Ekodrogist.nl: Gezondheid, Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Nasale Gezondheid, Xylitol Mondverzorging, Nasale Sprays

Xlear, Xylitol Saline Nasal Spray, Fast Relief, 1.5 fl oz (45 ml): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Sprays

Xylitol Saline Nasal Spray, Fast Relief, 1.5 fl oz (45 ml) by Xlear-Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Sprays

€ 10,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Xlear, Xylitol Saline Nasal Spray, Fast Relief, 1.5 fl oz (45 ml). Inhoud: 0.09 kg, 13.5 x 6.4 x 4.3 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Sprays, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Oral Care, Health, Nasal Health, Nasal Sprays

Xlear, xylitol zoutoplossing nasale spuit, snelle reliëf, 1. 5 fl oz (45 ml) – voor alle natuurlijke dagelijkse sinuszorg. Ook aanbevolen voor seizoensgebonden sinus problemen. Drugs vrij. Amerika's best verkopende natuurlijke neuszorg. Geheel natuurlijk. Gemaakt met xylitol. Adem makkelijk. Reinigt, verzacht en beschermt. BPA-vrij.

Non-gmo. Gebruik: reinigt zacht en sinus zachtjes. Verontreinigende stoffen, irriterende stoffen en andere verontreinigende stoffen in de lucht wassen. Helpt nasale passages te verzachten en hydrateren door lage vochtigheid, verontreinigende stoffen, overmatig gebruik van neusontstekingsmiddelen en andere neusinfarcten. Dint en loslaat slijmafscheidingen. Arts aanbevolen. Veilig om dagelijks te gebruiken. Veilig voor kinderen. All-natural en drug vrij. Artsen en gezondheidswerkers raden wereldwijd aan de zenuw- en neusspray aan hun patiënten. Wat is xylitol. Xylitol is een zoet, kristallijn koolhydraat dat natuurlijk voorkomt in vrijwel alle groenten en fruit. Onze lichamen produceren zelfs kleine hoeveelheden daarvan elke dag.

Xylitol's krachtige orale en bovenste ademhalingskundige voordelen komen uit zijn unieke vijf-koolstofstructuur. De moderne wetenschap heeft opgemerkt dat de waarde van zoutoplossingen bij het bevorderen van de sinusgezondheid, maar simpele zoutoplossingen alleen kunnen aan de neusdrogen drogen. De toevoeging van xylitol helpt ervoor te zorgen dat, behalve op reiniging, de Xlear sinus care spray ook hydraterend en beschermend is tegen de gevoelige weefsels. Xlear sinus care spray is zacht genoeg voor zuigelingen, maar ook effectief bij volwassenen. Xlear sinus zorg spuitvoordelen. Zachtjes reinigt, hydrateert en verzacht de sinussen en neusgangen. Verwijdert verontreinigende stoffen, irriterende stoffen en luchtverontreinigingen. Hydreert om droge lucht te verlichten. Veilig en effectief voor dagelijks gebruik. Frontale sinus. Ethmoïde sinus. Sphenoid sinus.

Vergelijkbaar product:
Herb Pharm, Male Vitality, 1 fl oz (30 ml): Gezondheid, Mannen

Xlear, Xylitol Saline Nasal Spray, Fast Relief, 1.5 fl oz (45 ml): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Sprays

Maxillaire sinus. Weer heeft u maximale, gematigde of dagelijkse zorg nodig, het xlear sinus zorgsysteem heeft het juiste product voor u. Ontwikkeld door huisarts dr. Lon Jones. mironon Dit is een van de beste natuurlijke producten die ik ooit heb gebruikt. Ik bleef 3-4 sinus infecties per jaar, tot mijn moeder me voorstelde om te xlear – ik gebruik het nu, wanneer ik bedompig ben, maar vooral als ik een hoofdkoffer heb – hou ik het gewoon in mijn zak en gebruik het gedurende de dag. Ik heb geen sinus infectie voor 4 jaar gehad! Dit vertel ik iedereen van! Dit is het beste. Mijn hele familie houdt van deze spray, mijn zoon heeft elke zomer elke zomer allergie en elke herfst lijkt hij een hoest te hebben die verschrikkelijk was. De drs wilden hem op steroïden en inhalatoren op 2-jarige leeftijd willen weigeren en hij is nu 12 en ik weet dat dit product veel te maken heeft met de resultaten. Iedereen in mijn huis heeft een eigen fles. Dit werkt beter dan alles wat ik heb geprobeerd een sinus infectie op te ruimen. Mijn man en ik gebruiken al meer dan vijf jaar xlear en kunnen niet genoeg zeggen over hoe effectief het ons heeft beschermd tegen bovenste luchtweginfecties.

Xlear, Xylitol Saline Nasal Spray, Fast Relief, 1.5 fl oz (45 ml): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Gezondheid, Nasale Gezondheid, Nasale Sprays

 We dragen het te allen tijde mee, en gebruiken het vooral wanneer men in menigte van mensen komt – ons aantal verkoudheden neemt jaarlijks af. We gebruiken ook elke ochtend en avond als een neuswassing om allergenen uit te spoelen en congestie op te ruimen of te voorkomen. Voor ons is het echt een wonderproduct, en we geven al onze familie en vrienden een flesje aan. Dit product heeft me geholpen om een ​​jaar en een half te overwinnen bij chronische neusverstopping. Ik had 2 tot 3 keer per dag avrinale spuiten nodig, vooral om in de nacht te kunnen slapen. Ik heb occasinaly een decongestant tablet gebruikt met de xlear spray en na 2 weken ben ik eindelijk weer normaal. Xlear, Xylitol Saline Nasal Spray, Fast Relief, 1.5 fl oz (45 ml) Een goed product om rond te hebben. Ik heb al een paar jaar op steroïdale neusspray geweest en wilde er van af. Ik was bezorgd dat dit soort naspray niet sterk genoeg zou zijn maar ik had het mis. Ik heb mijn steroidspray in een paar weken niet gebruikt en deze spray houdt mijn congestie onder controle en mijn nasale passages helder. Zo blij dat ik het ontdekte! Ik gebruik dit product elke dag alleen om gezonde sinussen te onderhouden. Als mijn sinussen het gevoel hebben dat ze vol worden, doe ik het zo vaak als ik elke dag nodig heb.

Vergelijkbaar product:
California Gold Nutrition, CGN, Sambucus, Organic Elderberry Syrup, Alcohol Free, 8 fl oz (237 ml): Cgn Immuunsysteem, Gezondheid, Elderberry (Sambucus)

Review: Xlear, Xylitol Saline Nasal Spray, Fast Relief, 1.5 fl oz (45 ml)

Sinds het gebruik hiervan is mijn sinusprobleem ongeveer verdwenen. Al jaren heb ik veel problemen gehad met mijn neus en sinussen, niet alleen in de winter, maar ook in andere seizoenen. Mijn neus zou regelmatig stoppen met waar ik niet kon ademen, en / of mijn sinussen voelden zich vol en zou pijn doen om te drukken. Ik heb voortdurend gebruik gemaakt van gewoontevormende nasale sprays en pillen voor nasale en sinus congestie die pseudoephedrine bevatten om reliëf te krijgen van de stoffigheid en de hoofdpijn die hiermee samenhangt. Soms, ondanks mijn beste inspanningen, is het ontwikkeld tot sinus infecties. Totdat ik xylitol gekocht heb! Ik heb deze spray een paar maanden geleden gekocht en heb het gemiddeld twee keer per dag gebruikt, 's ochtends na mijn douche en' s avonds voor het slapen. Mijn nasale en sinus problemen zijn nu niet aanwezig! Gedurende deze afgelopen winter had ik nooit eens spuit of pillen nodig om reliëf te krijgen. Ik gooi beide uit omdat ik ze niet nodig heb! Ik kan dit product niet sterk genoeg aanbevelen voor mensen zoals ik, en ik weet dat er veel van ons is! Xylitol werkt, en het is niet duur! Doe jezelf een plezier en probeer het!

 Een zeer goede manier om de sinussen vrij te houden van infectie, en als ik er eenmaal aan voelde, ik gebruik het gewoon vaker tijdens de dag en dat zal ik de truc niet doen om het niet te worden. Gebruik dit al een paar jaar en heb sindsdien geen serieuze sinus infectie gehad. Goed om te helpen met neusspierigheid als je ook koud lijdt. Ik heb al ongeveer 3 jaar xlear gebruikt en hou ervan! Ik had veel sinusproblemen, maar sinds het gebruik van xlear hebben ze opgeruimd! Ik heb xlear aan vrienden en familie aanbevolen en krijg extra voor mijn zoon bij het kopen voor mijzelf. U zult niet teleurgesteld zijn met dit product. Dit product is geweldig, waardoor verluchting van pollen / allergieën aan sinus infecties wordt verleend. Ik gebruik het dagelijks om nasale passages helder en gezond te houden. Geen brandende en xylitol nips bacteriën voordat het een probleem kan veroorzaken.

Kleinkinderen gebruiken het zonder klachten! Hou van dit product en u heeft de beste prijs. Ik kan geen decongestanten gebruiken, en dit helpt me echt om neusgedeelten op te ruimen. Plus het heeft xylitol erin. Twee voordelen in één !. Dit werkt goed voor het beheersen en voorkomen van mijn zonen ernstige sinuszwelling, wat leidt tot ooginfecties. Dagelijks spuiten de nasale passages met xlear nasale wassing, waardoor zijn zenuwen beter kunnen ademen en ook voorkomen dat zijn ogen zwellen. Dit is een superproduct! Het werkt ook goed als preventief om de sinusitis weg te houden. Dit heeft zo veel beter gewerkt dan het voorschrift dat we van de dokter kregen. Ik gebruik dit elke nacht in de winter als de lucht binnenkant droog is. Ik slaap beter en langer omdat ik niet alle opgevulde of met een sinus hoofdpijn wakker wordt. Het is zo veel makkelijker voor mij om mijn sinussen te hydrateren dan om mijn hele slaapkamer te vochtigen. Mijn dochter is vatbaar voor sinus infectie.

Pd voorgeschreven steroïde nasale spray evenals singular voor haar. Op een of andere manier singular maakt haar altijd hyper actief en dus stopte ik na de eerste paar dagen. Ik vind het leuk om het idee van het gebruik van steroidspray op lange termijn te gebruiken en ben blij dat ik dit heb gevonden. Ik heb deze voor de laatste 2 maanden twee keer per dag gebruikt en het lijkt haar te helpen. Dit product helpt echt met mijn sinusproblemen, door het slijm uit te dunner. Ik zou een neuswas gebruiken om pollen en andere allergenen te verwijderen voordat ik naar bed ging. Xclear doet een betere baan en laat het nasale weefsel verzonken.

Mijn man wenst dat we dit product jaren geleden hebben ontdekt, omdat het hem zou houden van het nemen van zoveel drugs tegen de toonbank. Het heeft een groot verschil gemaakt in het helpen van hem om decongestanten te voorkomen om 's nachts te slapen. Het kan ook helpen om de frequentie en de ernst van verkoudheid te verminderen. Ik kocht dit toen ik vorige winter een nasale infectie had gehad die gedurende een periode van 6 weken door 3 verschillende antibioticacycli duurde en mij migraine gaf. Het was een redder. De fles duurde ongeveer 6 weken, 2-3 keer per dag. Nu dat het voorjaar is, gebruik ik een xylitol 1-2 keer per dag (hoewel ik geld bespaar, maak ik nu mijn eigen) en het helpt enorm met mijn allergieën. Ik merk ze nu nauwelijks op en voordat ze verschrikkelijk mei-november waren. Als u moeite heeft met nasale problemen, moet u dit proberen!

Uitstekend product! De enige neusspray die mijn neus uitschuift zonder een afschuwelijke sensatie te hebben voor het spuiten.