Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Tongreinigers Natuurijke Producten:

Dr. Tungs, Tongue Cleaner, 1 Cleaner

Dr. Tungs, Tongue Cleaner, 1 Cleaner Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tongreinigers

€ 5,50

Beide taken verwijderen schadelijke bacteriën, zuren en tandplak uit onze tanden die anders tot tandbederf zouden kunnen leiden. Tandartsen en mondhygiënisten bevelen in het algemeen aan dat kinderen twee keer per jaar een professionele fluoridebehandeling ondergaan tijdens tandheelkundige controles. En dan voelt mijn tong ook gesloopt, waardoor ik het gevoel heb dat ik meer heb gedaan dan alleen een soort tandpasta of mondwater om mijn mond normaal schoon te houden (wat niet eerder heeft gewerkt). Tandreinigers zijn een effectieve manier om je tanden schoon te houden wanneer je geen tandenborstel in de buurt hebt. Met alle negatieve effecten die slechte mondhygiëne en tongverzorging op een persoon kunnen hebben, is het duidelijk waarom het beoefenen van uitstekende mondverzorging zo zwaar benadrukt wordt. Ik kocht dit item bijna vijf maanden geleden in een opwelling nadat ik mensen had horen rave online over hoe hun tong schrapen hun leven veranderde. Hetzelfde geldt voor maagklachten of zelfs maagzweren.

Die bacteriën zullen wegeten bij je tanden en tandvlees, wat uitei…


Tongue-Cleaner, 1 Tongue Cleaner by Smile Brite

Tongue-Cleaner 1 Tongue Cleaner Smile Brite Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tongreinigers

€ 4,50

Smile brite, tongreiniger, 1 tongreiniger – handig. Hygiënisch. Klinisch getest. Wetenschappelijk bewezen aanvulling op de tandenborstel. Geen synthetische bristle kleurstoffen. Vermindert de chemische belasting in de mond. Tandborstel loosens film. Reinigt tong beter dan ouderwetse tongschrapers. Verbeterd gevoel van smaak. Gezond, fris gevoel. Verwijdert lagen bacteriën.

Frisse adem dan alleen poetsen. Gepatenteerde tongreiniger met tongborstel. mironon werkt, maar een tandenborstel werkt op dezelfde manier. V, uitstekende reiniger, gemaakt van goed materiaal dat niet makkelijk breekt, heel goed, super. Zachte haren makkelijk te gebruiken! Zeer comfortabel en makkelijk te gebruiken, duurt maar een half minuut en laat een frisheid voelen. Deze tongreiniger reinigt mijn tong sneller en effectiever dan die op de rug van mijn tandenborstel. Oncomfortabel doet toch wat het zegt, goede kwaliteit, stevige borstels aan de ene kant, glad aan de andere kant. Zou dit merk opnieuw kopen. Kapiteinkracht schoon: niet alleen je tanden, maar ook je tandvlees. We geloven dat iedereen ee…


Tongue Cleaner, 1 Cleaner by Dr. Tungs

Tongue Cleaner 1 Dr Tungs Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tongreinigers

€ 5,50

Dr. Tungs, tongreiniger, 1 schoonmaker – de ademvriend van je adem. Tandarts aanbevolen. Roestvrij staal. Hygiënisch. Duurde jaren. Bonus! Reiszakje.

Verwijdert bacteriën. Versnelt adem. Verbetert de smaak. Verstelbaar. Geen dierproeven. Bestseller. werkt wonderen voor slechte adem. Reinigt in slechts 10 seconden.

Voor frisse adem en een schonere mond, gebruik dr. Tung's tongreiniger, de top keuze van tandartsen en gezondheids deskundigen. Het glijdt op de tong en verwijdert schadelijke bacteriën en puin zelfs van de achterkant van de tong. Tandartsen zeggen dat het ongeveer 5x effectiever is voor het schoonmaken van de tong dan een tandenborstel! (Tandenborstels – ontworpen voor tanden – hebben ook de neiging om de tong te grijpen en kan ongemak of gagging veroorzaken). Speciaal ontworpen voor het schoonmaken van de tong, dr. Tung's reiniger is comfortabel, effectief, makkelijk te gebruiken en duurt jaren. mironon Ik heb deze dokter Tungs tongreiniger gekocht om mijn oude te vervangen die ik van India heb gekregen. Het doet het werk prima. Voor mij is een t…


Smile Brite, Tongue-Cleaner, 1 Tongue Cleaner

Smile Brite, Tongue-Cleaner, 1 Tongue Cleaner Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tongreinigers

€ 4,50

Laat ons u helpen uw mondgezondheid gezond te houden. Ook, als een tongschrapende fanaticus, als ik mijn tandenborstel en / of tandpasta zou vergeten, zou ik nog steeds een ander hulpmiddel voor het schoonmaken van de mond in mijn pijlkoker hebben. Je mond is een warme, vochtige ruimte met veel voedingsstoffen om bacteriën gelukkig te houden. Vermijd het gebruik van de schraper met te veel kracht om zweertjes en bloedingen te voorkomen. Tijdens dit proces wordt een vaak verwaarloosd deel van uw mond schoongemaakt. Om de reinheid van je mond echt te vergroten en de meest mogelijke bacteriën te elimineren, overweeg het gebruik van mondwater nadat je je tong hebt geschraapt. Als je geen tandenborstel in je zak hebt, pak dan een pakket met mini-tandenborstels. Jongen: Wauw, met de manier waarop ik eet, doen mijn tanden veel werk.

Je tong is gevoelig, dus het is belangrijk om zachtaardig te zijn en de reiniger niet te hard in je tong te duwen. Het effectief reinigen van de tong is net zo belangrijk als flossen en tandenpoetsen om een ​​frisse adem en een schone, gezonde mond e…