Ekodrogist.nl: Vitaminen, Multivitaminen, Menopauze

Thorne Research, Meta-Fem, 240 Vegetarian Capsules: Vitaminen, Multivitaminen, Menopauze

Meta-Fem, 240 Vegetarian Capsules by Thorne Research-Vitaminen, Multivitaminen, Menopauze

€ 43,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Thorne Research, Meta-Fem, 240 Vegetarian Capsules. Inhoud: 0.34 kg, 16 x 7.9 x 7.9 cm
Categorieën: Vitaminen, Multivitaminen, Menopauze, Vitamins, Multivitamins, Menopause

Thorne onderzoek, meta-fem, 240 vegetarische capsules – basisvoedingsstoffen voor vrouwen ouder dan 40 jaar. Voedingssupplement. Hypoallergeen. Een uitgebreid vitamine-mineralen supplement voor vrouwen boven de 40 jaar. Biedt de actieve vormen van foliumzuur-l-5-methyltetrahydrofolaat en folinezuur in een evenwichtige verhouding van 1: 1. Bevat meer calcium en magnesium in de zeer absorbeerbare citraat-malaatvorm. Biedt de actieve, gemakkelijk bruikbare vormen van vitaminen b6 en b2. Gebruik in combinatie met meta-balans voor extra ondersteuning tijdens de menopauze. Biedt botanische ondersteuning voor een gezond hormoonbalans. De kernsteen van elke voedingsproducten lijn is een veelvoud aan vitamine-minerale supplement. Bij thorne zijn wij van mening dat dit het uitgangspunt is voor elke aanvullende behoefte van elke individu en dat deze producten alle essentiële voedingsstoffen bevatten.

Wij geloven ook dat door het gebruik van de zuiverste, meest biologisch beschikbare grondstoffen – die zonder onnodige additieven en conserveringsmiddelen – het resultaat van elk individu worden geoptimaliseerd. Vrouwen die peri- of postmenopauze hebben, hebben vitaminen en mineralen nodig voor het behoud van gezonde botten, evenals specifieke voedingssteun voor hormonale veranderingen die ze ondervinden. Meta-fem is een compleet voedingssupplement voor vrouwen van zowel peri- of postmenopauze leeftijd. Het bevat meer calcium dan onze andere multi formules, omdat vrouwen meer absorbeerbare calcium en andere voedingsstoffen nodig hebben die goede botgezondheid ondersteunen. Meta-fem heeft calciumcitraat-malaat (aangetoond dat deze aanzienlijk beter geabsorbeerd is dan calciumcarbonaat of oesterhalscalcium). Meta-fem bevat ook 1, 600 iu pure vitamine d in een volledige dagelijkse dosis om de bot- en immuungezondheid te behouden. Meta-fem bevat geen ijzer, aangezien de behoefte aan ijzer gewoonlijk afneemt als een vrouw in de menopauze komt.

Vergelijkbaar product:
Sundown Naturals, B-12, High Potency, 500 mcg, 200 Tablets: Vitaminen, Vitamine B, Vitamine B12, Vitamine B12 - Cyanocobalamine

Thorne Research, Meta-Fem, 240 Vegetarian Capsules: Vitaminen, Multivitaminen, Menopauze

Als een vrouw in de perimenopausal periode abnormaal zware menstruatie ondervindt, wordt aanbevolen dat ze voedingsvijf gebruikt of een bloedopbouwformule zoals ferrasorb toevoegt. Daarnaast zijn specifieke voedingsstoffen en botanische stoffen toegevoegd met de speciale behoeften van deze populatie vrouwen in het achterhoofd. Wild yam levert phytoprogesteron-achtige effecten, terwijl dong quai is gebruikt in traditionele Chinese geneeskunde, samen met andere kruiden, voor de controle van vasomotorische symptomen van de menopauze. Hesperidin methyl chalcone is ook inbegrepen vanwege het potentieel om hete flitser te vergemakkelijken. Terwijl deze toevoegingen aan meta-fem het voorkomen van ongemakkelijke symptomen in verband met de menopauze kunnen verminderen, is deze ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met meta-balans voor aanvullende overgangsondersteuning. mironon Ik hou van deze multivitamine – het is hypoallergenic en bevat geen 100 extra's die mijn gi-problemen interfereren. Echt geweldig product. Ik ben al meer dan een jaar meta-fem dagelijks aan het nemen en heb tijdens deze tijd geen kou of griep gehad. Mijn alternatieve medicijn / reiki-beoefenaar heeft dit merk aan mij en de vitaminen aanbevolen! De meest zuivere en makkelijk te slikken (de capsule versus de gigantische tablet van andere merken) zou dit product aanbevelen zonder een aarzeling aan iemand boven 40! Mijn energie niveau is zo hoog vanwege dit product en ik had de neiging tot haaruitval-minderjarig maar nog steeds gestopt sinds het moment dat ik deze vaten heb genomen! Dit product is de beste multi vitamine op de markt.

Thorne Research, Meta-Fem, 240 Vegetarian Capsules: Vitaminen, Multivitaminen, Menopauze

Ik neem maar een halve dosis. Als ik begint te voelen of koude komt, vind ik dat ik meestal vergeten bent om deze vitamines een tijdje te nemen, en een tot twee halve doses brengt me terug in mijn gebruikelijke staat van uitstekende gezondheid. Ik ben 58. Mijn vrouw neemt dit. Aanbevolen door de chiropractor. Deze multivitamine heeft een verschil gemaakt in hoe ik me voel. Ik heb een ander, minder duur merk geprobeerd voor een tijdje, maar merkte op een daling van de energie en het algemene gevoel van welzijn. Thorne Research, Meta-Fem, 240 Vegetarian Capsules Omdat ik meerdere voedselallergieën heb, is het belangrijk dat ik extra ondersteuning van een goede multi krijgt, en dit is het. De enige uitzondering die ik heb is dat het formuleren zeer vergelijkbaar is met basisvoedingsstoffen iii, gemaakt door hetzelfde bedrijf, dat geen koper bevat, wat ik liever. Geweldige vitaminen! Gebruikt ze ongeveer 4 jaar. Deze vitamine is zeer uitgebreid in wat het biedt. Een doktervriend van mij las de ingrediënten en was erg onder de indruk. Zoals ik nu heb geleerd, heb ik waarschijnlijk mthfr snp, dit is een uitstekende basis vitamine aanvulling.

Vergelijkbaar product:
Rainbow Light, Sunny Gummies, Vitamin D3, Lemon Flavor, 1.000 IU, 50 Gummies: Hitte Gevoelige Producten, Vitaminen, Vitamine D Gummies

Review: Thorne Research, Meta-Fem, 240 Vegetarian Capsules

Waarschijnlijk ga je een vriendin worden. Het actieve folaat is zo belangrijk, vooral als ik ouder ben. Exelent vitaminen mijn moeder is erg blij. Dit is veruit de beste multi-vitamine voor degenen van ons die meer dan 40 jaar oud zijn. De hoeveelheden zijn superieur aan vele anderen, maar de combinatie van vits & mins overschrijdt anderen. Ik zou het gewoon voorstellen om een ​​beetje meer vit toe te voegen. C naar het dagelijkse regiment. Bedankt voor geweldig product, snelle levering en goede verpakkingen, al jarenlang aan het nemen. Geweldig multi-vitamine.

 Een andere favoriet heeft bijna alles wat je nodig hebt in een fles! Beste vrouwelijke multi-vitamine heb ik gevonden, op voordracht van mijn gyn, wie ook een afgestudeerde van de iin is, begon ik met dit product te nemen. De fles vraagt ​​om 8 caps per dag. Aangezien ik een zeer gevoelige maag heb, heb ik het ongemak in eerste instantie ervaren. Dus, nu neem ik 2 caps met elke maaltijd, 6 per dag. Mijn 5, 105lb lijf lijkt me heel blij met deze regeling. Ik voel me geweldig. Doc is ook tevreden. Ik heb helaas niet gezien dat dit supplement koper bevat.

Ik heb ernstige kopervergiftiging. Ik gaf het aan een vriend die dit probleem niet heeft, en ze vond het heel erg leuk. Ik heb dit al een tijdje gebruikt en het is goed, want het is een categorie, zelfs als het veganist is, geeft het dezelfde resultaten als andere niet-veganistische merken. Aangezien ik deze supplementen heb genomen, voel ik me veel gezonder, ik heb veel meer energie. Ik voel me veel beter overal sinds ik dit product heb genomen, de bestelling is snel aangekomen. Lees hier meer over de oorzaken, symptomen en behandelingen voor jeuk tijdens de menopauze. Dit botverlies resulteert in een aandoening die bekend staat als osteoporose. Men denkt dat het werkt door de bloedvaten te verwijden die de geslachtsorganen voorzien en kan ook de testosteronniveaus verhogen. De makers van de ru25 plus Fsh menopauze testkit waren het niet eens met de mening van het instituut. Menopauzale vrouwen hebben ook een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, waar foliumzuur en vitamine b6 kunnen helpen. Omdat dagelijks gebruik kan leiden tot nadelige effecten, raden sommige beoefenaars van de natuurkundigen aan het een of twee weken in te nemen en vervolgens een of twee weken over te slaan, voordat de cyclus wordt herhaald. (5) Vezelrijke diëten gaan gepaard met minder gewichtstoename, gezondere cholesterolniveaus en minder obstipatie.

Een afzonderlijke placebogecontroleerde studie in 2011 wees uit dat een dagelijkse inname van 80 mg gedurende drie maanden ook de huid- en haarkwaliteit verbeterde ten opzichte van de placebo, terwijl de nagelkwaliteit bij de helft van de deelnemers verbeterde. Fyto-oestrogene kruiden (zoals zwarte cohosh, rode klaver en soja) bevatten plantenhormonen (isoflavonen) waarvan wordt aangenomen dat ze het vrouwelijke hormoon oestrogeen nabootsen en symptomen verlichten die worden veroorzaakt door hormonale onbalans. Wilt u weten waar u enkele van de beste multivitaminen kunt krijgen voor vrouwen boven de 50 – blijf lezen! In feite volgt slechts 1% van de Amerikanen alle usda-richtlijnen voor gezond eten. Een jaar geleden begon ik met appelciderazijn (1 eetlepel 2x per dag) en had ik veel succes tot ik afgelopen zomer op vakantie ging en het niet regelmatig nam. Versoepeling van de algemene menopauzale symptomen met de menopauze een multivitamine. Semen zijn de nieuwe medicijnalternatieven voor hrt, maar de natuur voorziet ons al van semen in de vorm van zwarte cohosh en voedingsmiddelen zoals fyto-oestrogenen.

De beste multivitamine voor de menopauze voor je vriend of zus is misschien niet de beste keuze voor jou. Studies tonen aan dat resveratrol uit het dieet de slaap-waakcycli kan versterken. De voordelen houden echter niet op, omdat deze supplementen ook de leptineproductie verhogen. Vitamine E is een antioxidant die helpt bij het bestrijden van celbeschadigende vrije radicalen in het lichaam. Zoek naar maagdelijke kokosolie, palmolie, extra vierge olijfolie en lijnzaadolie.