Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Voetcentrum

Tony Moly, Shiny Foot, Super Peeling Liquid: Bad, Schoonheid, Voetcentrum

Shiny Foot, Super Peeling Liquid by Tony Moly-Bad, Schoonheid, Voetcentrum

€ 8,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Tony Moly, Shiny Foot, Super Peeling Liquid. Inhoud: 0.09 kg, 18 x 10.4 x 2.3 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Voetcentrum, Bath, Beauty, Foot Center

Tony moly, glanzende voet, super schilvloeistof – glanzende voet, een voetverzorgingsprogramma om je voeten glad en glanzend te laten glanzen. Sterker 6- in-1 dode huidcelverwijderingsprogramma voor voeten. Verwijdert koppige dode huidcellen. Verbetert vocht. Verligt geur. Houd de voeten schoon. Zweet irriteerde huid. Zorgt voor gestresste huid. De voetschildvloeistof verwijdert voetbloeken van ruwe voeten snel en gemakkelijk. Ingrediënten zoals aha en bha helpen bij het verwijderen van buitensporige voetbloedsels, en pepermunt-extracten verlig stress van voeten. Ureum, arganolie en lavendel houden voeten vochtig vochtig en verwennen, zelfs nadat de voetenhakjes zijn verwijderd. * Glimmende voetencrème (monsterproduct): deze zeer vochtinbrengende crème, uitsluitend voor voeten, maakt je voeten zachtjes vochtig. mironon Het werkt maar ik heb in ongeveer 6 maanden tot een jaar een andere nodig om het erg glad te zien. Het maakte mijn huid meestal glad maar niet helemaal. Ik kan een paar van mijn voetafdrukken zien, die ik niet eerder kon zien. Dus, met een tweede denk ik dat het helemaal glad zal zijn.

Het werkt, maar het is een proces. Het duurde een hele week om te beginnen met peeling en nog een hele week van vaste peeling. Maar het werkt! Als ik mijn voeten niet regelmatig bleef exfoliëren, kan ik zien hoe u het tweemaal moet doen. Maar dit doet iets wat een normale pedicure niet doet. Het gladde alle huid – tussen je tenen, de zijkanten en de toppen van de voeten, en helemaal om elke tenen. #Happyfeet, wacht maar een paar dagen en geniet van het zien van alle dode huid vallen van je voeten. Deze dingen doen precies wat ze beweert te doen.

Vergelijkbaar product:
Schoonheid, Acne Topische Producten, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums: Alba Botanica, Acne Dote, Invisible Treatment Gel, Oil-Free, 0.5 oz (14 g)

Tony Moly, Shiny Foot, Super Peeling Liquid: Bad, Schoonheid, Voetcentrum

Ik heb het een nacht gebruikt en na het wassen van + snel een voet schrobt mijn voeten eruit en voelde me geweldig. Toen vergeten ik er alles aan en in ongeveer 4 dagen tijd begon de peeling – het is alsof het huidschil ooit uit het ergste geval zonnebrand gaat! Het duurt ongeveer 10 dagen voor het peeling om te stoppen en dan wordt je gelaten met mooie frisse voeten die geen ruwe of droge plekken hebben. Ik zal van nu af deze 1-2 x per jaar gebruiken. Als u het gebruikt om mooie voeten te hebben voor een groot evenement, zoals uw bruiloft, moet u tenminste 2-3 weken vooraf gebruiken. Gaat niets, vond het niet leuk. Ik volgde de instructies op de brief en toch, na 2 weken, niets. Ik heb later een andere productmaand gekocht (babyvoet) en ik denk dat ze in wezen dezelfde actieve ingrediënten hebben. Baby voet werkte voor mij, wat betekent dat Tony Moly zou moeten werken, maar het deed ik niet en ik maak het fout in de instructies. Heres wat ik deed voor de voet van de baby: 1. Was en doe de voeten gedurende 15 minuten in warm water voor de behandeling. 2. Gebruik geen lotion of moisturizers dagen na de behandeling (Tony Moly bevat een pakketje lotion zonder instructies over wanneer u het moet gebruiken, zodat ik het de dag na de behandeling gebruikt heb). 3. Zuig voeten in warm water elke dag na de behandeling om de huid los te maken. Dit product is niet goedkoop en wenste dat de instructies nauwkeuriger waren. Het verwijdert droge pleisters en calluses van de zolen van mijn voeten. Ik heb het ook op mijn mannen geprobeerd.

Tony Moly, Shiny Foot, Super Peeling Liquid: Bad, Schoonheid, Voetcentrum

Mijn voeten werden zacht, glad en roze. Wees maar klaar, maar dat zal 5 dagen duren. Maar ik heb een geweldig resultaat en ik zal het weer gebruiken. Ik dacht zoooooooooo lang zou ik dit product kopen of niet. Ik snap niet waarom. Dit product is geweldig! Het verwijderde alle dode huid van mijn feat, waardoor ze zeiden als de huid van de baby, zo glad! Ik hou ervan. Ik zal zeker terugkeren! Het werkt! De peeling begon na 5 dagen. Helpt deze droge gebieden glad te maken.

Zou opnieuw kopen. Gemakkelijk te gebruiken, maar ik vind dat andere peeling producten mij een beter resultaat geven. Gelukkig met de aankoop heb ik gedurende een week voeten zoals kinderen gehad. Ik was een of andere manier sceptisch om het te gebruiken, denk dat het resultaat niet aan mijn behoeften voldoet, maar na een week-jongen! Mijn voeten gingen op peelng mode – zal opnieuw kopen. Deze keer met de scrub! Ik had op dit product opgegeven, maar bijna twee weken begon de peeling eindelijk. Tony Moly, Shiny Foot, Super Peeling Liquid Goed, maar ik heb een ander nodig om een ​​verschil te zien, deze voetschil was ok, het maakte mijn voeten niet zo schil als ik dacht dat het zou. Probeer het snel weer of probeer nog een ander merk. Heel zwak, ik heb het product geprobeerd en het werkte niet. Ik ben erg teleurgesteld, en ik zal dit niet opnieuw kopen van dit merk. Emh en t verschaften sites voor civieltechnische, sorteer- en gebruiksplannen aan l-merken voor dit nieuwe hoofdkantoor van bad- en carrosseriebedrijven. Verder eisen de fabrikanten van de ionische voetbaden dat hun product alcohol, zuren, alkali, bleekwater en chloor, detergentia, emulgatoren, synthetische kleurstoffen en geurstoffen, toxische metalen, pesticiden, petrochemicaliën, conserveermiddelen en vluchtige organische stoffen (Vocs) elimineert.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdbehandelingen: Aubrey Organics, Biotin Repair, Scalp Tonic, Citrus Rain, 6 fl oz (177 ml)

Review: Tony Moly, Shiny Foot, Super Peeling Liquid

De invloed van theeboomolie (Melaleuca alternifolia) op de fluconazol-activiteit tegen fluconazol-resistente candida albicans-stammen. Deze, in het bijzonder, is gemaakt van een fusie van fruitextracten en regelt oliën op het gezicht, zonder de huid uit te drogen. We nodigen je uit om eens een kijkje te nemen bij al onze ionische voetbadontgiftingproducten en iets te vinden dat een geweldige match voor je is. Ik gebruik droge voeten en het lijkt erop dat ze een natuurlijk antibacterieel effect hebben (ik lees er een beetje over) dus het is een goede zaak denk ik! Lente water voet genieten met een van of een combinatie van de volgende: Himalayazout, appelciderazijn, enkele druppels oregano-olie, enkele druppels muntolie, lavendelolie, jodium, kokosolie, gemberthee, kruidnagelthee, enkele druppels kruidnagelolie, actieve kool en andere dingen van deze aard. Een potlood dat is ontworpen om de lip te vormen, in te voeren of in te vullen. Het voetbadproces is snel en eenvoudig. Een detox voetbadunit maakt gebruik van messing en roestvrij elektroden. Ik ben door velen gevraagd naar het ion cleans foot bath, dus dit blog zal enkele van de meest gestelde vragen behandelen. Het zoete aroma van het sandelhout serum zorgt ervoor dat je er meteen verliefd op wordt terwijl je je huid voedt. Verwijder vervolgens de slofjes, spoel af met water en zeep en wacht tot de magie binnen 3-7 dagen is gebeurd. Pepermuntolie ondersteunt de galblaas en het algehele spijsverteringsstelsel. Het resultaat is dat uw lichaam veilig in zijn eigen tempo kan ontgiften. Het gebruik van een aha-crème 2 weken voorafgaand aan de behandeling verbetert de behandeling.

Uw huid werkt 's nachts harder om zichzelf te vernieuwen en te repareren, dus we raden u aan ten minste 7 uur per nacht te slapen om uw huid er gezond en stralend uit te laten zien. Dit kendal voetenbad maakt gebruik van bubbels en warmtetherapie om je pijnlijke voeten te verlichten.