierveranderingen, en ik houd een natuurlijk merk van wegwerpdoekjes in de luiertas voor als ik onderweg ben. Ik heb nog niet al mijn kinderen oud of jong genoeg om opnieuw een spuitfles op een commode te laten liggen.

Zoals ik al zei, dit is een veilige natuurlijke babywas, maar niet mijn favoriet qua prestaties. Ons assortiment kinderen en babyproducten houdt uw kleintjes gifvrij, fris en schoon. Deze zeer basische zeep bevat slechts een paar organische ingrediënten, maar een daarvan is kaliumhydroxide, waar sommige lezers zich zorgen over maakten (het krijgt een 3 van de huid diep). Verse citroen etherische olie wordt gecombineerd met komkommer extracten om deze zeep zijn koele, rustige geur te geven. Hoewel ik over het algemeen vind dat shea-vochtproducten op zijn minst oké zijn, vind ik hun babywasbeurten niet leuk omdat ze cocamidopropyl-betaïne bevatten, dat een hazardscore van 4 krijgt van oewg vanwege zijn immunotoxische eigenschappen. Van babyshampoo tot bubbelbad, lotion tot lichaamswassing, 48 bekende producten werden onafhankelijk getest op 1,4-dioxaan; 28 werden ook gecontroleerd op sporen van formaldehyde.