Ekodrogist.nl: Gezondheid, Huid, Verwondingen Verbrandt, Thee Producten, Thee

Tea Tree Therapy, Tea Tree Antiseptic Ointment, 2 oz (57 g): Gezondheid, Huid, Thee, Thee Producten, Verwondingen Verbrandt

Tea Tree Antiseptic Ointment, 2 oz (57 g) by Tea Tree Therapy-Gezondheid, Huid, Thee, Thee Producten, Verwondingen Verbrandt

€ 6,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Tea Tree Therapy, Tea Tree Antiseptic Ointment, 2 oz (57 g). Inhoud: 0.14 kg, 5.1 x 5.1 x 5.1 cm
Categorieën: Gezondheid, Huid, Thee, Thee Producten, Verwondingen Verbrandt, Health, Skin, Tea Tree, Tea Tree Products, Injuries Burns

Theeboomtherapie, antiseptische zalf thee thee, 2 oz (57 g) – met eucalyptus australiana & lavendelolie. De eucalyptusolie in dit product is afkomstig van 's werelds grootste eucalyptusplantage, banalasta-olieplantage. Banalasta eucalyptus australiana heeft een mildere aangename aroma met sterkere anti-microbiële eigenschappen. Eucalyptus Australisch is de soort van keuze voor aromatherapists als de medicinale eucalyptus die het meest geschikt is voor gebruik op de huid. mironon Ik heb deze zalf al een paar jaar gebruikt en ik ben zeer onder de indruk van het zachtheid en de effectiviteit. Ik heb deze zalf gebruikt op snijdingen, krassen, infecties, dunne huid, als lippenbalsem, voor gistinfecties (als je alle suiker uit je dieet afsnijdt, zal de verlichting van jeuk verliezen dagen voor de infectie opruimen), roze oog (in combinatie met een warm water-zout-azijn oplossing wassen), en brandt. De essentiële oliën zijn perfect voor dit doel, maar de drageroliën zijn ook extreem compleet voor kalmerende en voedende huid en weefsel op oppervlak en diepe niveaus. Meest recent heb ik kokend water gegoten met olie op mijn buik en de daaruit voortvloeiende verbranding was diep, supererend en heel pijnlijk.

Ik was in staat om deze zalf op de bandage aan te brengen en over het brandwond te lossen en de dagelijkse genezing en reliëf waren dramatisch tot diepgaand. [Ik heb ook de wond 1 wekelijks gewassen met warme waterbronnen lavendel vloeibare zeep om dode weefsel te verwijderen en kiemvrij te houden] Bezoekers verpleegkundigen komen naar mijn huis voor uiteenlopende gezondheidszorgbehoeften, en alhoewel gealarmeerd bij de brandwonden, waren erg onder de indruk met de wondverzorging en genezing zagen ze. In 1 week sloot de wond op alles behalve het diepste niveau, in de komende twee weken groeide zelfs dat gebied nieuwe huid op en de huid werd zo dramatisch genezen dat er slechts een zeer dun litteken kan zijn waar de schade het diepste was. Er was nooit een infectie, en de huid rondom de wond werd nog gezonderder en soepeler! Er zijn geen woorden voor hoe dankbaar ik voor dit product ben, en hoe geweldig het echt is. Ik heb dit gebruikt voor alles van schimmelinfecties om jeuk te verkleinen en koele huid naar beneden, vlekken, grazes en ruwe huid te verlichten. Het is een nietje in mijn medicijnkist. Een beetje gaat een lange weg, dus het is economisch en is een zeer redelijke prijs. Het is een nette maat om te reizen en ik heb ook hulp gevonden bij insectenbeten. Zeer kalmerende en koele het heeft een wasachtige consistentie. Ik werk al 10 jaar voor twee van de beste gezondheidswinkels van dublin en ben nu een holistische beoefenaar. Ik gebruik dit voor infectie- en gistinfectie van de infectie om de symptomen te verlichten die het niet branden, maar laat het echt mooi en koel gevoel. Mijn man gebruikt dit ook voor uitslag en schimmelinfecties.

Vergelijkbaar product:
Natures Way, Devils Claw, Standardized, 90 Capsules: Gezondheid, Ontsteking, Duivels Klauw

Tea Tree Therapy, Tea Tree Antiseptic Ointment, 2 oz (57 g): Gezondheid, Huid, Thee, Thee Producten, Verwondingen Verbrandt

Ik hou van alles met een thee boom erin. Dit is ideaal voor kinderen en is gewoon een geweldig product. Ik hou van dit en ik gebruik het dagelijks in mijn leven. Ik ben een geregistreerde verpleegster in Boston. Ik kocht dit om te gebruiken voor sommige huidproblemen, maar ik heb ook op mijn voeten gebruikt en ik hou ervan. Ik zal binnenkort meer bestellen. Sterke geur maar leuk, irriteerde of brandde niet, vochtig gemaakt als een extra voordeel.

Tea Tree Therapy, Tea Tree Antiseptic Ointment, 2 oz (57 g): Gezondheid, Huid, Thee, Thee Producten, Verwondingen Verbrandt

Perfectioneer voor geblokkeerde, neuslopen met droge, geïrriteerde neushuid, terwijl u koud / griep heeft vanwege de voornoemde eigenschappen, is de ontsteking erg goed, vooral na het onthouden, de kinderen, even als de geur, geloven het of niet. Healt snitte en schraapt in een flits. het is gewoon een magisch ding! Heet wonden, snijdingen, schuren, zweren, muggenbeten en andere huidproblemen. Deze zalf ligt heel dicht bij één die ik ongeveer 3 jaar geleden in mijn lokale gezondheidswinkel winkel gekocht heb. Die zalf had vitamine E daarin en thee-boomolie en leek een beetje minder vettig. Tea Tree Therapy, Tea Tree Antiseptic Ointment, 2 oz (57 g) Misschien doet mijn geheugen me een dis-service. De tijd zal vertellen, zoals ik het gebruikt om de huidzweren voort te zetten die voortvloeit uit het dragen van schoenen de hele tijd, die alleen in de winter gebeurt.

Vergelijkbaar product:
Enzymedica, Candidase, 84 Capsules: Gezondheid, Detox

Review: Tea Tree Therapy, Tea Tree Antiseptic Ointment, 2 oz (57 g)

Hou ervan. Ik bestelde 2 thee-boom-antiseptische salven en 2 eucalyptus-bessenrubbers. Ik kreeg 4 thee-boom antiseptische salven en 0 (geen) van de eucalyptus borstworstjes van de thee. Hoewel de bestelling opgeruimd was (en ik heb er niet over geklaagd), hou ik echt van deze producten. Jim teta, ik ben erg blij met dit item en de verkoper dank je johnboy drayton, hou ervan, ik heb een operatie gehad en heb toen een infectie gehad. Ik heb alleen deze zalf en zeep op het gebied gebruikt en nu is er niets. U kunt nauwelijks merken dat er een infectie op mijn gebied was (een klein litteken) Ik gebruikte het 3x per dag + zeep en voila! U zult ook zien hoe goed het werkt, het heeft een nagelprobleem genezen die ik volledig had, terwijl andere producten mislukt.

Tea Tree Therapy is ook een goede keuze om koken te genezen, ik had een paar en het zorgde er voor een paar dagen voor. Ik hou altijd een pot handig, net als het geval is. Erg goed! Het helpt om mijn koude zweren effectief te verlichten. Ik hou ervan! Zal niet opnieuw kopen. Ik gebruik theeboomolie al 5 dagen achter elkaar en na het lezen van dit artikel, kwam ik erachter dat tea tree olie niet overal in het gezicht moet worden gebruikt, maar eerder op de plekken die genezing of welke soort dan ook nodig hebben. Dit is een belangrijk onderdeel van tea tree olie en het is bekend dat het de bacteriën waarmee het in contact komt, doodt. Er zijn weinig duidelijke bijwerkingen van het gebruik van teatree-olie topisch in lage concentraties, waarbij contactdermatitis de meest voorkomende is.

Het is ook gebleken dat theeboomolie in cosmetica en crèmes de kans op het oplopen van superbacteriële infecties in het ziekenhuis zou kunnen vergroten. Tea tree olie kan worden gebruikt als een natuurlijke oplossing voor het wegwerken van puistjes. Als tea tree olie op de juiste manier wordt gebruikt, kan het een fantastische plekbehandeling zijn die de genezing van vlekken en puistjes versnelt, maar ik zou het alleen gebruiken waar het moet worden gebruikt, en nooit op je hele gezicht. Ik heb het geluk dat ik geen grote acneproblemen heb, maar zoals de meeste mensen, wil ik zeker weten dat mijn gezicht helder is. Tea tree olie kan op verschillende manieren op het gezicht worden gebruikt, hetzij verdund met een dragerolie of gemengd met uw favoriete huidverzorgingsproducten. De helende eigenschappen van theeboomolie hebben ervoor gezorgd dat het een belangrijk ingrediënt is in huidverzorgingsproducten voor het gezicht. 8% van de tinea pedis-patiënten met bijwerkingen tot 25% of 50% tea tree-olie. Je kunt ook theeboomolie mengen met olijfolie om je haar zacht en soepel te maken.

Je kunt het gebruiken door tien druppels tea tree olie te combineren met twee eetlepels gesmolten kokosolie en twee keer per dag op het aangetaste gebied te masseren; dit zal de diepere lagen van de huid binnendringen en ook psoriasislittekens verminderen. Vul je spuitfles met water en voeg voor elke 25 ml tien druppels theeboomolie en vijf druppels etherische oliën toe. Een paar druppels tea tree olie kunnen aan je dagelijkse vochtinbrengende crème en reinigingsmiddel worden toegevoegd om koppige puistjes te helpen bestrijden. Ik verwacht niet dat dit product ze dicht bij gesloten zal brengen, omdat ik in mijn tienerjaren een vette / acne-gevoelige huid heb gehad (ik ben 59).