Ekodrogist.nl: Vitaminen, Vitamine B Complex, Foliumzuur, 5-Mff Folaat (5 Methyltetrahydrofolaat)

Thorne Research, Basic B Complex, 60 Vegetarian Capsules: Vitaminen, Vitamine B Complex, Foliumzuur, 5-Mff Folaat (5 Methyltetrahydrofolaat)

Basic B Complex, 60 Vegetarian Capsules by Thorne Research-Vitaminen, Vitamine B Complex, Foliumzuur, 5-Mff Folaat (5 Methyltetrahydrofolaat)

€ 17,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Thorne Research, Basic B Complex, 60 Vegetarian Capsules. Inhoud: 0.07 kg, 10.2 x 5.3 x 5.3 cm
Categorieën: Vitaminen, Vitamine B Complex, Foliumzuur, 5-Mff Folaat (5 Methyltetrahydrofolaat), Vitamins, Vitamin B Complex, Folic Acid, 5-Mthf Folate, 5 Methyl Tetrahydrofolate

Thorne onderzoek, basis b complex, 60 vegetarische capsules – voedingssupplement. Omvattende b complexe ondersteuning. In tegenstelling tot veel b vitamineproducten bevat het basisb-complex de actieve vormen voor een verhoogde biologische beschikbaarheid. Basis b complex bevat een optimaal evenwicht van essentiële b-vitamines. Basis b complex is gistvrij. Basis b complex bestaat uit een groep van acht wateroplosbare verbindingen: thiamine (vitamine b1), riboflavin (vitamine b2), niacine (vitamine b3), pantothenzuur (vitamine b5), pyridoxine (vitamine b6), cobalamine (vitamine b12) , foliumzuur en biotine. Hoewel elke b vitamine chemisch onderscheiden is, werken ze vaak samen in verschillende biochemische functies in het hele lichaam – van cellulaire energieproductie tot gezonde vorming van rode bloedcellen tot een gezonde neurologische functie.

De meeste b-vitamines, met uitzondering van vitamine B12, worden niet in het lichaam opgeslagen, daarom moeten ze dagelijks van het dieet worden verworven om de optimale gezondheid te behouden. Supplementen met actieve b-vitamines is uitermate belangrijk voor iedereen, met name personen die mogelijk niet in staat zijn om niet-actieve vitaminen te omzetten in hun actieve vormen in de lever als gevolg van gecompromitteerde leverfunctie, slecht functionerende enzymen, spijsverteringsstoornissen of leeftijd. Voedingssupplementen die deze actieve cofactoren bevatten, hebben een verhoogde biologische beschikbaarheid, waardoor het lichaam de voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft. Thorne Research's basis b-complex bevat het gehele b-complex, waaronder de geactiveerde vormen van vitamine b2 (riboflavin 5'-fosfaat), vitamine b6 (pyridoxaal 5'-fosfaat), foliumzuur (l-5-methyltetrahydrofolaat) en vitamine b12 (methylcobalamine), evenals 80 mg choline citraat. Hoewel choline vaak wordt gegroepeerd met de b vitamine familie, is het niet officieel een b vitamine. mironon Dit is een uitstekend b-complex dat goed uitgebalanceerd is. Ik vind het leuk dat ze de methylvorm van b-12 en foliumzuur gebruiken. Zoals zij in hun literatuur uitleggen, is het methylvorm wat het lichaam gebruikt en dus een efficiëntere manier om aan te vullen. Sommige mensen kunnen niet omzetten naar de methylvorm waardoor de meeste b-complexen ondoeltreffend zijn. Voor iemand die gezond is en wil dat ze genoeg van het complex krijgen, is dit geweldig.

Vergelijkbaar product:
Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C-Tijd Vrijkomen: Doctors Best, PureWay-C, Sustained Release Vit. C, 60 Tablets

Thorne Research, Basic B Complex, 60 Vegetarian Capsules: Vitaminen, Vitamine B Complex, Foliumzuur, 5-Mff Folaat (5 Methyltetrahydrofolaat)

Voor iemand met een specifiek gezondheidsprobleem kunnen ze dit gebruiken en aanvullen met geïsoleerde b-vitamines, zoals b3, b5, of een sublinguale methyl b12 om de therapeutische dosis die ze verlangen te krijgen. Ik ging op de website van Thornes en zij nemen een zeer sterk beleid standpunt tegen het gebruik van GMO. Hieronder is een offerte. Thorne onderzoek, incl. Geeft geen producten die genetisch gemodificeerde organismen bevatten (bekend als gmos). Zij werken ook samen met een anti-GMO-groep. Hieronder is een ander citaat. Thorne onderzoek gaat samen met het non-gmo project, een non-profit organisatie die verifieert dat producten vrij zijn van gmo's of materialen die afgeleid zijn van gmos. Het non-GMO-project heeft een nationaal erkende standaard ontwikkeld die door industriële partners is ontwikkeld die, zoals thorne-onderzoek, de bezorgdheid over de veiligheid op lange termijn van gmos delen. Ik heb geen interesse in het verdedigen van thorne. Ze zijn groot genoeg om zich te verdedigen. Ik vind het gewoon niet leuk wanneer iemand iemand schiet met een onjuiste info. Handige stemmen worden gewaardeerd. Vrede en goede gezondheid.

Thorne Research, Basic B Complex, 60 Vegetarian Capsules: Vitaminen, Vitamine B Complex, Foliumzuur, 5-Mff Folaat (5 Methyltetrahydrofolaat)

Ik vind dat deze formulering niet mega-dosis b6 (alleen 10 mg), hoewel de megadoses van andere b-vitamines betekenen dat deze formule niet geschikt is voor mij. Begrijp ook niet de noodzaak om magnesiumlauraat, calciumlauraat – meer onnodige rommel in te nemen. Dit product lijkt goed. Thorne Research, Basic B Complex, 60 Vegetarian Capsules Dit is het beste uitgebalanceerde b-complex op Ekodrogist.nl (maar het zou veel beter zijn met benfotiamine en pantethine). Het b6-niveau is niet te hoog en het is gecombineerd. Deze vitamine is giftiger dan mensen denken (vooral pyridoxine). Ik denk echter nog steeds dat het niveau van thiamine en niacine een beetje te hoog is. Dit is alsof bedrijven meer vitaminen zetten om hun producten meer kostbaar te verkopen of omdat ze geen technologie hebben om te gaan met kleinere doses. In sommige gevallen zijn hoge doses gerechtvaardigd maar niet altijd. Ik zou het een minus geven als er zo'n rating was! Thorne beweert dat ze een mix van GMO en niet-GMO producten gebruiken!

Vergelijkbaar product:
Vitaminen, Inositol: Life Extension, Inositol Caps, 1,000 mg, 360 Veggie Caps

Review: Thorne Research, Basic B Complex, 60 Vegetarian Capsules

 Maar weigeren de status van individuele producten te bevestigen, waardoor klanten blind blijven! Nou, koper, wij zijn aan het ware! Ik stel voor dat Ekodrogist.nl dit merk laat vallen totdat ze bereid zijn de GMO-status van hun producten bekend te maken! Hoewel thorne andere bs specifiek gericht op mthfr, heb ik gevonden dat ik beter doe als ik overstappen op deze. Ik heb het a1298c defect gen en deze b helpt echt. Het maakt me niet ziek en ik kan het zelfs dicht bij het slapen nemen en het houdt me niet wakker. Ik varieert van 1 tot 3 per dag, afhankelijk van mijn stress niveaus en ik hou van hoe ik mijn dosis volgens mijn behoeften kan beheersen. Het enige b-complex dat ik heb gevonden die de actieve vorm (p-5-p) van vitamine b-6 bevat. De goedkopere vorm van b-6 (pyridoxine hcl) maakt me echt moe. Ook bevat thorne-supplementen geen magnesiumstearaat, een wasachtige vulstof, vaak gemaakt van katoenzaadolie, waarvoor ik allergisch ben. Ik vind dit product leuk.

Mijn begrip is dat de vitamines die bij het product zijn opgenomen, de meer bio-beschikbare varianten zijn. Dit merk wordt aanbevolen in de drugsmuggers van het boek: Ik was een beetje bezorgd dat sommige van de vitaminen zoveel hoger waren dan de aanbevolen dagelijkse vergoedingen, maar dat ik een beetje gelezen heb, ben blij dat de hoeveelheden veilig zijn. Ik ben er nog meer van overtuigd dat het product goed doordacht is. In Australië zijn porto vrij duur – maar dat is niet het geval met Ekodrogist.nl, en het product werd ook heel snel geleverd. Sinds dit te hebben, heb ik meegemaakt wanneer het buigen of knuffelen dat de duizelingwekkende spreuken en lichte zwarte outs in ernst verminderd zijn. Ik vond dat dit product meer dan 7000% van de rda van thiamine bevat. Ik vond ook dat het mogelijk is om thiamine toxiciteit te krijgen, wat ik deed. Ik heb andere andere producten gebruikt met lagere hoeveelheden van deze vitaminen. Het lijkt absurd om zulke grote doses in een enkele capsule te hebben, waardoor ik heel ziek werd. Ik denk dat dit product aanzienlijke gevaren heeft en dat mensen ervan voorzichtig zijn om het te gebruiken. Het ziet ernaar om te zijn geproduceerd met het onzin dat meer altijd beter is. Ernstig niet gelukkig.

 Goede hiervoor mijn andere goedkopere b-complex uit, dit heeft de b-vitaminen in een bio-beschikbare vorm die je lichaam direct kan gebruiken. Ik neem het op de dagen dat ik niet goed eet. Ik heb nog nooit zo goed geslapen, en dit kan me hebben bijgedragen aan het slapen 's nachts beter' s nachts. Ik vond dit aanbevolen in een boek voor patiënten met chronische vermoeidheid. Het is een goede kwaliteit b-complex met de actieve vormen die het lichaam gemakkelijker maken om te gebruiken. Dit is een uitstekend b-complex. Ik heb mthfr mutatie, dus ik vind het leuk dat ze de methylvorm van b-12 en foliumzuur gebruiken. De methylvorm is wat het lichaam gebruikt en dus een efficiëntere manier om aan te vullen, zelfs zonder mthfr-problemen. Ik nam maar één capsule per dag per jaar maar ontwikkelde vitamine B toxiciteit. De huid op mijn kneukels werd hard en droog. Eerst dacht ik dat het was veroorzaakt door mijn vaatwas, maar ik merkte dat mijn gezicht uitbrak. Ik heb wat online onderzoek gedaan naar huidproblemen en ontdekte dat hoge doses vitamines leververlies veroorzaken. Ik stopte meteen met supplementen.

 Na een paar dagen heb ik een verbetering in mijn huid opgemerkt. De droogheid is bijna helemaal weg en het gezicht is duidelijker. Vanaf nu ga ik alleen de rda nemen. Zeer goede, evenwichtige combinatie van bs. Niet stimulerend of kalmerend. Goed geabsorbeerd. De meeste merken gebruiken geen juiste vormen van b-vitamines – zij gebruiken goedkoper formulieren die minder effectief zijn. En veel bevatten te veel additieven of alcohol suikers (xlitol, mannitol, enz.). B complexe maatwerk. Bevat alle benodigde b complexe vitaminen in gecombineerde versies.

 Helpt bij de cognitieve functie, belangrijk voor ontgifting, het ondersteunen van uw bijnieren, ik geloof dat het op maat is voor stressgevend leven in de 21e eeuw, ik vertrouw echt thorne. Dit lijkt een geweldig b complex te zijn. Hoewel ik het niet om deze reden heb genomen, heb ik me gezien dat mijn haar en nagels echt goed groeien sinds ik dit begon te nemen. Ik gebruik thorne basic b complex met thorne trace mineralen en ze werken heel goed voor mij en mijn familie (inclusief 4 kinderen). Ik vertrouw thorne-vitamines en raad ze sterk aan! Ik heb dit product gebruikt voor de gemakkelijker absorbeerbare vorm van b12. Het lijkt wel goed gewerkt, maar ik zou er uiteindelijk van willen weggaan om een ​​meer natuurlijke bron van b-vitamines te vinden. Een beetje te groot in grootte en als er na het gebruik van 6 maanden ongemakkelijk een slechte nasmaak wordt opgevlamd, hebben b niveaus bijna gestegen tot normaal niveau, ik ben 56 mannetjes.

Ik voelde me traag na mijn lunch in kantoor. Begonnen met het nemen van basis b complex na lunch vermindert stress. Meer alert. In staat om beter te werken.