Ekodrogist.nl: Vitaminen, Multivitaminen

Thorne Research, Basic Nutrients 2/Day, 60 Vegetarian Capsules: Vitaminen, Multivitaminen

Basic Nutrients 2/Day, 60 Vegetarian Capsules by Thorne Research-Vitaminen, Multivitaminen

€ 23,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Thorne Research, Basic Nutrients 2/Day, 60 Vegetarian Capsules. Inhoud: 0.07 kg, 8.9 x 5.1 x 5.1 cm
Categorieën: Vitaminen, Multivitaminen, Vitamins, Multivitamins

Thorne onderzoek, basisvoedingsstoffen 2 / dag, 60 vegetarische capsules – voedingssupplement. Nsf – gecertificeerd door sport. De kernsteen van elke voedingsproducten lijn is een multi-vitamine / minerale supplement. Een multi-vitamine / mineraalproduct is het uitgangspunt voor de behoeften van elke persoon en moet daarom alle essentiële voedingsstoffen bevatten. Vanwege de toestand van de huidige voedselvoorziening en omdat zeer weinig mensen de aanbevolen vijf dagelijkse porties groenten en fruit eten, zijn voedingsdeskundigen het erover eens dat er dagelijks een multi-vitamine / minerale supplement moet worden genomen. Zelfs het tijdschrift van de Amerikaanse medische vereniging – meestal niet bekend als supporter van voedingssupplementen – suggereert dat iedereen een multi-vitamine / minerale supplement moet aanvragen (jama 2002, 287: 3127-3129). Een goede multi-vitamine / minerale voedingssupplement zou als voedingsverzekering kunnen worden beschouwd om zeker te zijn dat alle essentiële voedingsstoffen dagelijks worden geconsumeerd. Nog grotere gezondheidsvoordelen kunnen worden gerealiseerd wanneer een gezond dieet wordt geëet, naast een multi-vitamine / minerale supplement. Een gezamenlijke verklaring uitgegeven door het Amerikaanse college van sportgeneeskunde, de academie van voeding en dieetkunde, en de dieetkundigen van Canada is bijzonder opmerkelijk voor personen die betrokken zijn bij atletische activiteiten: supplementen kunnen worden vereist door atleten die energie-inname beperken, ernstige gewichtsverliespraktijken gebruiken , elimineer een of meer voedingsgroepen uit hun dieet of verteer koolhydraten dieet met een lage micronutriëntdichtheid.

Vergelijkbaar product:
Vitaminen, Vrouwen Multivitaminen, Mega Multi: 21st Century, Mega Multi, For Women, Multivitamin & Multimineral, 90 Tablets

Thorne Research, Basic Nutrients 2/Day, 60 Vegetarian Capsules: Vitaminen, Multivitaminen

Basisvoedingsstoffen 2 / dag zorgen voor een uitgebreid multi-vitamine / mineraal complex. De belangrijkste voedingseigenschappen zijn 2, 000 iu vitamine d3 en 400 mcg vitamine k (in k1 en k2 vormen) per portie, naast gemengde tocoferolen, bioactieve b-vitamines en aminozuur-chelaat mineralen, waaronder calcium en magnesium – alles in een leveringssysteem met twee capsules per dag. Basisvoedingsstoffen 2 / dag maken het gemakkelijk voor individuen om fundamentele voedingssteun te verkrijgen. Basisvoedingsstoffen 2 / dag is nsf gecertificeerd voor sport. mironon Het is zo moeilijk om een ​​multi-vitamine / minerale supplement te vinden die zowel bio-beschikbare als niet-schadelijke en relevante vormen van elk vitamine en mineraal gebruikt. Ze combineren in hun supplement. Deze doet het! Ik hou ervan dat thorne onderzoek specifiek gebruik maakt van vitamine d3 (niet d of d2), een evenwicht van k1 en k2, gemengde carotenen en palmitaat voor vitamine a om de kans op het bereiken van giftige niveaus te vermijden, terwijl ook je lever een pauze hoeft te hebben zet het alles in, folaat in plaats van foliumzuur (wat schadelijk is), selenomethionine voor selenium, en d-alfa tocopherylzuursuccinaat voor vitamine E, evenals d-gamma tocoferol uit gemengde tocoferolen.

Thorne Research, Basic Nutrients 2/Day, 60 Vegetarian Capsules: Vitaminen, Multivitaminen

Al hun mineralen zijn ook in uitstekende bio-beschikbare vormen – geen goedkope vulstoffen. Ik houd ook van dat ze de hoeveelheid calcium en magnesium hebben geminimaliseerd en ijzer verwijderd, zodat mensen van verschillende leeftijden, met verschillende behoeften, extra supplementen kunnen gebruiken indien nodig. Ik heb lange tijd gezocht naar een vitamine supplement dat alle basisen bedekt met kwaliteitskomponenten – en deze een winnaar! Dit is een geweldig product en het thorne merk is zeer goede kwaliteit. Ik hou ervan dat het b2 en b6 heeft gecoënneerd, evenals folaat en b12 – dat is zo belangrijk. Zelfs als u niet weet of u omzettingsvraagstukken hebt, zoals mthfr, waarom niet alleen de geactiveerde formulieren toch nemen, is het logisch. Ik zou liever dat het calcium werd uitgelaten en meer magnesium toegevoegd in plaats daarvan, en 120 capsules in een fles, maar over het algemeen zijn de hoeveelheden alles inbegrepen goed. Ik koop deze multi voor mijn moeder en vader. Ik begon het calcium / magnesium supplement te nemen om vieze krampen in mijn benen te stoppen. Het werkte! Thorne Research, Basic Nutrients 2/Day, 60 Vegetarian Capsules

Dus, ik heb mijn aandacht op dit basisvoedingsmiddel multivitamine supplement voor een ander koopje zonder kwaliteit gecompromitteerd. Medisch zou ik de hele dag kunnen praten over waarom de albion mineralen zo goed zijn, waarom de b-12 en folaat die in deze supp gevonden worden, de biologisch actieve vormen zijn die veel meer absorbeerbaar zijn en van aanzienlijk medisch voordeel zijn voor bepaalde leden van de mens ras dat genen heeft die het gewone foliumzuur bijna giftig maken voor hun lichaam. Ook, b-12 is erg moeilijk om te verteren voor mensen met intrinsieke factor reducties intern (we allemaal als we ouder worden). Je krijgt het punt, dus ik zal niet meer overtreffen dan om te zeggen dat dit essentieel is voor een betere gezondheid en verre van het breken van je bank. Het zal je gezondheid mettertijd verbeteren, dus doe jezelf een plezier en koop het! Mijn huid is nooit zo goed geweest als het was tijdens het nemen van basisvoedingsstoffen, en ik nam slechts een per dag! Ik zou aanraden om ze na of tijdens een lekkere maaltijd te nemen omdat het maagpijn kan veroorzaken wanneer ze op een lege maag worden opgenomen. Na jaren van experimenten die op zoek zijn naar het perfecte multivitamine, heb ik eindelijk thorne 2 / dag ontdekt. Het laat me goed voelen, waarschijnlijk omdat het geen extra's bevat zoals ala, nac, choline, enz. – die goed voor veel mensen zijn, maar zijn niet goed voor mijn specifieke situatie. Bedankt, Thorne, om vast te houden aan de basis en alles in de meest gezonde vorm te geven. Ik lijk me te voelen alsof ik meer energie heb sinds het starten van deze.

Vergelijkbaar product:
Vitaminen, Vitamine B, Vitamine B3, Niacine Spoelvrij: Life Extension, No Flush Niacin, 800 mg, 100 Capsules

Review: Thorne Research, Basic Nutrients 2/Day, 60 Vegetarian Capsules

Ik ben van plan om ze door te gaan omdat iedereen een vitamine regime nodig heeft voor hun gezondheid. Een goede multivitamine en – minerale voor degenen die niet gemakkelijk metabolisch foliumzuur of cyanocobalamine kunnen metaboliseren. Plus hebben gemengde tocoferolen in plaats van alleen alfa-tocoferol te hebben. Hetzelfde met vitamine a – een gemengde carotenen oplossing. Gekocht dit product na een grondig onderzoek en overweging. Van de slechte kant verdraag ik de dosering folia (b9) per capsule. Het maakt me duizelig en geeft hoofdpijn. Ik kan kleinere hoeveelheden b9 en b12 tolereren. Ik probeer de dosering langzaam te werken. Laten we eens kijken.

Op dit moment ben ik afzonderlijk aan het nemen van vitamines totdat ik weer een dorne product kan krijgen. En waarschijnlijk moet u meer magnesium en calcium toevoegen aan uw dagelijkse inname. Ik probeer mijn immuun- en lichaamssysteem op te bouwen, dus ik heb besloten dit te proberen. Ik ben verbaasd over hoeveel beter ik voel. Ik nam veel individuele supplementen van een verscheidenheid aan leveranciers, maar nu snij ik terug om gewoon deze en doornen b # 6 te gebruiken die ik ongeveer 8 maanden heb gebruikt. Ik heb nu zoveel energie en ik neem maar een capsule omdat ik bang ben dat ik me wakker zal houden! Nadat ik rondkwam, besloot ik dit aan mijn man te proberen. Het heeft grote voedingsstoffen inhoud en ook hoog in selenium. Hij is altijd de hele dag moe en knorrig. Mijn man heeft een hectisch levenskalender. hij is dag en nacht ingenieur en in zijn postgraduaatstudies tijdens het weekend. Ik kan het verschil zien, hij helpt om het huis meer, wat betekent dat hij minder moe is. Goed voor hem! Beste voor mij! Yeay! Genoegen met zowel deze specifieke formule, inclusief bio-actives van meerdere b-vitamines en niet-ijzer, en het gemak van de inname.

Dit zijn de beste multivitamine die ik heb gevonden. Ze hebben voldoende realistische hoeveelheden van de basisbeginselen die ik met zekerheid wilde aanvullen en welke veel mensen voldoende zijn in (bs, k2 en d). Ik gebruikte deze afzonderlijk om de hogere doseringen te krijgen die ik wilde. En de formulieren zijn actief / biologisch beschikbaar. Ik voeg magnesium bisglycinate en omega 3 olie toe en ik heb al mijn basen natuurlijk overdekt (bovenop een gezond vers / organisch dieet). Deze hebben allemaal me geholpen meer energiek te voelen. Geen meer hersengevel wanneer ik niet genoeg slaap heb gekregen (dit kan ook mijn verandering zijn aan een ketogeen dieet, maar mijn partner voelt hetzelfde en volgt geen ketogeen dieet), geweldig vitamine zonder synthetische materialen. Dit werd aanbevolen door mijn voedingsdeskundige en ik ben erg blij met het bedrijf en deze multi vitamine. Te vroeg om te beoordelen, kleine en krachtige pillen, het heeft alle klokken en fluitjes die je gezonder moeten maken. Een goede balans van de meeste voedingsstoffen die beschikbaar zijn in hoge bio-beschikbaarheidsvormen voor elke voedingsstof.

Ik vind het leuk dat deze multi-vitamines meer natuurlijke ingrediënten bevatten – ze zijn alleen maar kostbaar! Dit product is absoluut de juiste formule voor een gezond resultaat voor mijn gezondheid. Het heeft me geactiveerd en goed gebalanceerd genoeg om me regelmatig te houden. Dit is mijn vierde maand op dit product en ik zal het zeker aan mijn vrienden aanbevelen. Lijkt een goede mix te zijn, makkelijk te slikken en goed voor mthfr, een goed product zonder onnodige en schadelijke ingrediënten.