Eko Drogist: Kruiden, Valeriaan

Valerian Root, Full Spectrum Herb, 1500 mg, 180 Vegetarian Capsules by Natures Answer

Valerian Root Full Spectrum Herb Natures Answer

€ 7,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Natures Answer, Valerian Root, Full Spectrum Herb, 1500 mg, 180 Vegetarian Capsules
Inhoud: 0.36 kg, 14.2 x 7.6 x 7.6 cm
Categorieën: Kruiden, Valeriaan

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Comfrey, 1 fl oz (30 ml) by Herb Pharm

Natuurlijk antwoord, valeriaanse wortel, volle spectrum kruiden, 1500 mg, 180 vegetarische capsules – sinds 1972. Geavanceerde botanische vingerafdruktechnologie. Getest en geverifieerd. Geïdentificeerd voor authenticiteit. Holistisch evenwichtig. Ontdek het antwoord van de natuur en vertrouw het verschil. Voedingssupplement. Vegetarisch. Vegan.

Holistisch evenwichtig. Wreedheid vrij. Niet getest op dieren. Kosher parve. Geavanceerde botanische vingerafdruk technologie het genie van de moeder natuur in elke fles – zoals ze ook al wilde. de ware waarde van een plant ligt diep in zijn natuurlijke holistische balans. Frank d'Amelio, sr. , Oprichter, de antwoorden van de natuur met een van de meest uitgebreide herbariën ter wereld, heeft het natuurlijk antwoord de unieke natuurlijke botanische vingerafdruk van de moeder natuur op meer dan 800 referentienormen voor planten geïdentificeerd. Door gebruik te maken van geavanceerde botanische vingerafdruktechnologie, dienen deze geverifieerde monsters elke standaard als basis voor de beoordeling van alle inkomende grondstoffen. Met behulp van zorgvuldig gecontroleerde extractietechnieken nemen we de holistische balans van elk kruid vast en de waarde wordt doorgegeven aan u, de consument, die er zeker van kan zijn dat het product in uw hand authentiek, veilig, effectief, holistisch evenwichtig is en natuurlijk . de antwoorden van de natuur. De echte natuur van onze normen gaat veel verder dan het kruid. Een vertrouwde, ethische, familiebedrijf en bedrijfsactiviteit sinds 1972. Onze faciliteit is nsf gmp gecertificeerd, organisch en kosher gecertificeerd. Meer dan 100 kwaliteitscontrolepunten in elke fles. Verticaal geïntegreerd: zorgt voor de hoogste kwaliteit tegen de best mogelijke prijs. Trots gebaseerd in de Verenigde Staten. verantwoordelijk en met liefde. mironon Ik heb twintig jaar al valeriaan gebruikt.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
CoQ10, Cinnamon, 120 mg, 1000 mg, 30 Softgels by Mason Naturals

Natures Answer, Valerian Root, Full Spectrum Herb, 1500 mg, 180 Vegetarian Capsules: Kruiden, Valeriaan

Dit product werkt niet goed en wordt vals geadverteerd als organisch. Ik probeerde het terug te geven, maar kon geen klantenservice krijgen om op mij te reageren. Geen zwaar gevoel in de ochtend of grogginess. De pillen hebben wel een beetje geur aan hen. Ik vind het leuk dat het geen gewoonte vormt. Goed product. Mijn steunpilaar voor af en toe slapeloosheid of algemene revving. Vrij goed wanneer u met melatonine hebt genomen. Maar alleen kan ik niets voelen. Hou ervan dat het organisch is!

Ik kan echt niet slapen zonder dit product, 3 van hen samen met 3 mg melatonine en één benadryl, (kos-cos kirkland allergiemedicine heeft dezelfde ingrediënten als benadryl maar is slechts ongeveer 3,50 dollar voor 400), zijn geweldig om een ​​slaap te helpen en schadelijke slaappillen te vermijden, weg te nemen op vakantie en het deed de truc auckland en wellington verkeer een briesje was. Yah en ook in vreemde bedden slapen niet zo slecht. Doe wat ik wilde. Yippy, was echt goed toen ik vond dat ik niet goed kon slapen. Mijn slaap was 1-2 uur tot ik over de damesverzorgingsmagneet kwam (Nederland verkoopt dit alsjeblieft) nu slaap ik 7-9 uur. Zoals altijd is Nederland altijd fantastisch geweest met hun dienstverlening. Geweldig product. Zal aanbevelen aan iedereen. Dank je. Geen veel effect met de normale dosis, tot ik tweemaal daags nam. Het werkt. Ok, nog steeds bij de douane gehouden. Vuilnis helpt niet om mijn hoofdpijn erger te maken.

Natures Answer, Valerian Root, Full Spectrum Herb, 1500 mg, 180 Vegetarian Capsules: Kruiden, Valeriaan

Een vergelijkbaar onderzoek, ook gerandomiseerd, gecontroleerd en dubbelblind, vergelijkde valeriaan en stjohns wort met het antidepressivum amityptyline en vertoonde een verbetering van 82% in de kruidengroep na 6 weken vergeleken met 77% in de amityptyline-groep, maar zonder enige van de bijwerkingen van droge mond, slaperigheid enz. Als een verwarmende en spasmolaire kramp om spierspanning, spasmen en neuromusculaire pijn en spanning te verlichten; ook voor de pijn van de lumbago en ischias. Verschillende delen van de plant worden om medicinale redenen geconsumeerd, waaronder de bloemen, het fruit en de bladeren. Vooral dolfijnen kunnen deze kruiden nuttig vinden. De naam komt van het Latijnse valere, wat betekent sterk te zijn of gezond te zijn. Natures Answer, Valerian Root, Full Spectrum Herb, 1500 mg, 180 Vegetarian Capsules Wanneer gestandaardiseerd, gebeurt dit als een percentage valereninezuur of valeriaanzuur. Valeriaan kan ook sommige voorgeschreven medicijnen verstoren, en het kan de effecten van andere natuurlijke supplementen, zoals st., Beïnvloeden of vergroten.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Sambucus, Black Elder Berry Extract, 5.000 mg, 4 fl oz (120 ml) by Natures Answer

Review: Natures Answer, Valerian Root, Full Spectrum Herb, 1500 mg, 180 Vegetarian Capsules

Geneesmiddelen zoals alprazolam (Xanax) en diazepam (valium) werken ook door de hoeveelheid gaba in de hersenen te vergroten. Valeriaanwortel is een krachtig, effectief antispasmodicum. Druk de derde dag de warme vloeistof door een kaasdoek en pers al het vocht uit de gekookte kruiden. Hop is ook aangetoond dat het de dagelijkse biologische ritmes van rust en activiteit van het lichaam versterkt. Gearchiveerd (Pdf) van het origineel op 2015-09-29. De nordische godin Hertha zou valeriaan als een zweep hebben gebruikt om het hert aan te moedigen dat ze sneller bereed! Er is echter een volledig natuurlijk alternatief dat gunstige resultaten oplevert, volgens de universiteit van het medisch centrum van Maryland. Valeriaan wordt gebruikt om slapeloosheid, angst en nerveuze rusteloosheid te verminderen sinds de tweede eeuw na Christus. De gevolgen van een dergelijke omkering van de spanning kunnen diepgaand zijn voor iemands gezondheid; verbeterde slaap, beter humeur, betere zelfgenezing. Ze nam het maar een week, dus misschien moest ze het voor een langere periode innemen.

Omdat Valeriaan zo'n krachtig kruid is voor het zenuwstelsel, heeft het ook een diepgaand effect op de geest en het bewustzijn. Valeriaan is echter meer dan een tuinschoon. Valeriaanbaden waren vooral populair onder mensen die leden aan reumatische pijn. Er kunnen ook theeën worden gemaakt, maar de onaangename geur van de wortel beperkt het verbruik. Hoe valeriaanwortel je helpt zo goed te slapen, valeriaan bevat een chemische stof die linarine wordt genoemd en die een kalmerend effect creëert. Valeriaan kan worden gebruikt als een veiliger alternatief voor benzodiazepines, en helpt bij de behandeling van stress, spanning, angst en slapeloosheid. Minder dan 10% van de hogere plantensoorten zijn onderzocht op hun medicinale componenten. Deze inhoud bevat geen doseringsinformatie, aanbevelingen voor het formaat, toxiciteitsniveaus of mogelijke interacties met geneesmiddelen op recept. Bevat geen zuivel, tarwe, gluten, pinda's, soja of maïs-allergenen. Haar medische bediening is op de medschoolhealing. Met kaneel en laurier als een verwarmende pijnstiller voor neuromusculaire pijn en spanning, en om de spijsverterings- en gi-functie te verbeteren. Stress en de relatie met gezondheid en ziekte. Het kan de ernst en het ongemak van menstruatiekrampen verminderen, wat een veel voorkomend probleem is voor vrouwen die maandelijks last hebben van pms. Valerian werd gebruikt tijdens de eerste en tweede wereldoorlogen voor de behandeling van shell-shock en nerveuze stress. Valeriana, amantilla en fu worden gebruikt als synoniem in de alphita, een middeleeuws vocabulaire van de belangrijke medische school van salernum.

Als u een leveraandoening heeft, vermijd dan het gebruik van valeriaan. Zeer geschikt voor paarden die op een kraam rusten vanwege een blessure. Het aroma is ook zwaar, zodat de zenuwen van mensen niet van het handvat kunnen vliegen. Valeriaan theezakjes zijn de gemakkelijkst te vinden en minder bewerkte versie van het kruid. De gedroogde valeriaanwortel is een populair alternatief voor kattenkruid, omdat felines genieten van de scherpe geur. Vanwege deze onzekerheid en het potentieel voor toxiciteit bij de foetus en hepatotoxiciteit bij de moeder, wordt valeriaan gebruik ontmoedigd tijdens de zwangerschap. Omdat valeriaan een kalmerend middel is, dient gelijktijdig gebruik van andere verbindingen met vergelijkbare effecten (bijvoorbeeld alcohol) te worden vermeden.