Ekodrogist.nl: Supplementen, Oregano Olie

Vitality Works, Oregano Oil, Carvacrol 70, 120 Liquid Veggie Caps: Supplementen, Oregano Olie

Oregano Oil, Carvacrol 70, 120 Liquid Veggie Caps by Vitality Works-Supplementen, Oregano Olie

€ 26,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Vitality Works, Oregano Oil, Carvacrol 70, 120 Liquid Veggie Caps. Inhoud: 0.23 kg, 11.2 x 6.1 x 6.1 cm
Categorieën: Supplementen, Oregano Olie, Supplements, Oregano Oil

Vitality werkt, oregano olie, carvacrol 70, 120 vloeibare veggie caps – afgesloten voor uw bescherming. 100% Vegetarisch. Professionele kracht. Cap-pro. Herbal supplement. mironon Ik heb besteld dat er wat bijgehouden moet worden nadat ik wat onderzoek gedaan heb. Schoonzoon had een vervelende tand en zere keel, dus ik gaf hem 3 / 3xday voor 2 dagen dan 2 / 3xday voor 5 dagen. Het werkte. Mijn hond heeft een oorinfectie, dus ik heb ongeveer een week in de keuken twee keer per dag olie in zijn eten gevallen. Het werkte (en hij vond het leuk). Echtgenoot en ikzelf begonnen met een paar dagen geleden iets te betalen, dus we begonnen de ooo en zicam en d3 te nemen en in 1-1 / 2 dagen terug te voeten! Als een kantnoot merkte we op dat we onze rug hebben (we hebben beide zwitserse kaasworstjes) beter gevoeld en ik herinnerde aan het lezen van de anti-inflammatoire eigenschappen van ooo en we zijn verbaasd over het verschil.

Hij vertelde me om meer te bestellen (dat is best geweldig allemaal). Ga nu proberen op dagelijkse basis voor ontsteking en zie hoe dat gaat. Oh. Ik moet de capsules slikken met een vol glas water of ik zal maagzuur krijgen. Een familielid blijft raving over dit product. Hij zegt dat het een zeer krachtige anti-bacteriële is met de carvacrol, zijn familie gebruikt het vaak voor zere keel-, sinus-infecties, urineproblemen, enz. In een week van het gebruik van oregano-oliepillen ontdooide ik een zeer aanhoudende gistinfectie. Ik moest ongeveer 6 per dag nemen. Dit was na antibiotica en bijna $ 100 waard van krachtige probiotica kon er niet van ontdoen. Dit product heeft me geholpen om allergieën te krijgen. Het is bekend dat het een krachtige antivirale, antibacteriële, antifungale en antiparasitaire olie is. Het kan ook pijn en ontsteking verminderen en effectief infecties bestrijden! Dit is te allen tijde om gezond te blijven. Niet veel kruiden bieden deze voordelen aan.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Hennep Producten, Hennep Eiwit Poeder: Manitoba Harvest, Hemp Pro70, Plant Based Protein Supplement, 2 lbs (908 g)

Vitality Works, Oregano Oil, Carvacrol 70, 120 Liquid Veggie Caps: Supplementen, Oregano Olie

Het is belangrijk om geen olie van oregano te verwarren met gewone oregano die gebruikt wordt als kruid voor het koken. Gemeenschappelijke oregano is typisch origanum marjolein, terwijl olie van oregano is afgeleid van origanum vulgare. De olie is afgeleid van de goede krachtige oregano plant, en dat de carvacrol concentratie tenminste 70% bedraagt. Dit product heeft het en werkt! Zorg ervoor dat u genoeg water drinkt en geniet van de kracht van oreganoolie! Loof de heer voor deze plant! Ik ben het er mee eens dat dit een uitstekende sterkte en merk olie van oregano is. Het heeft me geholpen om bronchitis en spijsverteringsproblemen te overwinnen wanneer antibiotica niet hebben. Ik heb ongekende allergie en huidprobleem. Ik heb antibiotica geprobeerd met geen goed resultaat, dus ik begin met natuurlijk product voor mijn sinus en huid en ik beginnen beter te worden, nu gebruik ik dit product en ander natuurlijk product om van binnen te genezen. Dit is een uitstekend product.

Vitality Works, Oregano Oil, Carvacrol 70, 120 Liquid Veggie Caps: Supplementen, Oregano Olie

Het werkt goed voor sinus en allergie. Het is een veggie pet die goed is en het is in glas verpakt in plaats van plastic. Het is een betere waarde dan sommige andere producten op de markt. Oregano olie carvacrol 70 is een uitstekend natuurlijk antibioticum. Ik heb enkele maanden een infectie in mijn been gehad en de combinatie van pau darco tabletten en oregano olie carvacrol 70 veggie caps, 2 elke twee keer per dag, am en pm hebben veel van de infectie opgeblazen. Het duurt meer tijd dan chemische antibiotica, ze zullen je uitdrogen als chemische antibiotica, maar ze zullen je niet moe maken als chemische antibiotica. Zeer aan te bevelen voor kleine infecties, colsores of dergelijke. Dit is geweldig voor mijn kinderen, de druppels zouden te sterk zijn waardoor het ons uit het kantoor van de drs houdt en het betaalbaar is. Mijn grootvader had een aanhoudende maaginfectie die met één antibiotica + oregano olie werd gewist. De gebruikelijke therapie voor helicobacter omvat drie anbitiotica. Het verminderde ook zijn opgeblazenheid van de overbelasting van dunne darm! Het is veel goedkoper dan de overproteerde producten die hier populair zijn, tierra natuurlijk oreganoolie voor ongeveer 5 jaar gebruikt en daarvoor eerder een medisch Belgisch bedrijf gebruikt. Vitality Works, Oregano Oil, Carvacrol 70, 120 Liquid Veggie Caps Ze waren uitstekend.

Vergelijkbaar product:
Twinlab, L-Arginine & L-Ornithine, 100 Capsules: Supplementen, Aminozuren, L Arginine, L Arginine + L Ornithine

Review: Vitality Works, Oregano Oil, Carvacrol 70, 120 Liquid Veggie Caps

 Ik kon de sterke geur van Oregano ruiken de minuut dat ik de fles opende. Maar met dit bedrijf kreeg ik noch de geur noch de sterke na de smaak die de andere oregano capsules me gaf. Maar het belangrijkste is dat mijn koude vooruitgang heeft geboekt. Dat is niet meer dan 8 jaar in gebruik met oreganoolie. Ik geef het 2 sterren omdat het mogelijk is, ik heb net een slechte partij gehad. Ik heb geen idee waarom Ekodrogist.nl het tierra natuurlijk product niet meer verkoopt. Ik zal een ander bedrijf proberen en hoop op het beste. Goede oregano-olie is het meest verbazingwekkende ding om een ​​koude / griep / virus in de kiem te knuffelen. Dit product heeft het niet voor mij gedaan, het spijt me te schrijven. Ik heb het vloeibare type van dit product gebruikt en wilde het in de dop formulier kopen.

Ik vind het een geweldig product en zou het aanraden. Ik was sceptisch over het gebruik van kruiden als ik een verpleegster ben en heb altijd geleerd hoe belangrijk medicijnen waren en hoe het natuurlijke medicijn niet werkt. Maar na het gebruik van dit toen ik een sinusinfectie had, die ik helemaal verzorgd had zonder de verschrikkelijke bijwerkingen, werd ik gelovig! Dit is het beste product bij de hand in koude en griepseizoen. Werkt goed, veel oregano's zijn zwak en helpen niet. Dit is een van de sterkste en beste die ik ooit heb geprobeerd en ik heb al vele jaren oregano gebruikt. Ik heb al een aantal jaren deze oregano-olie gebruikt. Als u last heeft met enige sinus / allergie problemen, dan is dit het beste.

Ik heb dit naar meerdere vrienden verwezen en zij zijn het er allemaal mee eens. Nu is dit het enige dat ze ook gebruiken. Het belangrijkste ding om in gedachten te houden en te zoeken is carvacrol 70. Als u een oreganoolie zonder dit koopt, lijkt het niet te helpen. Ik heb dit gebruikt voor allergieën, sinus infecties, en zelfs strep keel. Ik hou absoluut van dit product en het is een ding dat ik zeker weet dat ik altijd bij de hand heb. Net onlangs gekocht meer met het begin van de allergie seizoen. Ik neem 3 capsules zodra ik een kou opkomt. Ik heb nu nog geen koude kou gehad. Ik neem ook 2, 000 tot 5, 000 mg vitamine C per dag, evenals 2, 000 iu van d3 per dag. Het lijkt ook te werken toen ik ziek voelde na het eten van sommige rauwe mosselen. Voelde als voedselvergiftiging (buikpijn, koude zweet, misselijkheid, duizeligheid) maar ik nam 3 capsules van dit product en binnen een uur waren alle symptomen weg! Ik raad ten zeerste aan.

Ik heb Gaia geprobeerd en ik vind dit effectiever. Beveel dit product sterk aan om infecties natuurlijk zonder antibiotica te bestrijden. Geweldig product! Overgroei van Candida. Dit is de tweede lijn van verdediging na het verwijderen van suikers uit uw dieet. Uitstekende natuurlijke allergie vechter. Geen slaperigheid, geen bijwerkingen, geen maag. Stopt nies binnen 15 minuten na het innemen van 3 pillen.

Duurt maximaal 24 uur Beter dan elke chemische pil op de markt.