Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

Xlear, Spry, Berryblast Mints, Sugar Free, 240 Count, (144 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

Spry, Berryblast Mints, Sugar Free, 240 Count, (144 g) by Xlear-Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

€ 7,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Xlear, Spry, Berryblast Mints, Sugar Free, 240 Count, (144 g). Inhoud: 0.18 kg, 7.4 x 7.4 x 6.1 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Gum Candy, Gum Candy

Xlear, Spry, Berryblast mints, Suiker vrij, 240 tellen, (144 g) – 100% xylitol. Geheel natuurlijk. Tandheelkundige verdediging. Kan het risico op tandbederf verminderen. Non-gmo. Glutenvrij. Alleen gesuikt met xylitol. Halal. Kosher. Spry tandheelkundige verdediging systeem. Spry – verbetering van de mondgezondheid. Vaak eten van voedingsmiddelen die hoog zijn in suikers en zetmeel kunnen tandbederf bevorderen. Klinische studies hebben aangetoond dat het gebruik van xylitol op een dagelijkse basis, verspreid over de dag, het risico op tandbederf kan verminderen. Elke partij getest in de VS om de hoogste kwaliteit te waarborgen. mironon Smaak was een aangename verrassing, kocht ze voor de voordelen van de xylitol. Heel lekker, mijn dochters lieveling, niet overdreven zoet of kunstmatig proeven, geen nasmaak, verfrissend.

Dit zijn delish. Perfect voor kinderen ook. Het is geweldig om een ​​snoepachtige traktatie te vinden die ook gezond is. Ik kan de commerciële snoepminnetjes echt niet door de zoetheid van hen, plus de slechte hoge fructose maisstroop en andere andere slechte kunstmatige ingrediënten staan. Ik was blij om deze te vinden op Ekodrogist.nl, ik wist nooit dat ze ze hier verkocht hebben. Geweldig! Mijn kinderen houden van deze veel. Ik verkies de pepermunt die een beetje sterk is voor de kiddies.

De citroen is ook goed. Ik heb xylitol snoepjes nodig om droge mond te behandelen. Deze snoepjes zijn erg lekker, een echte natuurlijke bessenmaak. Ik dacht dat dit mij zou duren, maar ik verkies de tandvlees. De smaak van deze mintjes voelt kunstmatig en het leeft voor eeuwen – yuk! Gooide de hele doos weg. Ik heb droge mond – ik heb het zo snel als ik in 2002 diabetes kreeg. Ik kauw spuwgom en zuiver deze berryblastmuntjes dag en nacht. Ik vind deze formule leuk, omdat het geen suiker heeft die mijn diabetes zal beïnvloeden.

Vergelijkbaar product:
Reviva Labs, Cleansing Milk, 4 fl oz (118 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Gezichtsreinigingsmiddelen

Xlear, Spry, Berryblast Mints, Sugar Free, 240 Count, (144 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

Goede smaak. Ik hou van dit meer dan de pepermunt. Dit is meer als snoep. Ik eet dit wanneer ik naar iets zoet verlang. Een zeer goede bessenmaak. Ik hou vooral van de spruitmuntjes omdat ze gemaakt zijn met een natuurlijke zoetstof. Ik ben een ex-roker en ik heb iets nodig na het eten om het einde van een maaltijd te signaleren.

Deze smaak geweldig en geven je mond een frisse smaak zonder na de smaak. Deze alle natuurlijke berryblast-mints worden alleen gesuikt met 100% xylitol. Dit kan het risico op tandbederf verminderen. Het is geweldig dat het ook niet-gmo en glutenvrij is! Deze hebben een goede smaak en ze kunnen helpen om je tanden na een maaltijd te laten plakken. Dit zijn mijn nieuwe potty behandelt voor potty training mijn kinderen! Zij houden van hen! Dit zijn zo'n traktatie, en goed voor jou! Ik deel dit vrij met mijn kleinkinderen en zij houden van hen. Gebruik xylitol vele malen gedurende de dag voor tandheelkundige gezondheid en holtepreventie. Ik heb altijd geplunderd (ook goed voor de tandvlees) en dit is een goede prijs. Mijn favoriete smaak is berryblast omdat ik niet zo veel in de munt zit. Proeft goed maar herinnert mij een beetje aan fluor mints.

Xlear, Spry, Berryblast Mints, Sugar Free, 240 Count, (144 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

 De citroen en pepermunt smaken zijn beter, maar nog steeds een heel goed product. Om eerlijk te zijn, was ik in staat om informatie te vinden over de epische tandheelkundige website die zegt dat hun xylitol uit China komt. Een goede bron van vitamine D is van de zon. Ik ben van plan meer onderzoek te doen naar manieren om voldoende xylitol aan mijn dieet toe te voegen. Sommige tandvlees bevatten een product genaamd xylitol dat wordt gebruikt om holtes en plaque te verminderen. Ik denk dat de laatste rapporten zeggen dat je 3 gram xylitol per dag (3 stuks) moet eten en dat minstens 2 keer moet verspreiden. Soothing spearmint op smaak gebrachte suikervrije kauwgom gezoet met 100% xylitol. Trisha is een van de mensen die je tanden schoonmaakt als je naar de tandarts gaat. Onderzoek heeft aangetoond dat vier tot vijf blootstellingen aan xylitol per dag het maximale voordeel voor de mondholte bieden. Xlear, Spry, Berryblast Mints, Sugar Free, 240 Count, (144 g) Kauwgom is ook in verband gebracht met een toename van temporomandibulaire gewrichtspijn (Tmj), hoewel deze mogelijke bijwerking niet definitief wordt geaccepteerd. Vijf blootstellingen aan xylitol elke dag verminderen plaque net zo effectief als tandenpoetsen! Suikerhoudende kauwgom kan het risico op tandbederf vergroten. Toen raadde mijn zoons-tandarts een xylitol-kauwgom aan met een goed percentage xylitol om zijn tanden te versterken (en gelukkig was de spry die zijn zus en ik kauwde op de lijst met tandvlees met een goed xylitolgehalte). Tot nu toe heeft het mijn tanden helemaal niet verkleurd, daar maakte ik me in eerste instantie een beetje zorgen over.

Vergelijkbaar product:
Hyalogic Hyaluronic Acid for Hair, Skin & Nails, Mixed Berry Flavor, 30 Chewable Lozenges: Schoonheid, Anti-Veroudering, Hyaluronzuur

Review: Xlear, Spry, Berryblast Mints, Sugar Free, 240 Count, (144 g)

Dit komt omdat xylitol voorkomt dat bepaalde bacteriën zich langs de tand- en tandvleesrand voortplanten. Dus, ik heb een ander merk mint flavoured xylitol-kauwgom geprobeerd van Amazon, en die is gemaakt door epische tandartsen. Als het met mate wordt gebruikt en met de juiste ingrediënten wordt meegeleverd, kan het die extra kick bieden bij gezond uitziende tanden en caviteitspreventie. Dientengevolge helpt het bij het herstellen van een goede alkalische / zuurbalans in de mond. Ik zou kunnen proberen xylitol in bulkverpakkingen hier op Amazon te kopen en in water te nippen. Onderzoek heeft aangetoond dat volwassenen in hun dieet niet meer dan 20 g xylitol per dag mogen gebruiken om het maximale voordeel te behalen. In sommige landen is het moeilijk om een ​​kauwgom te vinden die gezoet is met sucrose, nu het xylitol gezoete tandvlees zo populair is. De actie van het kauwen op xylitol-kauwgom of het zuigen op xylitol-snoepjes stimuleert de speekselproductie.

Kinderen kauwden 2 xylitolgom per dag, één in de ochtend en één voor het slapengaan. Een New Yorkse consument heeft ook gemaand op de bewering van mondelez dat recalent opnieuw tanden maakt door een class action-rechtszaak te starten. De ada-raad voor wetenschappelijke aangelegenheden Aanvaarding van ijsbrekers ijsblokjes suikervrije kauwgom is gebaseerd op zijn bevinding dat de fysieke werking van kauwgombrekers ijsblokjes suikervrije kauwgom 20 minuten na het eten bevochtigt, speekselproductie stimuleert, wat holtes helpt voorkomen door het verminderen van tandplakzuren en het versterken van tanden. Om problemen met oren, neus en keel, zoals sinusaandoeningen en middenoorontstekingen te helpen voorkomen, wordt ongeveer 10 gram per dag aanbevolen. Zorg ervoor dat je mijn volgende blog bekijkt, ik ben van plan de mogelijke voordelen van xylitol voor diabetespatiënten nader te beschrijven. Het is een natuurlijk, gezond product dat geen negatieve bijwerkingen veroorzaakt tenzij u een overdosis neemt. Als je een van degenen bent die graag kauwgom kauwen, wees slim over de kauwgom die je koopt en waar je van geniet een groot verschil kan maken in de gezondheid van je mond. Een natuurlijke zoetstof, xylitol wordt gevonden in een reeks verschillende bronnen, waaronder bessen, fruit, maïskolven, paddenstoelen en zelfs hardhout. En bevat dezelfde 1 gram xylitol per stuk. Ik was afgeschrikt om te ontdekken dat dit tandvlees afkomstig is van xylitol uit porselein. Je kunt xylitol kauwgum vinden in de meeste natuurvoedingswinkels, of online.

Wauw, ik ga meestal voor fruitig tandvlees, maar sinds ik confadent geprobeerd heb, ben ik dol op de pepermuntsmaak. Zuurstoftestrips mineralen uit tandglazuur, waardoor het verzwakt en meer kwetsbaar voor bacteriën, wat leidt tot tandbederf of demineralisatie. Met meer dan 1 gram xylitol in elk stuk maakt epische kauwgom het gemakkelijk om de 6 gram per dag te krijgen die wordt aanbevolen door tandartsen over de hele wereld, inclusief de californische tandheelkundige vereniging. Omdat ze niet kunnen gedijen, kunnen ze ook hun bi-product, zuur, niet produceren, wat de oorzaak is van tandbederf en gaatjes.