Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Vetiverolie Natuurijke Producten:

Vetivert, Essential Oil.5 oz (15 ml) by Natures Alchemy

Vetivert Essential Oil Natures Alchemy Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Vetiverolie

€ 11,90

Natuurlijk alchemie, vetivert, essentiële olie. 5 oz (15 ml) – vetiveria zizanioides. 100% zuiver. Deze 100% natuurlijke etherische oliën worden nauwkeurig uit planten geëxtraheerd door middel van koude pers of stoomdestillatie volgens dezelfde technieken die door de middeleeuwse Perzische arts Avicenna zijn ontwikkeld. Alle natuurlijke alchemie van hoge kwaliteit botanische oliën worden wetenschappelijk getest op zuiverheid en bevatten geen chemische oplosmiddelen, alcohol of andere extenders. mironon Wanneer iemand voorstelde, gebruiken we deze essentiële olie om te helpen met de stemmingswisselingen op ons kind vanwege de ritaline die hij op dit moment nam, ik was echt sceptisch. Toen we ons kind voor kerstvakantie hadden afgehaald om het een echte goede test te geven, was ik erg verrast dat het werkte. hij is nog steeds een normaal kind, met regelmatig kinderlijk gedrag, maar niets zoals de buitengewone stemmingswisselingen die hij eerder had gehad. Hij heeft nu een eetlust, en groeide in de afgelopen 6 maanden veel in omvang. Zijn dokter sinds zijn geboorte is verbaasd ove…


Aura Cacia, Organic, Vetiver.25 fl oz (7.4 ml)

Aura Cacia, Organic, Vetiver.25 fl oz (7.4 ml) Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Vetiverolie

€ 10,00

Essentiële olie van Vetiver kan ook helpen om ons zenuwstelsel te kalmeren vanwege de kalmerende en herstellende eigenschappen. Citrus bergamot is een hybride vrucht ergens tussen een bittere sinaasappel en citroen of limoen en wordt gebruikt om bergamot essentiële olie te maken. Wees voorzichtig bij het gebruik in de douche of het bad, want het kan oppervlakken erg glad maken! Het werkt door een barrière te bouwen in de vorm van een dikke mat. Als je je angstig voelt, verdun dan gewoon wat vetiver etherische olie op je huid, laat het diffunderen of draag het in een stuk van essentiële etherische olie diffuser sieraden zoals deze van diffuse mama's. Verschillende goede voor je haar en hoofdhuid zijn jojoba-olie en kokosolie. Men gelooft dat het de stemming verbetert, stress en angst verlicht en de hormonen in evenwicht brengt. Insectverdrijvend middel: Breng wat lavendelolie (met dragerolie) aan op de blootgestelde huid om insecten- of insectenbeten te voorkomen.

Indien gebruikt voor commerciële parfums, kunnen meer mensen profiteren van de verbazingwekkende gezondhei…


Organic Vetiver.25 fl oz (7.4 ml) by Aura Cacia

Vetiver Aura Cacia Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Vetiverolie

€ 10,00

Aura cacia, organisch, vetiver. 25 ml (7. 4 ml) – 100% pure essentiële oliën. Usda organisch. Vetiveria zizanioides (vetiver) olie. Enkele oorsprong. Certified organic by qai. Plantdeel. Wortels. Bron. Madagascar. Getest en geverifieerd voor zuiverheid.

Gaschromatografie / massaspectrometrie. Voordeel. Aarding. Aroma. Aardachtig, basisnoot. mironon Vetiverolie komt uit de wortel van de tropische graschrysopogon zizanioides. Het is gerelateerd aan citronella, citroengras, nagramotha en palmarosa, maar is onderscheidend en uniek onder zijn familieleden voor een bijzonder aardige, rijke, bosrijke, natte en schone geur. Vetiver is een veelvoorkomende basenoot in parfumerie, maar het is zeldzaam om het als eenzame noot te ontmoeten. Van wat ik begrijp, is vetiver een hardnekkig gras dat niet vaak wordt gekweekt met meststoffen of pesticiden, en omdat extractie gewoonlijk door de stoommethode is, is het mogelijk dat een organische versie van deze olie niet helemaal noodzakelijk is.

Echter, aan de kant van de veiligheid, het is goed dat organische vetiver beschikbaar is. D…


Natures Alchemy, Vetivert, Essential Oil.5 oz (15 ml)

Natures Alchemy, Vetivert, Essential Oil.5 oz (15 ml) Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Vetiverolie

€ 11,90

Het bevat alleen olie van lavendel en pepermunt, die op een volkomen harmonieuze manier samenwerken. Doe altijd je onderzoek en huiswerk voordat je iets voor de eerste keer start. Het verwijdert uw geurgerelateerde problemen in slechts een paar minuten. We zullen ook 28 massageolierecepten delen, zodat u kunt ontspannen, stress kunt verlichten, pijn kunt verlichten en uw eigen luxe spa-ervaring kunt creëren, gewoon vanuit uw eigen huis! Stap in en zorg voor een goed zweet dat je hele systeem reinigt. Ik ben net begonnen, dus ik kan de resultaten nog niet zien, maar ik ben dol op hoe het mijn gezicht na afloop doet voelen! Verdun formuleringen altijd om bijwerkingen te voorkomen. Baden zijn ontspannen op zichzelf, en als je etherische oliën toevoegt, kunnen ze ronduit hemels zijn. Omdat huidtypes en huidverzorging zulke verbluffende, delicate zaken zijn, horen we graag van u over uw persoonlijke ervaringen. Ga door met het op je borst en keel te wrijven. Gebruik in een diffuser om je energie te stimuleren, als een lichaamsmassage, en in badwater als de geur zelf je opfleurt.


Aura Cacia, 100% Pure Essential Oil, Vetiver.5 fl oz (15 ml)

Aura Cacia, 100% Pure Essential Oil, Vetiver.5 fl oz (15 ml) Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Vetiverolie

€ 9,50

Deze essentiële olie is geweldig om te gebruiken als je ziek begint te worden omdat het tegen verkoudheid en griep werkt. Het is goed voor de behandeling van roos of acne van de hoofdhuid. We kennen allemaal vanille als een populaire smaak in het voedsel dat we eten, maar het is een geweldige essentiële olie om te gebruiken in het dagelijks leven. We leerden over verhoudingen en hoe etherische oliën te verdunnen bij het maken van huidverzorgingsproducten. Het masseren van eucalyptusolie in beenspieren kan de zenuwen kalmeren en de spiertrekkingen, krampen en rusteloosheid veroorzaakt door het rustelozebenensyndroom verlichten. Methode: Voeg dievenolie toe aan een spuitfles gevuld met gedistilleerd water en een klein beetje alcohol en gebruik deze om oppervlakken schoon te maken en ziektekiemen te doden om verspreiding van ziektes te voorkomen. U kunt vetiver essentiële olie rechtstreeks op de huid of via aromatherapie gebruiken. Deze chemicaliën hebben aardingseigenschappen en maken vetiver essentiële olie tot een aardolie. Steek een kaars aan, zet de muziek op en voeg een paar…


100% Pure Essential Oil, Vetiver.5 fl oz (15 ml) by Aura Cacia

Essential Oil Vetiver Aura Cacia Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Vetiverolie

€ 9,50

Aura cacia, 100% pure essentiële olie, vetiver. 5 fl oz (15 ml) – pure aromatherapie. Aarding. Oorsprong. Haïti / India / Indonesië. Aroma. Aards. mironon Ik hou van deze spullen. Gemengd met neroli, het is een geweldige deodorant. Vetiver komt uit een gras in de citroengrasfamilie. Het is geur lijkt op, maar minder scherp dan patchouli. Ik ga dit product niet slammen.

Ik heb net te veel gebruikt. Ik nam 3-4 kopjes zonnebloemolie en gemengd in 20 druppels neroli en 10 druppels vetiver. Alles wat ik ruik is vetiver. Het is de geur van iets brandend. Dus als je het hoort dat het aan de grond is, is de geur mij echt van charme. Volgende keer zal ik nog maar 3 druppels toevoegen aan dezelfde hoeveelheid zonnebloemolie. Ik ben helemaal nieuw voor essentiële oliën, dus het is waarschijnlijk mijn fout. De meeste recepten roepen op 1 of 2 druppels etherische oliën gemengd met een theelepel olie. Wat is gek dat is ongeveer genoeg voor twee ellebogen. Ik dacht dat 20 en 10 druppels goed zouden zijn voor 3-4 kopjes olie, maar ik had het mis.

Net als wat eten recepten, alleen o…